Cum să se pregătească pentru diferite tipuri de interviuri

Posted on

Cum să se pregătească pentru diferite tipuri de interviuri
Chestionarea este de multe ori la fel de stresant pentru intervievator, deoarece este pentru solicitantul de locuri de muncă. Dacă înțelegeți diferitele tipuri de interviuri, inclusiv de ce și atunci când acestea sunt de succes, puteți face interviuri mai confortabilă pentru ambele părți.

Când un interviu, asigurați-vă că nu vin peste ca nepregătit, pe scurt timp, grăbit, distras, sau necalificat la interviuri. Este datoria ta de a pune întrebările potrivite pentru a determina dacă un candidat se poate realiza cu succes în poziția.

Interviuri de screening

Interviurile se împart în două categorii: interviu de screening și de angajare sau de selecție interviu. interviuri de screening se califica un candidat înainte de a se întâlnește cu un manager de angajare pentru o posibilă selecție și servesc pentru a elimina candidați. Ei sunt de obicei strategii rapide, eficiente și cu costuri reduse care au ca rezultat o listă scurtă de candidați calificați. Închiriere sau de selecție interviu poate lua multe forme diferite.

Un recrutor terță parte sau de cineva din departamentul de resurse umane realizează de obicei interviuri de screening. Acești operatori de interviu cu experiență și profesionale sunt calificați la intervievarea candidaților și de screening.

Acestea ar trebui să fie eficiente în judecarea caracterului și inteligența și determinarea în cazul în care candidatul este o alegere bună pentru cultura companiei. De asemenea, acestea ar trebui să fie bun la identificarea potențialelor steaguri roșii sau zonele cu probleme în fundal munca candidatului și condiții generale de calificare. Unele întrebări de interviu legate de etică. Exemple de interviuri de screening includ interviu telefonic, interviu de calculator, și interviul video conferință.

Interviuri telefonice

Interviul telefonic este cel mai comun mod de a efectua o screening-ul initial. Acest lucru ajută la intervievatorul și candidatul obține un sens general, în cazul în care sunt interesați în urmărirea reciproc o discuție dincolo de primul interviu. Interviuri telefonice economisi timp și bani. Interviurile pot fi pentru revizuirea altor operatori de interviu înregistrat-bandă. În timpul unui interviu telefonic, scopul candidatului este de a aranja o întâlnire față-în-față.

Interviuri de calculator

Interviul de calculator presupune a răspunde la o serie de întrebări cu variante multiple pentru un potențial interviu de angajare sau pur și simplu, trimiterea unui CV. Unele dintre aceste interviuri sunt efectuate prin telefon sau prin accesarea unui site web. Candidații ar putea fi solicitat pentru a împinge butoanele corespunzătoare de pe un telefon pentru a răspunde la întrebări, sau s-ar putea efectua interviul on-line.

Interviuri video

Mai mult de jumătate dintre cele mai mari companii din SUA folosesc deja conferințe video online, ca o alternativă la cele mai costisitoare întâlniri față-în-față. picătură continuă a costurilor este de a face o resursă populară pentru întreprinderi, cât și pentru uz casnic.

angajarea Interviuri

One-on-One Interviuri

Acesta este interviul tradițional în cazul în care candidații se întâlni cu angajatorii în persoană, unu-la-unu. Atât candidatul și angajatorul, de obicei, de mers pe jos de la acest interviu cu un sentiment de dacă este sau nu se potrivesc este corect.

interviuri seriale

interviuri seriale apar atunci când candidații sunt transmise de la un interviu la altul pe tot parcursul unei zile. Nici o decizie nu se face până când are loc interviul final și toate intervievatorii au avut șansa de a discuta un interviu reciproc. Din moment ce candidații au doar o singura sansa de a face prima impresie dreapta, acestea ar trebui să fie alimentat și gata pentru următorul interviu.

Interviuri secvențiale

Într-un interviu secvențial, candidatul se întâlnește cu unul sau mai mulți operatori de interviu pe o bază unu-la-unu pe parcursul mai multor zile, săptămâni sau chiar luni. Fiecare interviu este destinat să se mute un candidat progresiv spre învățare mai multe detalii despre pozitia, compania, și, sperăm, o ofertă de muncă.

Interviuri cu panou de comanda

Într-un interviu panou, candidatul apare în fața unui comitet sau grup de intervievatori. Candidații sunt evaluate pe abilități interpersonale, calificări, și capacitatea lor de a gândi pe picioarele lor. Acest tip de interviu poate fi intimidant pentru un candidat.

Într-un interviu panou, candidatul ar trebui să facă contact vizual și să comunice în mod individual cu fiecare membru al grupului sau panoul.

Interviuri de grup

Într-un interviu de grup, o companie de interviuri un grup de candidați pentru aceeași poziție, în același timp. Ca urmare, compania devine un sentiment de potențial candidat de conducere, stil și abilități convingătoare.

Acest tip de interviu poate fi copleșitoare pentru un candidat, care trebuie să înțeleagă dinamica intervievatorul stabilește și stabilește regulile jocului. El trebuie să evite conflictele de putere evidente, deoarece acestea fac candidatul arate necooperant și imatur. Intervievatul trebuie să trateze alți candidați cu respect în timp ce exercitarea de influență asupra lor. În același timp, el trebuie să țină ochii pe intervievator ca sa nu rateze repere importante.

Situația sau performanța Interviu

În situația sau de performanță interviuri, candidații pot fi rugați să joc de rol una dintre funcțiile de locuri de muncă pentru a evalua aptitudinile specifice. După ce a dat o anumită situație, ipotetică sau o problemă, ei au întrebat cum le-ar descurca sau pentru a descrie o soluție potențială. Acest lucru poate fi dificil, dacă intervievatorul nu reușește să ofere informații suficiente pentru candidat pentru a recomanda o soluție sau un curs de acțiune. Acest tip de interviu este adesea folosit pentru a selecta candidați pentru o poziție de reprezentant al serviciului pentru clienți într-un magazin sau cu discount.

Audition Interviu

interviuri Audition funcționează bine pentru pozițiile în care companiile doresc să vadă un candidat în acțiune înainte de a lua o decizie de angajare. Intervievatorii poate lua candidatul printr-o simulare sau exercițiu scurt pentru a evalua aptitudinile candidatului. Acest lucru permite un candidat să demonstreze abilitățile sale într-un mod interactiv familiare candidatului. Acest tip de interviu funcționează bine pentru programatori, formatori, sudori și mecanici.

Stresul Interviu

Un interviu de stres este, în general destinat să pună candidat sub stres și să evalueze reacțiile ei sub presiune sau în situații dificile. Un candidat poate avea loc în sala de așteptare pentru o oră înainte de a intervievatorului intampina ea. Candidatul poate confrunta cu tăceri lungi sau priviri reci. Intervievatorul poate contesta în mod deschis convingerile sau judecata intervievatului.

Candidatul poate fi, de asemenea, a cerut să efectueze o sarcină imposibilă pe zbor, cum ar fi convingătoare intervievatorul să facă schimb de pantofi cu candidatul. Insultele, grosolănie și lipsă de comunicare sunt foarte frecvente. Toate acestea ar trebui să fie proiectate pentru a vedea dacă este sau nu candidatul are ceea ce este nevoie pentru a rezista la cultura companiei, clientii companiei, sau orice alt stres posibil.

Interviu de comportament

Multe companii sunt din ce în ce utilizează interviul comportamental. În funcție de responsabilitățile poziției și a condițiilor de muncă, un candidat poate cere să descrie o situație care necesită abilități de rezolvare a problemelor, adaptabilitate, de conducere, de soluționare a conflictelor, multi-tasking, inițiativă sau de management al stresului. Intervievatorul vrea să știe cum candidatul se ocupă de aceste tipuri de situații pentru a indica performanțele viitoare. Există mai multe tipuri de interviuri comportamentale:

  • Interviu structurat cu întrebări stratificata: intervievatori calificați folosesc de obicei acest lucru, pune o serie de întrebări comportamentale și întrebări non-comportamentale. Întrebările de multe ori se suprapun și sunt concepute pentru a aduna informații despre fiecare dintre preocupările majore pentru angajator.
  • Interviu informal : Acest tip este casual și relaxat. Se intenționează să se vorbească de candidat și prea prietenos. Candidatul poate dezvălui mai multe informații decât s – ar putea altfel. Prea multe informații, prea repede, îl poate elimina.
  • Instrumente de evaluare / testare:  Diferite tipuri de teste sunt utilizate pentru a determina dacă un candidat este o alegere bună pentru companie. Inventare de personalitate evalua tipurile de personalitate. Inventare evaluarea aptitudinilor în Aptitude anumite domenii de calificare. Inventare de interese evaluează interesele în diverse categorii profesionale. Instrumentele de combinare poate fi o combinație de oricare dintre acestea.
  • Interviu Combinație:  Acest tip de interviu combină două sau mai multe tipuri de interviuri de mai sus. Acest lucru ar putea avea loc în cadrul aceluiași interviu, pe interviuri ulterioare, sau ambele.

Directiva sau Interviu Stil structurat

Într-o directivă sau interviu structurat, intervievatorul are o agendă clară și o urmează neabătut. Companiile folosesc acest format rigid pentru a asigura paritatea între interviuri. Intervievatorii cere fiecărui candidat aceeași serie de întrebări astfel încât acestea să poată compara rezultatele.

Interviu Tag-Team

Interviul tag-echipa este adesea atractivă pentru companiile care se bazează foarte mult pe cooperarea echipa. Un candidat poate aștepta să se întâlnească unu-la-unu cu un interviu, dar se găsesc într-o cameră cu mai multe alte persoane. Angajatorii doresc să câștige intuiții de diferite persoane, atunci când intervievarea candidaților.

Ei vor să știe dacă abilitățile unui candidat echilibru între nevoile societății și dacă candidatul poate obține, împreună cu alți lucrători. Candidații ar trebui să folosească această ocazie pentru a obține cât mai multe informații despre companie, deoarece acestea pot. Fiecare intervievatorul are o funcție diferită în cadrul companiei, cu o perspectivă unică despre afaceri.

Interviu Stil șerpuit

Interviul de stil șerpuită este, din păcate, de multe ori este utilizat de către intervievatori fără experiență. Intervievatorul se bazeaza pe candidatul pentru a conduce discuția. Intervievatorul ar putea începe cu o declarație, cum ar fi, „Spune-mi despre tine.“ Candidații pot folosi acest lucru în avantajul lor.

Acest tip de stil de interviu permite unui candidat pentru a ghida interviu în modul în care servește cel mai bine candidatul. Dar un candidat trebuie să vă amintiți să rămână respectuos al intervievatorului si nu domina interviu.

Interviuri ora mesei

Interviul este folosit pentru a mealtime determina ce un candidat este ca într-un cadru social. Dar intervievarea peste o masa poate fi cel mai rau cosmar sau provocare a unui candidat. Intervievatorii vor să știe nu numai cum te descurci o furculiță, dar modul în care trata gazda, orice oaspeții și personalul de servire. Un candidat trebuie să ia replicile intervievatorul și amintiți-vă întotdeauna că este oaspete. Solicitantul ar trebui să stea după gazda ei, afișa eticheta corespunzătoare, și mulțumesc gazdă pentru timpul său.

Follow-up Interviuri

Companiile aduc candidați înapoi pentru a doua și, uneori, a treia sau a patra follow-up interviuri. Uneori, ei doresc doar pentru a confirma că ești candidatul lor ideal. Uneori, ei un timp dificil de a decide între o listă scurtă de candidați. Alteori, alți factori de decizie în cadrul companiei doresc să câștige un sentiment de care este candidatul înainte de a se face o decizie de angajare.

interviuri suplimentare pot merge într-o varietate de direcții. Atunci când întâlnirea cu același intervievatorul, un candidat se poate concentra asupra cimentare raport, înțelegerea în cazul în care compania merge și modul în care abilitățile sale angrena cu viziunea companiei si cultura lor. Candidații pot găsi ei înșiși a negocia un pachet de compensare, sau pot încheia începând de la început cu un nou intervievator.

Interviu informațional

Interviul informațional este insuficient utilizat de către solicitanții de locuri de muncă. Solicitanții de locuri de muncă reuniuni de informare sigure pentru a solicita sfatul cuiva în domeniul lor de curent sau de dorit. De asemenea, ei doresc să obțină alte referințe la alte persoane care îi pot sfătui. Deoarece angajatorii să stați pe partea de sus a unei liste de talente disponibile, chiar și atunci când nu au nici o deschidere de locuri de muncă, acestea sunt adesea deschise pentru aceste tipuri de interviuri. Șomerul și schimbul de informații angajator și să se cunoască mai bine fără a face referire la o deschidere de locuri de muncă.

Concluzie

Interviurile sunt consumatoare de timp, și este nevoie de formare pentru a le face bine. Ele reprezintă o metodă flexibilă de evaluare și selectare a candidaților pentru toate nivelurile și tipurile de posturi. Prin generarea Insights, acestea permit intervievatorul să judece dacă un candidat este o alegere bună pentru companie.

Cu toate acestea, informațiile din mai multe interviuri pot fi potențial dificil de gestionat. De exemplu:

  • Ea poate fi greu să orchestreze aceste informații împreună în mod eficient, astfel încât acestea oferă o imagine clară a candidatului.
  • Insights asamblate pot fi deschise părtinire potențial intervievator.
  • Intervievatorii pot pierde anumite domenii de cunoștințe, aptitudini și capacitatea.
  • Intervievatorul poate sublinia o singură zonă și neglijare altele.
  • Deoarece observațiile anchetatorilor sunt subiective, ele pot fi inexacte.

Este imperativ ca firmele găsi stiluri de intervievare și formate benefice pentru nevoile atât companiei și potențialii angajați. Dacă pot realiza acest obiectiv, ei pot construi puterea banc și plasați oamenii potriviți în pozițiile potrivite.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *