Sfaturi despre cum să Tender demisia

Posted on

Sfaturi despre cum să Tender demisia

Ce fraza  de licitație demisia  înseamnă? Pentru a prezenta demisia este o modalitate formală de a spune seful tau , care te va părăsi locul de muncă pentru a urma o nouă oportunitate. Este actul de a notifica angajatorul ca demisionezi de la muncă și se mută pe noi eforturi.

Când demisionează, înseamnă că tu ești cel care a decis să pună capăt relației cu angajatorul. O demisie este de obicei o plecare voluntară de la un loc de muncă din partea unui angajat, spre deosebire de o ardere, concedierea sau alte reziliere inițiate de angajator.

Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, o companie va oferi un lucrător posibilitatea de a demisiona în loc de a fi concediat sau au încetat lor de muncă pentru cauză.

Ce este Ofertare Demisia ta?

Când demisia dumneavoastră, vă oferă, de regulă scrise sau verbale pe care o notificare demisionezi. Este o practică standard de a oferi angajatorului cu un preaviz de cel puțin două săptămâni, atunci când este posibil, astfel încât aceștia să aibă timp să găsească un înlocuitor. O scrisoare de demisie este o scrisoare oficială care indică faptul că părăsesc poziția curentă și specificând când ultima zi va fi.

Cum să depună o demisie

Dacă licitație grațios demisia, se va deschide ușa la o despărțire buna, pe cale amiabila din partea angajatorului. Efectuat corect, vă va lăsa locuri de muncă în condiții bune cu angajatorul.

Există o varietate de moduri diferite de participare la licitație demisia dumneavoastră, în funcție de circumstanțe. Puteți demisiona în persoană (modul politicos de a face acest lucru, dacă nu lucreze de la distanță), efectua un apel telefonic pentru a iesi sau trimite un mesaj de e-mail la seful tau, spunand ca încheiere de muncă cu organizația. Modul cel mai formal de a demisiona este de a oferi angajatorului o scrisoare de demisie formală care conține titlul, departamentul, și data oficială părăsire.

Înainte de a iesi, consultați politicile de angajare ale organizației pentru îndrumări cu privire la oficializarea demisia. În majoritatea cazurilor, ar trebui să dea un preaviz de cel puțin două săptămâni pentru pozițiile de sprijin și de cel puțin o lună pentru roluri profesionale. Dacă sunt acoperite de un contract de muncă, a verifica detaliile și amenda de imprimare cu privire la ceea ce trebuie să faci să se termine în timp ce restul conforme. Ați putea fi obligat să rămână pentru o anumită perioadă de timp, în funcție de tipul de muncă sau detalii ale contractului.

Uneori este posibil să nu fie în măsură să dea un plin două săptămâni – sau chiar orice – notificare.

Document plecare

Când demisionează, este considerat cele mai bune practici pentru a documenta intențiile dvs. în scris, astfel încât există o înregistrare oficială scrisă. Păstrați-l simplu și concis. Notă intenționat ultima zi de muncă și de a exprima recunostinta pentru oportunitatile pe care le-au avut în timp ce în rolul actual, dacă este cazul.

Informații suplimentare despre motivele pentru care au ales să plece, nu este necesară pentru scrisoarea, și poate fi mai adecvat pentru a discuta motivele personal cu departamentul de supervizor sau de resurse umane.

Revizuirea o scrisoare de demisie Exemplu 

Aici este un exemplu de o scrisoare pe care o puteți utiliza pentru inspirație – această scrisoare va fi imprimat. Pentru scrisori prin e-mail, ștergeți toate informațiile înainte de „Dragă Primitorul.“

Numele dvs.
Adresa dvs. de
dvs. Cod postal Oras, Stat
Numărul dvs. de telefon
E – mail

Data

Numele complet al destinatarului Scrisoare
Titlu
Organizație
Adresa
City, Statul Cod poștal

Stimate D-na Terry:

Vă scriu pentru a vă informa că am demisionat din poziția mea în calitate de Art Director la ABC Productions. Ultima mea zi va fi data de 19 aprilie, la două săptămâni începând de astăzi.

Sunt recunoscătoare pentru timpul am avut la ABC Company – am învățat atât de multe despre conducerea unei echipe și cum să echilibreze creativitatea cu nevoile clienților. cu siguranță nu voi uita niciodată noaptea târziu noastre obtinerea proiectului ABC Company peste linia de sosire. Sprijinul tău a fost neprețuit cu acest proiect, și atât de mulți alții a lungul anilor.

Te rog lasă-mă să știu cum pot ajuta ușura această perioadă de tranziție, de la lider de căutare pentru înlocuirea mea de a furniza note cu privire la proiectele curente.

tu și toată lumea îmi doresc de la ABC Company toate cele bune.

Cu sinceritate,

Conectați-vă numele pe hard copy 

Numele dvs. tastate

Planul de o tranziție lină

Este de bun gust pentru a scrie în jos pentru managerul de înlocuire și în viitor statutul fiecăruia dintre proiectele actuale. În funcție de relația cu angajatorul, puteți alege să ofere ajutor pentru a găsi și / sau de formare persoana care va moșteni munca ta. De asemenea, este rezonabil să se întâlnească cu departamentul de resurse umane pentru a configura un interviu de ieșire. Acest lucru va oferi o oportunitate de a revizui documentele de angajare în câmpul muncii și să înțeleagă consecințele pentru beneficiile (cum ar fi o acoperire de sanatate, 401k starea și programele pentru intrarea în drepturi, neconsumat timpul plătit (PTO) și timp de rău, etc) în mijlocul tranziția.

Evitați tentația pușcării angajatorului sau a critica politicile de personal și de companie în mod public. viitorii angajatori pot face anchete cu privire la mandatul la organizarea și co-lucrătorilor poate recurge la represalii dacă ai fi critice sau la stânga în condiții proaste.

Ce Despre Beneficii Șomaj Când demisionezi?

Angajații care demisionează de la un loc de muncă nu sunt de multe ori eligibile pentru ajutor de șomaj, deși lucrătorii demisionari sub constrângere sau dintr-un mediu de lucru ostil pot fi eligibile. Verificați cu biroul de șomaj de stat și se va consulta un consilier de muncă, dacă aveți întrebări cu privire la implicațiile unei demisie.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *