Întrebări Frecvente Profesor de interviu și Cele mai bune răspunsuri

Posted on

 Întrebări Frecvente Profesor de interviu și Cele mai bune răspunsuri


Care este cel mai bun mod de a se pregăti pentru un interviu de angajare profesor? Puteți construi încrederea în sine și de a reduce stresul interviului prin planificarea cum să răspundă la întrebări înainte de timp. Începe prin a te „Ce pot face pentru a se asigura candidatura mea devine o analiză atentă pentru un loc de muncă de predare? Cum voi face eu stau afară?“Apoi, Mareșalul exemple și anecdote care vă va ajuta să creați o impresie de neuitat.

Ceea ce vrea să știe operatorului:

directori de școli și orice alți membri ai comisiei de angajare ambarcațiune întrebările pe care le cer pentru a determina dacă va fi o alegere bună pentru școala lor, precum și un campion pentru politicile stabilite de districtul lor școlară.

Aflați cât de mult se poate despre școlile pe care se aplică, astfel încât vei fi mai capabil să anticipeze genul de întrebări pe care le veți fi întrebat despre filozofia ta de predare și stilul de management al clasei.

12 comune interviu profesor Întrebări și Cele mai bune răspunsuri

Examinați această listă de întrebări pe care ar putea fi adresate în timpul unui interviu de angajare a cadrelor didactice, cu exemple de cel mai bun mod de a răspunde la fiecare.

Întrebări despre tine ca profesor

Împărtășește entuziasmul pentru predare, de lucru cu elevii, și exemple de modul în care v-ar preda clasa ta. Fiți pregătiți să răspundă la întrebări despre motivul pentru care sunteți interesat de locul de muncă, modul în care predau diferite tipuri de elevi în cadrul aceleiași clase, și modul în care te descurci provocări în clasă. Ar trebui să fie, de asemenea, gata pentru a discuta despre dvs. filozofii de predare și de management al clasei.

1. De ce ați decis să devină un profesor?

Ceea ce ei doresc să știe:  Predarea este una dintre cele mai provocatoare profesii, cu un grad ridicat de ardere-out. Vi se va cere această întrebare , astfel încât comisia de angajare poate evalua entuziasmul și angajamentul pentru predare.

Raspuns Exemplu : Din când am fost tânăr, am iubit de învățare și a apreciat marii dascăli care au deschis noi lumi pentru mine. Este singura carieră am gândit vreodată, pentru că vreau cu adevărat să urmeze exemplul lor și, acum la rândul meu, insufla o bucurie de învățare în propriile mele studenți.

2. Ce tip de structură de management al clasei ați implementa dacă ați fost angajat?

Ce vor să știe:  intervievatorul este interesat de modul în care se va ocupa de o sală de clasă, în special în cazul în care clasa de dimensiuni mari sunt în școala lor.

Raspuns Exemplu : Am o abordare proactivă pentru managementul clasei, modelarea comportamente pozitive pentru elevii mei și încurajarea de susținere de comunicații peer-to-peer. De asemenea , am identifica ce declanseaza stresul la fiecare student în parte, și sunt pregătit să le susțină atunci când apar provocări.

3. Cum ați folosit, sau modul în care se va utiliza, tehnologia în clasă? 

Ce vor să știe:  tehnologii interactive de clasă au transformat învățarea în ultimul deceniu. Fii gata pentru a descrie familiaritate cu instrumente comune , cum ar fi inteligent camerelor.

Raspuns Exemplu : În ultima mea clasă, elevii au folosit tablete pentru a crea și de a gestiona propriul site – ul lor, care sa dovedit a fi un instrument excelent pentru a comunica cu părinții și permițându – le să vadă activitățile de zi cu zi copiii lor au participat la.

Întrebări despre tine ca un Learner

Comitetul intervievatorul sau angajarea va dori să știe cum vă apropiați personal de învățare, calificările de predare și acreditările, orice formă de educație continuă le-ați primit, și modul în care rămâne la curent cu progresele tehnologice și noi abordări ale învățării.

4. Ce abordare sau strategie folosiți pentru a învăța noi informații?

Ce vor să știe:  Această întrebare se adresează dacă te gândești în mod conștient despre stilurile individuale de învățare – atât proprii și pe cele ale elevilor.

Raspuns Exemplu : Mi se pare că învăța lucruri noi cel mai bine prin scrierea de notite ca am citit sau ca eu ascult pe cineva dând o prelegere. Procesul de a scrie în jos detaliile importante funcționează în două moduri: în primul rând, ea mă ajută să absoarbă și să se gândească cu atenție despre noile informații și în al doilea rând, notele mele servi ca un ghid de studiu pe care le pot face referire merge mai departe.

5. Ce se continuă cursuri de educație, ateliere de lucru, instruirea etc. au participat la tine?

Ce vor să știe:  Toți profesorii trebuie să continue educația continuă , în scopul de a menține certificarea acestora. Utilizați răspunsul dumneavoastră pentru a prezenta anumite zone ale teoriei educaționale și practică pe care le – au însușit și care vor adăuga valoare la școala ta.

Raspuns Exemplu : Cartierul în care am lucrat anterior a oferit oportunitati de educatie continua seara pe tot parcursul anului. Am participat la aceste sesiuni cu regularitate. M – am bucurat în special la sesiunile de formare alfabetizare , care sa concentrat pe strategiile de literatură din copilărie și de predare timpurie. Am fost , de asemenea , suficient de norocos pentru a participa la conferința anuală Autism de sensibilizare a avut loc la New York pentru ultimii doi ani. Încerc să profite de orice oportunități de formare continuă oferite de mine.

Întrebări despre tine, ca parte a unei predarea în echipă și clasă comunitară

Școlile doresc să încurajeze un sentiment de comunitate în cadrul școlii, în special în sălile de clasă. Vi se va cere probabil întrebări cu privire la capacitatea dumneavoastră de a lucra ca parte a unei echipe de profesori și administratori, precum și abilitățile și experiențele de corelare decalajul dintre elevi în clasă și a familiilor lor la domiciliu.

6. Ce te interesează în legătură cu districtul nostru?

Ce vor să știe:  Ai fi uimit de cât de multe entry-level candidati de predare nu cercetare districte școlare înainte de interviurile lor. Comitete de angajare pune această întrebare pentru a vedea dacă ați fost interesat suficient pentru a – ți faci temele și să învețe despre nevoile lor districtul școlar.

Raspuns Exemplu : Ca părinte al unui elev de clasa a 4 -a, în districtul, am experimentat la prima mână cât de cald și primitor profesorii și administratorii sunt. Sentimentul de comunitate districtul școlar lucrează din greu pentru a promova și menține este ceva ce nu am mai experimentat în oricare dintre școlile la care am participat sau predate în. Toată lumea știe numele fiicei mele, numele meu, și vă pot spune că toată lumea în școală este cu adevărat fericit să fie acolo de lucru cu elevii și familiile lor.

7. V-ar fi interesat de conducere orice activități post-școală?

Ce vor să știe:  școli bune sunt mereu în căutarea de modalități de a îmbogăți viața elevilor lor. Fiind dispus să conducă activități după școală , cum ar fi echipe sportive, cluburi sau echipe academice va fi un punct forte in favoarea ta.

Raspuns Exemplu : In timpul verii, eu sunt directorul o tabără de teatru oferit de centrul de artă din oraș. Mi – ar plăcea să iau parte la cluburi de teatru sau spectacole pe copii să participe la tot parcursul anului. Sau, dacă nu există un club de teatru, mi – ar plăcea cu siguranță să începi, dacă asta e ceva ce școala ar fi interesat. In timp ce teatrul se întâmplă să fie pasiunea mea personală, dacă există alte activități care sunt în special în nevoie de sprijin și că aș putea fi o alegere bună pentru, aș fi dispus să ajute cu toate acestea pot.

Întrebări despre elevi și părinți

Ca o modalitate de a evalua stilul de predare și abilitățile de comunicare, vi se poate cere cu privire la modul în care v-ar ocupa de elevi și părinți.

8. Cum ați face cu un student care este în mod obișnuit târziu?

Ce vor să știe:  intervievatorul este interesat în a ști cum v – ar referi unu-la-unu cu elevii care comportamente non-productive.

Exemplu Raspuns : Daca un copil vine la școală cu întârziere , în mod regulat, aș vorbi mai întâi cu copilul pentru a vedea dacă există ceva se întâmplă în școală sau acasă , care cauzează el sau ea să fie târziu. Dupa ce am vorbit cu copilul, și în funcție de ceea ce au în comun, aș discuta cu superiorul meu cea mai bună abordare posibilă pentru a vorbi cu familia despre întârzierea repetată.

9. Cum te-ai angaja un student reticent?

Ce vor să știe:  Această întrebare este menită să determine discuție despre modul în care motiva elevii cu diferite stiluri de învățare.

Raspuns Exemplu : În cazul în care un student pare reticente să participe în timpul unui anumit subiect, mi – ar folosi experienta mea de lucru cu diferite tipuri de studenți și adapteze strategiile mele de predare să se angajeze student într – un mod care s – ar simți mai confortabil să participe. Acest lucru poate fi de a avea studentului (e) , se lucrează cu un partener, sau crearea de lecții în jurul unui subiect care elevul poate fi mai susceptibile de a fi interesați.

10. Ce-ai spune un părinte supărat despre gradul copilului lor?

Ce vor să știe:  Una dintre cele mai dificile provocări în procesul de predare este nevoie să comunice cu părinții dezaprobatoare. Directorii trebuie să știe că profesorii pot lucra cu calm pentru a dezamorsa critica.

Exemplu Răspuns : Dacă am un părinte care este supărat despre un grad copilul lor a primit, mi – ar oferi să se întâlnească cu părintele și să furnizeze dovezi în acest sens a lecțiilor copilului primite în curs de pregătire pentru evaluare. Mi – ar cere atunci părintele (părinții) să mă ajute să se gândească modalități prin care copilul lor ar putea pregăti pentru o mai bună și efectua pe evaluări. De exemplu, am avut o dată un copil care a luptat in mod constant cu munca sa de ortografie pe săptămână.

Înainte de părinții lui ma contactat, am ajuns la ei, după ce a predat în al doilea test său săptămânal incomplet. Am întrebat părintele dacă ne-am putea gândi la anumite strategii copilului ar putea folosi atât în ​​sala de clasă și acasă pentru a îmbunătăți abilitățile de ortografie elevului. Fiecare situație este diferită, desigur, dar dacă eu sunt în măsură să ofere o evaluare a relua, aș fi mai mult decât fericit să facă acest lucru.

11. Ce ai face dacă ai suspectat abuz sau neglijare în casa unuia dintre studenții tăi?

Ce vor să știe:  Profesorii de mers pe jos o linie delicată ca pledeaza pentru bunăstarea elevilor lor. Gândiți -vă cum v – ar răspunde suspectati un copil a fost supus abuzurilor.

Raspuns Exemplu : Eu iau poziția mea ca un reporter mandatat foarte serios. Sunt conștient de sistemul de verificare de sănătate de zi cu zi a districtului care profesorii din copilarie timpurie sunt necesare pentru a pune în aplicare de zi cu zi. În poziția mea anterioară, am făcut , de asemenea , controale de zi cu zi , atunci când copiii vor ajunge în fiecare dimineață. Nu a fost un copil din clasa mea anterioară , care a avut vânătăi ciudat pe ambele brațe și nu am fost sigur dacă vânătăile erau din joc dur cu frații sau prietenii, sau de la un adult fiind abuziv fizic.

Înainte de a-am spus nimic nimănui, am raportat ceea ce am văzut la directorul care ma ghidat prin procesul pentru a determina cauza vânătăilor. În cele din urmă, sa descoperit că vânătăile erau de frate mai mare al copilului. Modul în care școala mea manipulate situația ne-a permis să se asigure copilului a fost într-o situație în condiții de siguranță, fără a acuza în mod fals sau supărătoare părinții.

12. Dacă ați observat un copil fiind agresat în clasa ta, cum ai face cu situația?

Ceea ce ei doresc să știe:  Bullying este o problemă uriașă în școli. Ce măsuri ați lua pentru a recunoaște, preveni sau de a răspunde la ea în clasă?

Raspuns Exemplu : Una dintre cele mai importante activități mari de grup fac cu clasa mea de la începutul anului este scris regulile noastre de clasă împreună. Am o afacere mare face; împreună vom veni cu și sunt de acord cu regulile, iar noi toți semna afișul într – un angajament de a face tot posibilul să urmeze regulile în timp ce ajuta , de asemenea , pe alții să urmeze regulile pe tot parcursul zilei. Una dintre cele mai importante reguli de pe posterul nostru este de a nu intimida alți copii.

Eu folosesc această activitate de grup ca o oportunitate de a vorbi despre ce înseamnă să intimideze, și ce să facă în cazul în care un student este agresat sau ei văd pe cineva a fi agresati. O parte a lecției este de a face postere anti-agresiune pe care le atârnă în clasa noastră și în sălile. Dacă am asistat la agresiune, aș vorbi cu toți copiii implicați separat, și aș revedea, de asemenea, lecția anti-intimidare și postere cu întreaga clasă.

Sfaturi pentru a raspuns Profesor Interviu

În timpul interviului, va trebui să facă mai mult decât a da doar răspunsuri generice la întrebările pe care le vor cere. Cel mai bun candidat va fi capabil să explice modul în care acestea sunt calificați pentru locul de muncă și de ce ar fi o alegere bună pentru școală.

Se face mult mai ușor pentru un manager de angajare pentru a lua o decizie în cazul în care solicitantul precizează de ce ar fi o mare închiriere.

Make It personal:  Ia timp pentru a personaliza răspunsurile la interviu întrebări. Include scoate în evidență de fundal, aptitudinile și experiența profesională , care sunt relevante pentru locul de muncă pe care îl solicită. Focus pe competențe cele mai relevante pentru domeniu.

Aici este o listă a abilităților didactice intervievatorii mai interesați. Desigur, comunicare, organizare, și gândirea critică sunt ridicate pe lista de calitati dorite. Dacă reveniți la clasă, după o pauză de carieră, să fie pregătită pentru a reduce decalajul în experiența dumneavoastră.

Furniza exemple:  Intervievatorul probabil va pune intrebari de interviu comportamentale, care aveți nevoie pentru a oferi un exemplu de cum ai făcut ceva. De exemplu, un intervievator s – ar putea spune: „Spune – mi despre un moment ai rezolvat o problemă de comportament cu un student.“ Aceste tipuri de întrebări aveți nevoie să se gândească la exemple din experiențele didactice din trecut. Pentru a răspunde la aceste întrebări, să explice situația și ce ați făcut nici pentru a rezolva o problemă sau de a atinge succesul.

Apoi, descrie rezultatul.

Chiar dacă întrebarea nu este o întrebare interviu comportamental, este adesea util pentru a oferi un exemplu specific. De exemplu, întrebări de interviu situaționale vă rugăm să ia în considerare o posibilă situație viitoare la locul de muncă. Un intervievator s-ar putea întreba: „Cum te descurci un părinte care crede că maruntit copilul pe nedrept?“ Cu toate ca acestea sunt cu privire la situații viitoare, puteți răspunde în continuare cu un exemplu dintr-o experiență anterioară. Aceasta ajută la crearea unei liste de anecdote poti desena pe, concentrându-se asupra situațiilor în care acțiunea dvs. a avut un rezultat clar, pozitiv.

Cercetare Scoala:  Cercetare districtul școlar și școala în care va fi de lucru dacă te angajat. Veți putea găsi o mulțime de informații pe site – ul districtului școlii. De asemenea, dacă aveți o conexiune la orice profesori care lucrează în școală, districtul sau orice părinți ai căror copii merg la școală, le cere perspectiva lor în locuri de muncă. Cu cât este mai sunteți familiarizați cu mediul academic, activitati extra-curriculare, sport, profiluri de studenți, și curriculum – ul, cu atât mai bine echipat vei a pune întrebări semnificative și să ofere răspunsuri nuanțate la interviu întrebări.

Fii pregatit pentru un interviu Panel:  Când un interviu pentru un loc de muncă de predare, ar putea fi de așteptat să interviu cu o varietate de constituenți diferiți.

Vi se poate cere să interviu cu un panou, care ar putea include directorul școlii, personalul administrativ, alți profesori și părinți. În unele cazuri, poate fi necesar la un interviu cu un comitet de căutare, care este acuzat de screening solicitanții înainte de a trece la un interviu oficial pentru locul de muncă.

Pregătiți -vă pentru a preda un mini-lecție:  înainte sau după interviu s-ar putea , de asemenea , va cere să predea o mini-lecție unui grup de elevi sau profesori care pretind să fie studenți, în timpul interviului.

Asigurați-vă că știți exact ceea ce trebuie să se pregătească pentru fiecare interviu, care ar trebui să fie menționat în mod clar într-un e-mail sau prin telefon, cel mai probabil atunci când aranjarea data și ora interviului.

Cum sa faci cea mai buna impresie

De multe ori, la sfârșitul unui interviu, veți fi întrebat dacă aveți întrebări pentru intervievatorul. Acest lucru este atunci când devin intervievatorul și au șansa de a pune câteva întrebări bine gândite.

Examinați lista de întrebări bune pentru a cere în timpul unui interviu pentru locuri de muncă de predare. Este important să vii pregătit cu întrebări pentru a demonstra entuziasmul pentru poziția și interesul în procesul de învățare mai multe despre rolul, școală sau district.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *