Cum să devii un însoțitor de zbor

Posted on

 Cum să devii un însoțitor de zbor

Pentru o lungă perioadă de timp gândul publicului de însoțitorii de zbor, o dată numit stewardese, ca simple „chelnerițe pe cer.“ Deși este adevărat servesc și să vândă băuturi răcoritoare pasagerilor zborurilor, precum și au tendința de a confortul lor, există mult mai mult la această carieră.

Loc de muncă primar un însoțitor de zbor este pastrarea pasagerii liniilor aeriene și în condiții de siguranță a echipajului. El sau ea răspunde la orice situații de urgență care apar la bordul aeronavei și se asigură toată lumea urmează Administrația Federală a Aviației regulamentele (FAA). 

Aflați mai multe despre zborul de formare și certificare însoțitorii sunt necesare pentru a obține. Apoi ia  Quiz Attendant de zbor  pentru a afla dacă această carieră este o alegere bună pentru tine.

Un rezumat al Ce trebuie să faci înainte de a putea lucra ca un însoțitor de zbor

  1. Ia angajat de o companie aeriană să fie un însoțitor de zbor
  2. Programul complet de-al companiei aeriene cu condiția de formare formală (3 până la 6 săptămâni)
  3. Obține Certificat de competență Demonstratie FAA

Ia angajat de o companie aeriană

În multe ocupații, instruirea necesară vine înainte de a putea obține un loc de muncă, dar nu și pentru însoțitorii de zbor. Dacă doriți să devină un însoțitor de zbor, antrenamentul va veni după o companie aeriană te angajează. Compania va, pe o perioadă de trei până la șase săptămâni, oferă toate pregătirea trebuie să-ți faci treaba.

Companiile aeriene cere solicitanților de locuri de muncă să aibă cel puțin un liceu sau diploma de echivalență (GED). Multe, cu toate acestea, se vor angaja doar candidații care au absolvit de la colegiu, de multe ori cu asociat sau diplome de licență în ospitalitate, comunicare, turism și relații publice. 

Angajatorii preferă, de asemenea, candidații de locuri de muncă, care au experiență de lucru într-un loc de muncă conexe. Dacă doriți să devină un însoțitor de zbor, luați în considerare obținerea de experiență de lucru într-un hotel sau statiune, sau un restaurant.

Însoțitorii de zbor trebuie să îndeplinească cerințele fizice foarte specifice, de asemenea. Pentru a acceptat în programul de formare însoțitor de zbor a unei linii aeriene, trebuie să aibă cel puțin 18 ani, în materie de sănătate fizică excelentă, și suficient de înalt pentru a ajunge la coșurile de bagaje suspendate. Viziunea ta trebuie să fie corectabile la cel puțin 20/40. Greutatea dvs. poate fi, de asemenea, o problemă. În timp ce companiile aeriene nu spun că nu va angaja pe cineva care este supraponderal, ei specifica înălțimea pe care o și greutatea trebuie să fie în proporție. 

Următoarele sunt specificații de la anunțuri de locuri de muncă pentru însoțitorii de zbor (Indeed.com):

  • „Capabil să stea pentru perioade extinse cu perioade de odihnă limitate“
  • „Abilitatea de a trece un control de fond de zece ani, testul de droguri de pre-ocuparea forței de muncă, și penale înregistrări de istorie a verifica“
  • „Capacitatea de a gestiona o mare varietate de situații în timp ce în contact continuu cu publicul“
  • „Responsabil pentru asigurarea unui mediu primitor pentru clienții de avion în timpul zborului lor“
  • „Abilitatea de a comercializa în mod eficient și de a vinde produse de la bord și de a genera venituri suplimentare din partea clienților“
  • „Trebuie să aibă doi ani de experiență în servicii pentru clienți, ospitalitate, și sau vânzări / industrie / merchandising“
  • „Trebuie să prezinte o imagine profesională, să nu aibă tatuaje vizibile, facial, sau piercing ureche superioară multiplă, sau culoarea părului extreme sau stil“

Programul de insotitor de zbor de formare furnizat de companie aeriană complet

Odată ce o companie aeriană te angajează, compania va oferi instruire formală în centrul său de formare de zbor. Pe parcursul celor trei până la șase săptămâni, veți petrece acolo, se așteaptă să primească instrucțiuni clasă cu privire la reglementările de zbor, sarcinile de serviciu, și operațiunile companiei.

Împreună cu celelalte noi venirile, vei învăța cum să se ocupe de situații de urgență, inclusiv proceduri pentru evacuarea unui avion și operarea echipamentului de urgență, cum ar fi slide-uri de evacuare, măști de oxigen, și dispozitive de plutire. Pe măsură ce aproape de sfârșitul dvs. de instruire clasă, vă va lua zboruri practica.

Obține Certificat de competență Demonstratie

După ce ați terminat de formare sponsorizat de angajator, directorul de operațiuni de la compania aeriană se va aplica pentru dumneavoastră  certificat de competență Demonstratie de Administrația Federală a Aviației (FAA). Odată ce agenția confirmă înregistrarea dvs., veți fi eligibil pentru a lucra la un zbor.

Un certificat separat de competență Demonstratie este necesar pentru fiecare tip de aeronavă. În plus, însoțitorii de zbor trebuie să beneficieze de o formare anual pentru a menține certificarea lor până la zi.

Primii ani ta ca un însoțitor de zbor

Cu antrenamentul complet și certificatul în mână, ați putea crede că va fi în curând jetting peste tot în lume și câștiga existența în același timp. Nu asa de repede. Deși va exista unele oportunități de a lucra, nu va avea un program regulat încă, și va fi un timp înainte de a ajunge pentru a acoperi o parte din rutele mai dorite. 

Noi însoțitorii de zbor petrec cel puțin un an, și, eventual, de până la șapte ani, la ceea ce este cunoscut în industria aeronautică ca „statutul de rezervă.“ Ce inseamna asta? Fiind pe „statutul de rezervă“ este ca a fi de gardă. Va trebui să păstrați geanta peste noapte ambalate, deoarece va trebui să raporteze pentru a lucra la momentul potrivit, atunci când sunt citați pentru a înlocui membrii echipajului absenți sau să acopere zborurile suplimentare. În cele din urmă, va fi capabil să liciteze pentru misiuni lunare, dar care vine doar cu vechime.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *