Cel mai bun si cel mai rau buzzwords CV

Posted on

CV – urile nu trebuie neapărat să fie doar o pagină mai, dar că imobiliare este prețios, indiferent de ce. Recruiterii si managerii de angajare a se vedea dreapta printr – un CV aglomerat cu cuvinte lipsite de sens. Pentru un singur lucru, managerul de angajare , probabil , nu le va citi. Studiile arata ca recruiterii si oameni de resurse umane petrec cât mai puțin de șase secunde revizuirea CV – uri inainte de a le muta la „da“ gramada-sau să le arunci la gunoi.

Pentru a-l face să da, aveți nevoie pentru a alege buzzwords CV-ul care contează. Cele mai bune buzzwords descriu abilitățile, se potrivesc-le cu calificările de locuri de muncă, și arată că ești o potrivire mai bună pentru poziția decât ceilalți candidați. buzzwords relua Bad, pe de altă parte, timpul de deșeuri tuturor și reduce dramatic noile perspective de locuri de muncă.

Lista de mai jos vă poate oferi un bun început prin care vă arată ce cuvinte să stai departe de.

Evita aceste suprasolicitate buzzwords

In fiecare an, de locuri de muncă profesională rețea site – ul LinkedIn eliberează o listă a celor mai multe buzzwords suprasolicitate pe rețeaua sa . Cea mai recentă listă include:

 1. Specializati
 2. Cu experienta
 3. Calificat
 4. Conducere
 5. Pasionat
 6. Expert
 7. motivat
 8. creator
 9. Strategic
 10. axat

Ce toate aceste cuvinte au în comun? Ei bine, în mod ironic, acestea sunt departe de a fi specializate sau concentrat, și ei nu sunt foarte creativi.

LinkedIn a cerut cel mai bine vandut biograful Christopher Sandford pentru preluarea sa de pe lista de anul trecut: el a subliniat că, folosind aceste cuvinte comune este mai ușor și mai puțin descurajantă decât obținerea creativ, și acei solicitanți de locuri de muncă ar putea chiar să se simtă că folosind cuvinte altele similare, în numele transmite lor de câmp un sentiment de asociere și de apartenență. Din păcate, deși, dacă toată lumea face ceva, nu e mai specială.

Asta nu înseamnă neapărat că folosind oricare dintre aceste cuvinte este sarutul mortii pentru CV-ul tau. Este doar un memento la întrebarea alegerile cuvânt. Sunteți selectarea acel cuvânt, deoarece descrie cel mai bine ceea ce ai făcut-sau pentru că crezi că sună impresionant? În cele din urmă, realizările și talentele tale sunt ceea ce va impresiona managerul de angajare, nu cuvinte de 50 de cenți.

O abordare mai bună? Focus pe spune povestea, nu-l imbraca. Ce se poate face pentru organizație? Ce se poate face mai bine decât oricine altcineva? Cum experiența anterioară reflectă asta? Răspundeți la aceste întrebări în limba directă, și apoi puteți trece la găsirea buzzwords care vă ajută să-l vândă.

Alege CV-ul dreapta Cuvinte cheie

Unele dintre cele mai bune buzzwords nu sunt la modă, și nu trebuie să caute mai departe pentru a le găsi. Din moment ce acestea sunt cuvinte cheie CV, puteți apuca-le chiar de la locul de muncă listare, alegerea celor care se potrivesc cu calificările la activitățile și cerințele care ies în evidență în anunț.

Căutare pentru cuvinte cheie legate de aptitudinile, calitățile și acreditările solicitate de managerul de angajare. Apoi, du – te dincolo de locuri de muncă listare pentru a căuta termeni asociați angajatorul poate fi lăsat afară din neatenție. (O modalitate simplă de a face acest lucru este sa se uite la alte listări de locuri de muncă pentru același titlu.) Apoi, se potrivesc această listă cu abilitățile dumneavoastră.

În cele din urmă, examinați aceste liste de moale și abilități greu care se pot aplica la locul de muncă / industrie. În final, o să ajungi cu o listă destul de cuprinzătoare de cuvinte cheie care se referă la locul de muncă și de adecvare pentru ea. Inclusiv aceste cuvinte în CV – ul crește șansele ca CV – ul se va face prin intermediul sistemului de urmărire a solicitantului  (ATS) și să fie citită de o ființă umană.

Caute cuvinte de acțiune care vinde abilitățile dumneavoastră

După ce ați făcut liste de cuvinte cheie din listă, termenii din industrie, și abilități, de data aceasta de a le folosi într – o propoziție. Cuvintele de acțiune vă poate ajuta să faci asta într – un mod activ, convingător, descriind realizarile tale succint și eficient.

Cuvinte de acțiune ale probelor includ:

 • realizat
 • Bugetat
 • compilat
 • hotărât
 • exercitate
 • facilitata
 • Asistat
 • angajat
 • Îmbunătățirea
 • judecat
 • lansat
 • comercializate
 • negociere
 • Organizat
 • prezentat
 • Interogat
 • hotărât
 • supravegheat
 • dresat
 • Actualizate
 • Validat
 • Castigat

În cele din urmă, dacă sunteți în căutarea pentru cuvinte de putere care merg dincolo de abilitățile, buzzwords, și cuvinte de acțiune, această listă de cuvinte de putere ar putea ajuta ultimele retușuri pe CV – ul.

Doar amintiți-vă că în timp ce buzzwords va ajuta să treci de primul filtru de revizuire și arată managerul de angajare pe care-l ai ceea ce este nevoie, modul în care spune povestea carierei si candidatura ta este ceea ce va face diferenta.

Concentrați-vă CV-ul, abilități, și interviu în jurul valorii de modul în care vă poate ajuta la rezolvarea problemelor societății, în continuare obiectivele sale, și a trece la nivelul următor, și veți avea cea mai bună șansă la aterizare interviu și locuri de muncă.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *