Top Locuri de munca pentru afaceri Gradul de Majors

Posted on

 Top 10 locuri de muncă pentru afaceri Majors
majors de afaceri dezvolta mai multe abilități valoroase și domenii de cunoștințe care să le permită să aducă o contribuție semnificativă la lumile corporative și nu-pentru-profit. Ei pot gândi la numere. majors de afaceri pot cuantifica un set de date, să evalueze impactul financiar al deciziilor, și de a folosi cifrele să susțină propunerile lor.

Colegiul de studenți care majore în afaceri să învețe să scrie într-un mod clar și concis, în timp ce crafting analize de caz și alte documente de afaceri pentru clasele lor. Profesorii de multe ori le cere pentru a finaliza proiecte în grupuri, astfel încât acestea să învețe provocările și valoarea lucrului în echipă în timp ce rafinarea abilitățile lor de prezentare și de conducere.

Abilitati de afaceri Majors Au

Disecarea probleme de afaceri și de a recomanda soluții de ajutor majors de afaceri pentru a spori gândirea lor critică și abilități analitice. Ei învață să folosească instrumente de tehnologia informației pentru a aduna, organiza, și reprezintă date pentru prezentări și lucrări.

Cunoștințele dobândite în subiectele de bază, cum ar fi de marketing, management, resurse umane, contabilitate și pregăti majors de afaceri pentru a conduce pe alții la locul de muncă.

Cu clase, cum ar fi dreptul de afaceri și etica în afaceri, studenții obține o perspectivă legală și etică a lumii din jurul lor. În plus, elevii de afaceri obține o perspectivă globală și o apreciere pentru valoarea diversității prin studierea practicilor de afaceri în alte culturi.

Top 10 locuri de muncă pentru afaceri Majors

Valorile tale personale, aptitudinile și interesele vor influența alegerea finală a unei cariere, dar mai jos sunt unele alternative să ia în considerare pe măsură ce trece prin procesul de luare a deciziilor.

1. Contabil

Contabili ajuta organizațiile să finanțeze operațiunile, să respecte reglementările guvernamentale, economisi bani, și pentru a maximiza profiturile lor. Ei robinet în cunoștințele financiare și abilitățile învățate în colegiu pentru a lua decizii corecte cu privire la resursele unei organizații. Contabili reprezintă și de a comunica informații de afaceri, care este utilizat de către colegii să opereze mai eficient, și de către investitori pentru a lua decizii corecte cu privire la investițiile lor.

Contabili efectueze audituri și să ofere servicii de consultanță și de planificare fiscală. Ei se mișcă de multe ori pe la funcții de conducere în cadrul diviziei de finanțe a organizațiilor lor organizației sau clientului. Toate tipurile de afaceri, non-profit guvernamentale și organizațiile educaționale înrola serviciile de contabili.

Salariu: Potrivit Biroului de Statistică a Muncii  (BLS), venitul anual mediu pentru contabili mai 2018 a fost de $ 70500. Cel mai mic de 10% a câștigat mai puțin de 43650 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 122,840.

Job Outlook: Ocuparea forței de muncă a contabililor și auditorilor se estimează că va crește cu 10% între 2016 și 2026-mai rapid decât media pentru toate profesiile.

Consultant 2. Managementul

consultanți în management sau de către analiștii de management efectuează un proces pentru clienți, nu spre deosebire de metoda de analiză de caz utilizată în multe dintre clasele de majors de afaceri. Acestea se aplică abilități analitice și de rezolvare a problemelor pentru proiectele lor și să utilizeze abilitățile de lucru în echipă și de prezentare cultivate prin intermediul studiilor lor. Consultantii sunt experți în colectarea de informații, organizarea acesteia, precum și compunerea rapoarte cu concluziile lor.

Analistii sunt utilizatori de putere de tehnologie, deoarece prelucrează și reprezintă date pentru clienții lor. Ei se înroleze instrumentele de calcul tabelar, baze de date, și de prezentare aplicate atât de des la proiectele lor de clasă ca majors de afaceri.

Salariu: Conform BLS , venitul anual mediu pentru analiștii de management mai 2018 a fost de $ 83,610. Cel mai mic de 10% a câștigat mai puțin de 48360 $ și cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 152,760.

Job Outlook: Angajarea analiștilor de management este proiectat să crească cu 14% între 2016 și 2026-mai rapid decât media pentru toate profesiile.

3. Media Manager Social

managerii de social media utiliza tech savvy și cunoștințele de comunicare de marketing dobândite de majors de afaceri pentru a coordona prezența angajatorului lor pe site-uri precum Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram și Tumblr. Ei spori activitatea de afaceri, stabilirea identității de brand și a lua cuvântul cu privire la organizarea lor. managerii social media elaboreze planuri strategice, ajuta la dezvoltarea de conținut, și să măsoare impactul campaniilor online.

manageri de social media înrola sprijinul personalului pentru a aduna informații pentru povestiri care pot fi plasate pe social media. La fel ca majors de afaceri, acestea trebuie să fie jucători de echipă și să aibă finețea cu oamenii pentru a convinge cooperarea atunci când acestea nu au autoritate formală asupra colegilor.

Salariu: Potrivit PayScale , managerii social media castiga un salariu mediu de $ 49,340.

Job Outlook: Există o cerere mare pentru managerii de social media, după cum reiese din 35,038 locuri de muncă postate pe Într – adevăr , la momentul acestui articol a fost publicat.

4. Analist financiar

majors de afaceri să învețe să evalueze punctele forte și punctele slabe ale întreprinderilor și analiza tendințele în diverse industrii. Analistii financiari valorifica aceste competențe pentru a evalua companii, industrii, și investiții asociate pentru clienți sau compania lor mamă. Ei interpreta situațiile financiare, se calculează rapoartele și alte valori, și scrie rapoarte cu recomandări pentru investiții și alocarea resurselor companiei.

Analiștii financiari beneficiază de cursuri în contabilitate, finanțe, economie și matematică, care este în mod tradițional o parte a unei afaceri majore.

Salariu: Conform BLS , venitul anual mediu pentru analiștii financiari mai 2018 a fost de $ 85660. Cel mai mic de 10% a câștigat mai puțin de 52540 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 167,420.

Job Outlook: Ocuparea forței de muncă analiștilor financiari se estimează că va crește cu 11% între 2016 și 2026-mai rapid decât media pentru toate profesiile.

5. actuar

specializări de afaceri cu o orientare cantitativă puternic pentru mediul lor pot deveni actori-cheie în industria asigurărilor lucrând ca un actuar. Actuarilor calcula probabilitatea de evenimente riscante care apar, cum ar fi moartea, vătămare, accidente, incendii, boli și, atunci când societățile de asigurare ar fi de natură să plătească creanțele. Ei folosesc cunoștințe de contabilitate, finanțe și economie și să efectueze analize complexe de scenarii bazate pe profiluri demografice.

Actuarilor, cum ar fi majors de afaceri, utilizează foi de calcul, baze de date, precum și software-ul statistic pentru a efectua analizele lor. În plus, acestea trebuie să aibă scris puternice, prezentare și abilități de convingătoare pentru a asigura sprijin din partea colegilor pentru propunerile lor.

Salariu: Conform BLS , venitul anual mediu pentru actuari mai 2018 a fost de $ 102,880. Cel mai mic de 10% a câștigat mai puțin de 61140 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 186,110.

Job Outlook: Ocuparea forței de muncă de actuari se estimează că va crește cu 22% între 2016 și 2026-mult mai rapid decât rata medie de creștere pentru toate profesiile.

Reprezentant 6. Admitere Facultate

: Salariu majors de afaceri care sunt interesați să lucreze într – un mediu de colegiu ar trebui să ia în considerare o poziție cu biroul de admitere ca o opțiune. Personalul de admitere atrage pe puternic de comunicare, prezentare și abilități convingătoare dintre cele mai importante de afaceri pentru a ajunge la potențialii studenți.

Ei dezvolta planuri de marketing pentru a promova strategic de fotbal și de a încuraja aplicații. Personalul de admitere, cum ar fi majors de afaceri, trebuie să colaboreze cu alți membri ai echipei pe proiecte și pentru a oferi programe.

Un rol de admitere colegiu este, în esență, o poziție de vânzări pentru un colegiu, astfel încât majors de afaceri cu o bază solidă în vânzări și marketing și o personalitate de ieșire sunt susceptibile de a avea succes în această nișă.

Potrivit Glassdoor , reprezentanții de admitere castiga un venit mediu de $ 46148.

Job Outlook: Există deschideri ample pentru reprezentanții de admitere colegiu, cu 2701 posturi vacante pe Într – adevăr , la momentul acestui articol a fost publicat.

7. Profesor de afaceri

Salariu: Educarea elevilor de liceu despre lumea afacerilor este o opțiune pentru majors de afaceri care finalizează , de asemenea , cerințele de formare a cadrelor didactice.

majors de afaceri au nevoie de cunoștințe ample dobândite în marketing, management, finanțe și contabilitate pentru a îndeplini acest rol în mod eficient. comunicare verbală puternice și abilități interpersonale sunt necesare pentru a se angaja elevi.

Planificarea și prezentarea lecțiilor stimularea sunt cheia succesului ca profesor. majors de afaceri pot baza pe gama largă de abordări de instruire pe care le-au întâlnit în timp ce completarea gradul lor.

Potrivit BLS , venitul anual mediu pentru profesori de liceu mai 2018 a fost de $ 60320. Cel mai mic de 10% a câștigat mai puțin de 39740 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 97500 $.

Job Outlook: angajarea profesorilor de liceu se estimează că va crește cu 8% între 2016 și 2026-aproximativ la fel ca și rata medie de creștere pentru toate profesiile.

Reporter 8. Afaceri

Print, difuzare și electronice mass-media toate oferă o acoperire largă de evenimente și evoluțiile din sectorul de afaceri și financiare. majors de afaceri învăța să analizeze companii și industrii și compune rezumate scrise de concluziile lor, la fel ca reporteri. Ei dezvoltă comunicările și abilitățile de prezentare necesare pentru conținut în mod clar articula despre lumea afacerilor.

Deci, dacă ești fascinat de afaceri, ci mai degrabă să comunice cu privire la aceasta decât comportamentul de afaceri, de raportare de afaceri ar putea fi pentru tine.

Salariu: Conform BLS , venitul anual mediu pentru reporteri mai 2018 a fost de $ 41,260. Cel mai mic de 10% a câștigat mai puțin de 23490 $ și cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 100,930.

Job Outlook: ocuparea forței de muncă de reporteri în ansamblul său va scădea cu 9% între 2016 și 2026, care este mult mai mică decât rata medie de creștere pentru toate profesiile. Cu toate acestea, proliferarea de difuzare și mass – media on – line în raport cu evoluțiile economice și de afaceri ar trebui să ofere oportunități mai bune pentru cei specializați în raportarea de afaceri.

9. Avocat Corporate

Avocații care practică beneficiază de drept corporativ sau de afaceri de cunoaștere largă a agenților economici și practicile dobândite de majors de afaceri. Afaceri majore dezvoltă o bază solidă pentru domeniile de drept societar cum ar fi faliment, valori mobiliare, contracte, fuziuni, colecții, succesiunile de afaceri, și încorporări. Abilitățile de cercetare, scriere, și de prezentare dezvoltate de majors de afaceri ajuta avocați corporative să își desfășoare activitatea.

specializări de afaceri cu rezultate academice solide și scorurile pot obține acceptarea LAST la facultățile de drept de elită.

Salariu: Potrivit BLS , salariul anual mediu pentru avocați a fost de $ 120910 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 58220 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 208.000 $.

Job Outlook: ocuparea forței de muncă de avocați se estimează că va crește cu 8% între 2016 și 2026-aproximativ la fel ca și rata medie de creștere pentru toate profesiile.

Administrator 10. Sănătate

Administratorii din sectorul medical trebuie să aibă cunoștințe de contabilitate, buget, resurse umane, marketing, management, dreptul afacerilor, etică și tehnologie toate informațiile subiecte care sunt acoperite în curriculum de afaceri. În plus, munca in echipa, comunicare, și abilități analitice de prezentare ale majore de afaceri sunt de asemenea critice pentru succesul unui administrator de asistență medicală.

Multe specializări de afaceri cu un interes în domeniu va continua să absolvent de muncă în  managementul asistenței medicale .

Salariu: Potrivit BLS , salariul anual mediu pentru managerii de servicii medicale și de sănătate a fost de $ 99,730 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat mai puțin de 58680 $, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de 182.600 $.

Job Outlook: Ocuparea forței de muncă de manageri de servicii medicale și de sănătate se estimează că va crește cu 20% între 2016 și 2026-mult mai rapid decât rata medie de creștere pentru toate profesiile.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *