Scrisoare de Recomandare Exemplu pentru un profesor

Posted on

Scrisoare de Recomandare Exemplu pentru un profesor


Este o onoare atunci când un coleg de predare cere o referință, dar știi cum să scrie una? Sau poate că tu ești cel care aplică pentru un loc de muncă, și trebuie să solicitați o scrisoare de referință pentru un loc de muncă de predare. În ambele cazuri, știind cum să scrie o scrisoare de referință, și având un eșantion, va veni la îndemână. Citiți mai departe pentru consiliere cu privire la scris o scrisoare de recomandare pentru un profesor, și examinați proba, de asemenea.

Cum se utilizează un model de scrisoare de referință

Dacă sunteți scris o scrisoare pentru un profesor, utilizați această probă pentru a ghida propriul scris. O probă scrisoare poate ajuta să decideți ce fel de conținut pe care ar trebui să includă în scrisoarea dumneavoastră, precum și cum să-l formatați.

În timp ce probele scrisoare reprezintă un punct de plecare pentru propria scrisoare, ar trebui să adapteze întotdeauna o literă pentru a se potrivi persoanei special, pe care scrii scrisoarea pentru, iar informațiile el sau ea vă cere să includă.

Dacă solicitați o scrisoare de referință pentru o funcție didactică de la un coleg sau sef anterior, s-ar putea trimite această probă scrisoare de referință scriitorului pentru a ajuta la ghidarea scrisoarea lor.

Notă : Asigurați – vă că pentru a le oferi , de asemenea , cu instrucțiuni clare cu privire la ce informații trebuie să includă și să le dea un CV sau o listă de abilități și experiențe pentru a le ajuta să scrie scrisoarea.

Nu vrei să le copiați pur și simplu și inserați scrisoarea de referință de probă.

De fapt, există o serie de lucruri se gândească atunci când cineva cere o scrisoare de referință pentru un loc de muncă de predare. orientări de revizuire pentru a solicita o scrisoare de referință înainte de a cere referinte să vă aprobe.

Sfaturi pentru a scrie o scrisoare de referință pentru un profesor

Urmați format scrisoare de afaceri. Utilizați formatul oficial scrisoare de afaceri atunci când scrieți scrisoarea de recomandare. Dacă timpul este de esenta, s-ar putea lua în considerare trimiterea unui e – mail recomandare în loc de o literă.

Focus pe fișa postului. Întrebați persoana pentru care ați scris scrisoarea pentru o copie a detașării de locuri de muncă sau fișa postului. În acest fel, vă puteți concentra pe cerințele poziției în timp ce scrie. Încercați să includă limba din fișa postului în scrisoarea dumneavoastră. Chiar dacă scrii o recomandare mai generală, puteți cere în continuare persoana cu privire la tipurile de locuri de muncă de predare de care sunt interesați ( de exemplu , posturi ce didactice, ce tipuri de școli).

Include exemple specifice. În scrisoare, oferă exemple de moduri în care persoana a demonstrat diverse trăsături pozitive în trecut. Dacă este posibil, utilizați numere pentru a cuantifica succesele lor. De exemplu, „Sub îndrumarea domnului Smith, rezultatele testelor de stat studenților noștri îmbunătățit în biologie cu 20 la sută.“

Rămân pozitive. Când scrie scrisoarea de recomandare, asigurați – vă să afirme că credeți că această persoană este un candidat puternic. S-ar putea spune ceva de genul „Eu recomand d – na Johnson fără rezerve,“ sau „Mi – ar angaja pe doamna Smith , din nou , dacă aș putea.“ Vrei să ajute acest candidat să iasă în evidență printre toți ceilalți candidați potențiali.

Împărtășiți informațiile de contact. Oferă o modalitate pentru angajator să vă contacteze în cazul în care aveți întrebări suplimentare. Includeți adresa de e-mail, numărul de telefon, sau ambele. Dacă referința este în format scrisoare de afaceri, informațiile de contact va fi la partea de sus a scrisorii. Dacă trimiteți o scrisoare de referință de e – mail, includ informațiile de contact de mai jos semnătura tastat.

Urmați instrucțiunile de depunere. Cereți persoanei, pentru care sunteți scris de referință, cum să -și prezinte scrisoarea. Vi se poate cere să – l e – mail sau încărcați – l on – line. Asigurați – vă că urmați orice cerințe, în special cu privire la cazul în care să – l trimită și când, precum și formatul (de exemplu, PDF, scrisoare fizică etc.). Asigurați – vă că aveți adresa de e – mail sau adresa corectă.

Scrisoare de referință Exemplu pentru un profesor

Acesta este un exemplu scrisoare de referință pentru un profesor.

John woo
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

01 martie, 20XX

Bruce Lee
Director
ABC Consulting Group
123 Business Rd.
City Business, NY 54321

Domnul Lee:

Am foarte recomanda Michelle Johnson ca un candidat pentru funcția de profesor de clasa a cincea plumb la școală. Ca principal al Școlii Sf. Paul, am avut plăcerea de a lucra cu Michelle pentru ultimii cinci ani. Ea este un profesor condus, organizat care dezvoltă relații de inspirație cu elevii ei.

Michelle a fost întotdeauna condus de a dezvolta abilitățile de profesor. Ea a venit la noi un profesor student, luând cu aviditate responsabilități suplimentare, cum ar fi consilier al ziarului școlii și a fost membru al comisiei noastre curriculum-ului. Ea a continuat să demonstreze această unitate prin intermediul mandatului ei la școala noastră, devenind chiar șeful comisiei curriculum-ului de anul trecut. Michelle cuprinde orice oportunitate de dezvoltare profesională, care-i un lider ideală face.

Michelle are o relație minunată cu oameni de toate vârstele, în special pentru copii. Capacitatea ei de a se conecta cu elevii ei și talentul ei la predare concepte simple, precum și subiecte mai avansate, ambele sunt cu adevărat superioare. Ea are, de asemenea, excelent scrisă și verbală abilități de comunicare cu ambii părinți și profesori.

Michelle indeplineste toate aceste sarcini, cu o mare inițiativă și cu o atitudine pozitivă. Vă recomandăm să vă Michelle fără rezerve. Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la fundal sau calificările sale, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Cu sinceritate,

John Woo (semnătura scrisoare suport de hârtie)

John Woo
principal
Școala Sf . Paul

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *