Tipuri de scrisori de intentie

Posted on

Tipuri de scrisori de intentie

Când sunteți de vânătoare de locuri de muncă, este important de a alege scrisoarea de intenție corespunzătoare pentru obiectivul scrisorii. Există diferite tipuri de scrisori de intentie, inclusiv cele cinci tipuri de cele mai comune: scrisori de cerere, scrisori de intentie de sesizare, scrisori de scrisori de interes, în rețea, și propunere de valoare.

Scrisoarea de intentie care îl utilizați va fi determinată prin aplicarea, dacă sunteți în mod direct pentru un loc de muncă sau pur și simplu în căutarea de locuri de muncă de căutare ajutor de la persoane din rețeaua dvs. profesionale.

Asigurați-Scrisoarea dvs. specifice

Asigurați-vă că pentru a alege un tip de scrisoare de intentie, care reflectă modul în care se aplică pentru locuri de muncă sau de tipul de asistență în căutarea unui loc de muncă pe care îl solicitați.

Scrisoarea ta de intentie ar trebui să fie concepute special pentru acest scop. Dacă este o scrisoare de intentie atașată la un CV într-o cerere de angajare, ar trebui să fie personalizate pentru fiecare poziție căutați. Managerii pot recunoaște atunci când scrisoarea de intentie a unui solicitant este unul generic care el sau ea a folosit pentru a aplica pentru mai multe poziții. Astfel de scrisori de intentie, care arată o lipsă de îngrijire sau de interes profund într-o companie, poate avea ca rezultat CV-ul fiind trecut prin fără o privire.

Tipuri de scrisori de intentie

  • Cererea de înscriere:  o scrisoare de solicitare este scris pentru a aplica pentru o deschidere anumit loc de muncă. Aceasta este o scrisoare tradițională de acoperire , care este trimis cu un CV pentru a aplica pentru un loc de muncă.
  • Referire Scrisoarea de intenție:  O scrisoare de intentie de trimitere menționează numele unei persoane care te – a referit la un loc de muncă. Acest lucru poate fi o modalitate foarte bună de a câștiga interesul unui angajator, în special în cazul în care persoana care furnizează sesizare este cunoscută companiei sunteți interesat de lucru pentru.
  • Scrisoare de interes:  O scrisoare de interes, de asemenea , cunoscut ca o scrisoare de prospectare, întreabă cu privire la posibile deschideri de locuri de muncă la o anumită companie.
  • Networking Scrisoare:  Crearea de rețele scrisori solicita consiliere de locuri de muncă de căutare și asistență. Acestea pot fi adresate colegilor, pentru persoanele cărora le – au întâlnit la conferințe profesionale sau alte evenimente ale industriei, sau persoanelor cărora le – ați conectat prin intermediul site – uri profesionale de rețele sociale precum LinkedIn.
  • Propunerea de valoare Scrisoare:  o propunere de valoare este o scurtă declarație care să explice ceea ce face candidatul unic.

După cum sa menționat mai sus, scrisorile de intentie ar trebui să fie direcționate către potențialele locuri de muncă care vă interesează. Acest lucru înseamnă că, înainte de a scrie o scrisoare de aplicare, o scrisoare de intentie de sesizare, o scrisoare de interes, sau o scrisoare propunere de valoare, trebuie să-ți faci temele și compania de cercetare pe care îl trimiteți scrisoarea către. Deținând aceste informații, vă puteți demonstra apoi, în scrisoarea dumneavoastră modul în care skillset și experiența de lucru ar contribui puternic la organizația ar trebui să te angajeze.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *