Reluare Exemple Obiectiv și Sfaturi de scriere

Posted on

 Reluare Exemple Obiectiv și Sfaturi de scriere


Unii solicitanți de locuri de muncă alege să includă un obiectiv CV în CV-urile lor. Un obiectiv CV susține obiectivele de carieră. Acesta poate fi la fel de simplu ca indicând titlul dvs. de locuri de muncă dorit, sau poate arăta în cazul în care ați fost și unde sperăm să mergi în cariera ta. Când ar trebui să utilizați un obiectiv, iar atunci când se poate exclude din CV-ul tau?

Unii oameni spun că obiectivele nu mai sunt necesare intr-un CV – cel mai bun caz, ele sunt inutile, iar cel mai rău caz, ele sunt depășite. Cu toate acestea, un obiectiv CV care se concentrează pe abilitățile dumneavoastră și abilitățile pot îmbunătăți de fapt, CV-ul prin convingerea angajatorilor pe care le stii ceea ce vrei să faci și că aveți abilitățile necesare pentru locul de muncă.

Ce este un CV Obiectiv?

Un obiectiv CV este o declarație de obiectivele dvs. pentru ocuparea forței de muncă, de obicei , enumerate în partea de sus a CV – ului. Un obiectiv CV este de obicei lung una sau două propoziții.

Atunci când se utilizează un CV Obiectiv

Din nou, unii experți de carieră găsi obiective CV depășite. Cu toate acestea, există momente când un obiectiv CV poate fi foarte util. Ori de câte ori doriți să sublinieze că ești ambițios, că știi ce vrei într-o carieră, sau că aveți abilități pentru locul de muncă specifice, ar putea beneficia de un obiectiv CV.

Sfat : Un anumit moment ai putea folosi un obiectiv CV – ul este atunci când se schimbă cariera.

Un obiectiv CV poate explica de ce sunteți calificat pentru locul de muncă, chiar dacă nu aveți o mulțime de experiență conexe.

Potriviți Obiectivul tau la locul de muncă

Cel mai eficient obiectiv este unul care este adaptat la locul de muncă pentru care aplici. Aceasta precizează ce fel de cariera pe care caută, și ce aptitudini și experiențe aveți care te fac ideal pentru acea carieră. Un obiectiv CV-ar putea include, de asemenea, în cazul în care ați fost și în cazul în care vrei să mergi în cariera ta.

De exemplu, s-ar putea afirma unele dintre realizarile tale din trecut, și apoi trece la tipurile de realizari sperați să realizeze în viitor (în mod ideal, realizări pe care doriți să realizeze compania la care se aplică).

În cele din urmă, precizând un obiectiv este opțională, dar poate ajuta convinge angajatorii pe care le stii ceea ce vrei și sunt familiarizați cu industria.

Cum se scrie un CV Obiectiv puternic

Dacă includeți un obiectiv în CV-ul tau, este important pentru a personaliza obiectivul CV-ul pentru a se potrivi cu pozitia pentru care aplici. Cu cât sunt mai specifice pe care le, cu atât mai multe șanse aveți de a fi luate în considerare pentru locul de muncă vă interesează. Este o idee bună pentru a scrie un nou obiectiv CV pentru fiecare loc de muncă pentru a aplica.

Când sunteți crafting obiectivul dvs. CV-ul, ar trebui să se concentreze pe anumite abilități și experiențe, care sunt direct legate de locul de muncă. O altă strategie eficientă este de a include cuvinte cheie de la locul de muncă listarea în obiectivul CV-ul tau. Nu numai ca poate acest lucru crește șansele de a CV-ului obtinerea preluat de sistem de urmărire a solicitantului unei companii; se poate sublinia, de asemenea, modul în care calificările dumneavoastră se aliniază cu listarea de locuri de muncă.

Ar trebui, de asemenea, să cuprindă numai obiectivele de carieră, care sunt fezabile în cadrul companiei. De exemplu, dacă doriți în cele din urmă să devină un editor de management la o revista, dar se aplică pentru un loc de muncă la un ziar, nu menționează acest lucru. Concentrați-vă pe modul în care doriți să crească în cadrul companiei.

Unul dintre pericolele unui obiectiv CV este că vă puteți concentra prea mult pe ceea ce vrei in cariera ta, și nu suficient de modul în care se va adăuga valoare companiei. Prin urmare, în timp ce obiectivul dvs. CV-ul ar trebui să includă informații cu privire la cariera pe care doriți, doriți, de asemenea, să explice de ce esti un candidat ideal pentru locuri de muncă. Pe scurt includ orice informație care evidențiază experiența dumneavoastră, inclusiv dumneavoastră ani în industrie, setul de calificare special, precum și orice alte calificări. Includeți exemple de moduri în care ar putea adăuga valoare sau chiar a îmbunătăți companiei.

De exemplu, menționează dvs. zece ani de bugete de reducere cu succes, și starea pe care doriți să le aplice aceste competențe la bugetul organizației.

Exemplu Reluare Obiectiv Declarații

 • Căutând o poziție la Compania XYZ unde pot maximiza meu peste 10 ani de management, de asigurare a calității, dezvoltarea de programe, și experiența de formare.
 • Căutând o poziție ca asistent practica clinica pentru o organizație de întreținere a sănătății, utilizând premiate abilitățile mele de scris, de cercetare, și de conducere.
 • profesor de educație elementară în căutarea pentru un post la o școală independentă mică, unde pot aplica cei cinci ani de experiență de predare și abilitățile mele de dezvoltare a curriculum-ului.
 • manager de servicii pentru clienți care doresc o oportunitate de a folosi abilitățile mele de servicii pentru clienți și de management pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.
 • Cauti o pozitie unde pot integra strategii pentru a dezvolta și extinde vânzările clienților, marca și evoluția produsului, precum și aprobarea mass-media existente.
 • Motor de căutare poziția de optimizare unde pot folosi abilitățile mele SEO și experiență pentru a crește traficul site-ului și de căutare de plasare motor, și de a aplica mea de 15 ani de experiență în domeniul IT.
 • Pentru a obține o poziție care mă va permite să folosească meu forte aptitudini organizatorice, fundal educațional premiat, și capacitatea de a lucra bine cu oamenii.

CV Exemplu Cu un obiectiv

Acesta este un eșantion CV-ul cu un obiectiv.

John Solicitant
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

OBIECTIV ÎN CARIERĂ

învățătoare în căutarea pentru un post la o școală independentă mică, unde pot aplica cei cinci ani de experiență de predare, instruire orientate spre STEM, tehnologie și abilități de dezvoltare a curriculum-ului pentru a sprijini creșterea și succesul elevilor.

CALIFICĂRI CORE

 • Adept în crearea pozitiv, angajarea, și de susținere medii de învățare pentru studenții care provin din medii diverse.
 • team building puternică și talente de colaborare, parteneriat cu ușurință cu profesori, directori, părinți și personalul de sprijin pentru a identifica nevoile elevilor, probleme de adrese, și să promoveze spiritul școlii.
 • locul de muncă după ore și de buna voie in timpul week-end pentru a asigura succesul evenimentelor extracurricular, sportive și de strângere de fonduri.
 • Țineți apăsat butonul K-8 de certificare de predare curentă; membru activ al NAIS, AFT, ASCD și CEC.
 • Fluent în limba spaniolă scris și vorbit; bine versat în utilizarea SmartBoard și a tehnologiilor de învățare adaptive.

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
elementar didactic, septembrie 2016-Prezent

Structura și punerea în aplicare a planurilor dinamice și antrenante lecție pentru 1, 2, și elevii de clasa a 3-a, de predare de până la 25 de elevi din fiecare clasă. Colaborarea cu colegii pentru a oferi lecții comune și să coordoneze activitățile studențești, inclusiv piese de sezon, un raport anual „Run Fun“ și târguri de știință. Comunicați zilnic cu părinții pentru a oferi feedback în ceea ce privește performanța elevilor și depanarea problemelor de comportament.

 • Jucat un rol-cheie în îmbunătățirea scorurile elevilor la testele standardizate cu 38%, în alfabetizare și 29% în matematică.
 • introducerea Devenita de noi tehnologii de învățare adaptive pentru a servi mai bine nevoilor individuale ale elevilor.
 • Sponsorizat after-school Club spaniolă și studenți pregătit pentru participarea la Odyssey of the Mind.
 • A primit trei „cel mai bun profesor premii.“

EDUCAŢIE

Bachelor of Arts în Educație elementară (2015); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, Carolina de Sud
Lista lui Dean; A absolvit Summa cum Laude

Alte opțiuni pentru CV-ul de pornire

Rezumat Declarația
O alternativă la utilizarea unui obiectiv pe CV – ul este de a utiliza un profil de CV, numit , de asemenea , o declarație sumară CV – ul sau o declarație de calificare, care este un scurt rezumat al aptitudinilor și experiențe scrise pentru o deschidere anumit loc de muncă dumneavoastră. Spre deosebire de un obiectiv CV, un profil de CV se concentrează direct pe modul în care pot beneficia și de a adăuga valoare companiei, mai degrabă decât propriile obiective de carieră.

Branding Declarația
O altă opțiune este de a adăuga o declarație de branding CV – ul la CV – ul. Această afirmație este mai scurtă decât un profil de CV sau obiectiv – aproximativ 15 de cuvinte – și scoate în evidență succesele cheie și abilitățile.

Headline
În cele din urmă, oa treia opțiune este un titlu CV – ul, de asemenea , cunoscut ca un titlu CV. Acest lucru este chiar mai scurt decât o declarație CV – ul de branding. Este o expresie care explică abilitățile și experiența de muncă.

Cum să includă un obiectiv, titlu, sau o declarație pe un CV

Puteți include, de asemenea, mai mult de unul dintre acestea în CV-ul tau. De exemplu, puteți include atât un titlu CV și un profil de CV (cu titlu mai aproape de partea de sus a CV-ului).

Sfat : Oricare dintre aceste opțiuni vă decideți să faceți, puneți – l spre partea de sus a CV – ului, sub numele și informațiile de contact.

Asigurați-vă că vă păstrați informațiile concise, și de a folosi cuvinte cheie de la locul de muncă listarea în declarația dumneavoastră. Chiar și cu un obiectiv CV, profil, declarație de branding sau titlu, CV-ul trebuie să se încadreze în continuare pe o singură pagină atunci când este posibil. În cele din urmă, asigurați-vă că pentru a scrie o nouă declarație pentru fiecare loc de muncă solicitați, astfel încât angajatorul vede ceea ce face o alegere bună pentru acel loc de muncă specifice.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *