Computer Support Specialist – Descrierea postului

Posted on

Computer Support Specialist - Descrierea postului

Un specialist în asistență de calculator ajută utilizatorii care au probleme cu software, computere sau periferice, cum ar fi imprimante sau scanere. Unii-numitul suport utilizator de calculator specialiști de asistență companiilor clienților, în timp ce altele cunoscute ca suport de rețea de calculatoare specialiști oferă suport in-house pentru o organizație tehnologia informației (IT) personal.

Același loc de muncă, diferite Titlu

Acestea sunt câteva dintre titlurile de locuri de muncă pe care specialiștii de sprijin calculator pot merge, de asemenea, de, cu toate că sarcinile sunt identice. Atunci când căutați deschideri de locuri de muncă, de asemenea, utilizați aceste cuvinte cheie:

Tehnic sau Tech Support Specialist, Help Desk Tehnician, IT Specialist, administrator de retea, rețele de specialiști, consultant IT.

Idei sumare

 • Specialiștii în asistență utilizatorilor de computer câștiga un salariu anual mediu de $ 50210 și specialiști de suport de rețea de calculatoare câștiga $ 62340 (2017).
 • Dintre 835,300 profesioniști de sprijin calculator, 636600 sunt specialiști de calculator de asistență pentru utilizatori și 198800 sunt specialiști de suport de rețea calculatoare (2016).
 • O varietate de industrii folosesc acești lucrători de tehnologie. Unele lucrări de consultanță IT firme care oferă  suport tehnic  pentru multe companii diferite , pe bază de contract.
 • Specialiștii în asistență tehnică, uneori, de la locul de muncă acasă, dar alții călătoresc la birourile clienților.
 • Cele mai multe locuri de muncă în acest domeniu sunt full-time, dar muncitorii nu sunt întotdeauna programate în timpul orelor obișnuite de zi. Utilizatorii de computere au nevoie de asistență 24/7, și, prin urmare, specialiștii de sprijin trebuie să lucreze în timpul serii, nopți, la sfârșit de săptămână, și de sărbători.
 • Perspectivele de locuri de muncă  pentru această ocupație este excelent. Biroul Muncii al SUA Statistică anticipează o creștere de locuri de muncă , care va fi mai rapid decât media pentru toate profesiile între 2016 și 2026. oportunități de locuri de muncă vor fi foarte favorabile în asistență medicală și a sistemelor informatice industria de proiectare. Există , de asemenea , de așteptat să fie deschideri cu IT firme de consultanta, companiile mici rândul său , pentru a le pentru suport tehnic.

O zi din viața unui Computer Support specialistului:

Acestea sunt unele taxe tipice de locuri de muncă luate de la anunțuri online pentru pozițiile de asistență găsite pe Indeed.com:

 • „Suport de afaceri comune și software de productivitate“
 • „Assist apelanții cu cererile de servicii în tehnologia informației, reparații sau cereri de sprijin, plângeri și cereri și direct la personalul IT adecvate prin intermediul sistemului de urmărire a calculatorului“
 • „Utilizator Documentul solicită rezolvarea problemelor, precum și procesele și procedurile aferente“
 • „Răspundeți la întrebări sau probleme legate de calculator rezolva pentru clienți în persoană, prin telefon, sau dintr-o locație la distanță“
 • „Recomandă modificări sau actualizări în programare, documentare și pregătire pentru deficiențe ale sistemului adrese și nevoile utilizatorilor“
 • „Dezvoltarea și ajuta la menținerea documentației tehnice necesare“

Cerințe educaționale, Soft Skills, și Advancement Oportunități

Toți angajatorii cer ca cele pe care le angajeze au expertiză calculator dar multe sunt flexibile în ceea ce privește modul în care au dobândit aceste cunoștințe. În timp ce unii se vor angaja doar specialiștii de sprijin calculator, care au o diplomă de licență, că nu este cazul de obicei. Unii angajatori prefera candidati care au un grad asociat în informatică, dar mulți alții vor angaja muncitori care au luat doar unele clase de calculator.

În plus față de abilitățile lor tehnice, un specialist în asistență de calculator trebuie să aibă anumite abilități soft. Acestea sunt calitățile personale de persoane au fost fie născut cu sau dobândite prin experiența de viață. Excelente abilități de ascultare activă sunt o necesitate. Fără ele, el sau ea nu va fi în măsură să înțeleagă nevoile oamenilor. Abilități de comunicare verbală permite unui specialist în asistență de calculator pentru a transmite informații celor care el sau ea încearcă să ajute. De asemenea , este necesar sunt superioare gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Dupa ce a petrecut timp ajutând clienții sau utilizatori interni, unii specialiști de asistență pentru clienți sunt promovate în poziții în cazul în care acestea contribuie la îmbunătățirea proiectării și eficienței produselor viitoare. Cei care lucrează pentru companiile de software și hardware de multe ori în avans foarte repede. Unii oameni care încep în această poziție să devină mai târziu dezvoltatorii de software și administratorii de rețea și sisteme informatice.

Ce se va aștepta angajatorii de la tine?

Ce se va obliga un potential angajator sa te angajeze? Iată câteva cerințe de anunțuri reale de locuri de muncă pe Indeed.com:

 • „Capacitatea de a învăța și să articuleze informații tehnice și de a transmite persoanelor non-tehnice“
 • „Atentie excelenta la detalii si capacitatea de multi-tasking“
 • „Fii profesionist cu clienții și personalul“
 • „Pasiunea pentru asistarea altora și de rezolvare a problemelor“
 • „Abilitatea de a traduce conceptele tehnice în termeni de nespecialist“
 • „Capabil de a lucra independent și multitasking“

Este această ocupație o potrivire bună pentru tine?

Este imperios necesar să ia în considerare interesele, tipul de personalitate și valori legate de muncă atunci când aleg o carieră. O auto-evaluare va permite să învețe despre trăsăturile tale. Gândiți-vă la a deveni un specialist în asistență calculator f aveți următoarele:

 • Hobby  (Cod Olanda): RCI (Realist, convențională, de Investigații)
 • Personalitate de tip  (MBTI Tipuri de personalitate): ENFJ, INFJ, ENFP, INFP
 • Legate de muncă Valori : Relații, condiții de muncă, Realizare

Ocupații înrudite

 DescriereSalariul anual median (2017)Minimă necesară Educație / formare
Software-ul de Asigurare a Calității InginerIdentificarea problemelor cu software-ul$ 88.510Licențiat
Administrator de reteaGestionează un rețele de calculatoare entități$ 81.100Diplomă de licență în rețea de calculatoare și administrarea sistemului sau informatică
Web Developercreează site-uri web$ 67.990Diplomă de licență într-un domeniu legat de calculator (de preferat) sau de certificare și experiență
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *