Îmbunătățirea dvs. de sport Cariera Coperta Scrisoare

Posted on

Îmbunătățirea dvs. de sport Cariera Coperta Scrisoare

Scrisoarea de intentie permite personalitatea ta să strălucească prin intermediul, vă oferă șansa de a promova scoate în evidență în CV-ul și de a te prezenta, vă permite să adaptați mesajul la fiecare angajator, și vă oferă o șansă de a descrie de ce esti un bun potrivit pentru locul de munca. Acesta este un instrument puternic!

Este, de asemenea, șansa de a afișa abilitățile de comunicare și de nivelul de angajament și entuziasm în ceea ce privește poziția de carieră deschisă de sport. Iată câteva sfaturi pentru a da scrisoarea de intentie un impuls:

Personalizați Scrisoarea dumneavoastră de intenție

Cele mai multe sugerează reducerea CV-ul la o singură pagină, sau la foarte puțin să-l scurtați. Scrisoarea de intentie vă permite să ofere detalii care nu pot apărea pe CV-ul.

Dacă ați câștigat all-conferință onoruri în fotbal, iar acum te aplica pentru o pozitie de coaching de fotbal, vă oferă o șansă de scrisoare de intentie pentru a vorbi despre această experiență. In timp ce CV-ul poate fi redus la „Earned all-conferință onoruri în fotbal,“ scrisoarea de intentie permite șansa de a vorbi despre motivele pentru care ați fost în stare să realizeze această onoare.

În cazul în care este puterea de organizare, asigurați-vă arată că, prin in scrisoarea de intentie. Dacă este creativitatea, lasa ca spectacol de calificare prin intermediul într-o scrisoare de intentie profesional, dar elegant.

Coperta țintă Scrisoare către poziție specifică

În mod ideal, nu ar trebui să facă mai multe modificări în CV-ul tau cariera de sport, dar să fie pregătit să facă modificări semnificative la fiecare scrisoare de intentie. O scrisoare de intentie cu mult diferit este adesea necesară în cazul în care o poziție pe care o desfășoară este semnificativ diferit de la o alta pe care încercați să teren.

Focus pe atributele care vă va ajuta să fie cel mai bun candidat pentru postul respectiv. Dacă există o reclamă sau o persoană de contact indică ce calificările pentru poziția sunt, examinați aceste calificări și adresa fiecare dintre ele. Focus pe de ce esti un bun potrivit pentru locuri de muncă în timp ce vorbiți despre calificările.

Dacă nu îndeplinesc una dintre calificările, acum este sansa ta de a explica de ce angajatorul ar trebui să facă o excepție. Să presupunem că acestea sunt în căutarea de cinci ani de experiență, dar ai doar trei ani. Ați putea nota, „In timp ce am antrenat doar de fotbal de liceu timp de trei ani, am jucat fotbal colegiu toate cele patru ani și a câștigat toate-conferință onoruri.“

Desigur, nu mint sau a exagera, așa cum nu doriți să înceapă un loc de muncă în acest fel, riscul de a pierde locul de muncă în această problemă în viitor, sau au acest lucru ca o îngrijorare în partea din spate a mintea ta.

Conexiuni cu potential angajator

Dacă aveți unele legături personale cu un viitor angajator, asigurați-vă că pentru a menționa cele din scrisoarea de intenție. Aceasta va permite oamenilor de lectură scrisoarea de intentie pentru a face această asociere.

Să presupunem că aplici pentru un loc de muncă cu o echipa de baseball liga minoră după absolvirea colegiului. În timp ce în liceu, ai lucrat cu această echipă în concesii. Nu presupune că toată lumea va recunoaște instantaneu numele. Amintiți-vă, pozițiile se schimbă, și, probabil, o persoană sau două în procesul de decizie nu poate fi conștient de serviciul trecut.

Poate că fostul tău șef, dl Smith, al cărui aviz este respectat, a menționat că se va aplica. Acum, când vorbim de legăturile anterioare la club, cititorul poate gândi, „Oh, da, acesta este solicitant dl Smith mi-a spus despre.“ De asemenea, utilizați LinkedIn pentru a descoperi conexiuni la compania ar putea să nu fie conștienți de.

Realizări

Deci, în colegiu și dumneavoastră primii câțiva ani de la școală, ai îngrămădite realizări care lucrează în departamentul atletic la o școală mică. Arati să se mute pe o nouă provocare și, de credit, lista de realizari pe CV-ul este unul lung.

Capacul vă oferă o scrisoare șansă de a evidenția câteva dintre realizările cele mai bune pe care se aplică în poziția specifică pe care o desfășoară. Dacă aplicați pentru un loc de muncă informații de sport, s-ar putea scrie, „Am primit multe onoruri în școală, dar eu sunt deosebit de mândru de a fi fost onorat de către Asociația Directorilor de informare Colegiul de Sport din 2005 pentru …“

Solicitați un interviu

După ce ați spus concis cititorul de ce v-ar fi o potrivire mare pentru locuri de muncă, asigurați-vă că pentru a exprima interesul în întâlnire cu angajatorul dvs. potențial. Acesta arată din nou entuziasm și va reaminti cititorului pentru a revizui informațiile de contact.

Coperta Scrisoare de propoziții pentru un loc de muncă Sport

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
e – mail: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 martie 2019

Dl James Jackson, manager
Grand Canyon căpriori
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Stimate domnule Jackson:

Vă rog să acceptați această scrisoare și CV-ul care însoțește ca un semn de interesul meu profund în poziția de infield Antrenorul care a deschis cu Grand Canyon căpriori.

Pe parcursul ultimilor 7 ani, am avut privilegiul de a servi drept Cap de baseball Antrenor pentru Desert View High School din Tempe, Arizona. În această calitate, am instruit peste 50 de jucători care au plecat pe la baseball joc la colegiu, liga minore, și la nivel majors, realizarea 4 5A de stat, Campionate 2 5A de stat clasați, clasamente și 6 Campionate regionale.

Ca personal recompensarea Pe măsură ce găsesc coaching-ul de înaltă schoolers, mi-e dor de vară entuziasmul de a contribui la un program de baseball liga minoră. Din 2009 până în 2012, am jucat ca Catcher pentru Glendale Desert Dogs, aruncând alergători încearcă să fure a doua sau a treia la 60% din încercările mele. Mi-ar fi astfel foarte incantati călătoresc cu Grand Canyon căpriori ca dvs. INTRAVILAN Coach, folosind abilitățile mele de coaching dovedit pentru a contribui la succesul sezonului de vara 2019 dvs. și dincolo.

În mine v-ar găsi un antrenor motivational, cu o viata lunga pasiunea pentru baseball completate de capacitatea de a aduce cele mai bune din fiecare jucător în parte. Adept identificarea punctelor forte și provocările personale în membrii echipei mele, înțeleg cum de a adapta stilul meu de coaching într-un mod care să contribuie în mod substanțial la creșterea jucător, îmbunătățire și de succes.

Vă mulțumim pentru timpul acordat în revizuirea acestei cereri; te rog să-mi spuneți dacă există orice informații suplimentare pot oferi. Aș fi foarte recunoscător pentru oportunitatea de a se întâlni cu tine pentru un interviu personal, și aștept cu nerăbdare să auzim de la tine în curând.

Toate cele bune,

Antrenorul Barry Allen

Corectează

În afară de re-citit scrisoarea de intentie le asigurați-vă că pentru a avea un prieten de încredere sau două citit scrisoarea. Dacă cineva din domeniu știi poate revizui scrisoarea, chiar mai bine. Încurajați-i să nu numai greșeli de tipar marca dar critica scrisoarea de ansamblu și să sugereze orice idei care le pot avea.

Poate că veți fi de acord, nu sunt de acord, sau să vină într-o anumită decizie în mijloc. Dar te va gândi în mod activ cu privire la modul cel mai bine să comunice experiențele și calificările. Amintiți-vă, aveți de gând să fi scris diferite scrisori de intentie pentru fiecare poziție specifică, astfel încât de fiecare dată cu atenție recitești.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *