Comunicare Lista Competențe pentru agenții de vânzări

Posted on

 Comunicare Lista Competențe pentru agenții de vânzări

Știind cum să comunice în mod eficient este o cerință minimă în vânzări. Dacă nu poți vorbi cu oamenii și să-i facă să se deschidă și să facă schimb de informații cu tine, vei lupta pentru a le vinde nimic. Evaluați-vă abilitățile de comunicare în următoarele domenii pentru a vedea unde te exceland și în cazul în care aveți nevoie de un pic mai mult de lucru.

Un discurs Preparată

Livrarea în mod eficient o prezentare de pre-scris este o parte necesară a procesului de vânzare. Pot să vă dau o prezentare pregătită fără a suna pompos și nenaturale? Poți să te descurci întrebări fără a pierde fluxul? Poți să includă factori care sunt importante pentru o anumită perspectivă?

Improvizând o prezentare

În cele mai multe situații, veți avea o prezentare de vânzări gata pentru a merge, dar ce se întâmplă dacă te întâlnești o perspectivă în mod neașteptat și el vrea să vorbească chiar acum? Pot să vă dau o versiune coerentă a pitch dvs., fără materialele pregătite? La rețele sau industria de evenimente, poți vorbi despre ceea ce faci într-un mod atrăgător? Va trebui să improvizeze și asigurați-vă că puteți obține în mod eficient mesajul peste la fața locului.

Vorbind în mod eficient la Strangers

Când suna la rece sau a întâlni noi perspective, trebuie să construiască o conexiune instantanee între tine și străin la celălalt capăt al telefonului sau în persoană. Pot să vă intereseze pe cineva în doar câteva secunde și să le ceri mai mult? Poți începe construirea raportului imediat, astfel încât perspectiva va avea încredere în tine suficient pentru a face o programare? Pot să vă calificați lin o perspectivă la telefon? Poți închide pe obtinerea o programare?

Efectuarea Smalltalk

Cele mai multe prezentări de vânzări și practic toate emisiunile comerciale și evenimente implică o anumită cantitate de a vorbi mici înainte de a ajunge în jos la acțiunea reală. Poți discuta confortabil cu lângă străini? Poți să te faci simpatică? Puteți folosi o conversație obișnuită pentru a începe de calificare și construirea raportului cu perspective?

Manipularea clienti nemultumiti

Într-o lume ideală, clienții nemulțumiți ar apela întotdeauna client service sau suport tehnic pentru a obține problemele lor rezolvate. Dar, în această lume, mulți clienți preferă să apela agent de vânzări lor – el e cel pe care il cunosc cel mai bine și cel care au încredere pentru a remedia lucrurile. Poți să dezamorseze un client furios? Poți explica o problemă delicată, fără a deranja clientul mai departe? Poți să-mi cer scuze pentru greșelile bine (a ta sau a altcuiva)?

Desen oameni

Colectarea de informații este o parte esențială atât calificarea unei perspective și a descoperi beneficiile pe care vor face ochii lor se aprind. Poți să încurajeze oamenii să vorbească? Poți să pui întrebări fără să pară ca un interogator? Poți face pe oameni confortabil informații personale de partajare cu tine?

Leading o întâlnire

Dacă faci o vânzare complexă cu mai mulți factori de decizie, va ajunge, probabil, vorbind la toate acestea dintr-o dată. vânzări B2B au de multe ori grupuri implicate în procesul de cumpărare, chiar și atunci când există doar un singur factor de decizie șef. Poți vorbi în mod eficient la un grup? Poți să păstrezi întâlnirea pe drumul cel bun, fără a jigni pe cineva? Poți face publicul sa se simta ca esti atent la fiecare dintre ele?

negociere

Negocierea este o mare parte din vânzări. Fiecare perspectivă vrea cea mai bună ofertă posibilă, și trebuie să găsească o cale de a ajunge la un acord care lasă toată lumea fericită. Poți veni cu un bun compromis? Pot să vă spun când să stea ferm și când să dea în? Poți pleca de la o negociere, atunci când o perspectivă este nerezonabil?

Comunicarea cu colegii

Ca un agent de vânzări, aveți nevoie pentru a lucra bine cu colegii agentului de vanzari, managerul de vânzări, precum și cu angajații din alte departamente. Poți obține, împreună cu oameni care au diferite personalități pe scară largă? Poți să păstrezi linii deschise de comunicare cu alte departamente? Te poți descurca cu conflicte la locul de muncă și să le aducă la o rezolvare pașnică?

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *