Cum să te angajat de vis Compania dvs.

Posted on

Cum să te angajat de vis Compania dvs.

La un moment dat in cariera lor, aproape toată lumea are o companie de vis le-ar plăcea să lucreze pentru un loc de muncă și le-ar fi încântați să aibă. Fie că este vorba de un salariu mare, beneficii teribil și avantaje, o cultură de distracție sau de companie provocatoare, o naveta scurta (sau posibilitatea de a lucra de la domiciliu și nu fac naveta deloc), sau chiar ceva la fel de bază ca și ore care se potrivesc cu programul dvs., există un loc de muncă acolo, care este un meci pentru tine.

Dacă aveți câteva companii pe care doriți cu adevărat să lucreze pentru, face un punct de menținându-le pe radar – si obtinerea pe a lor – chiar înainte de a începe procesul de aplicare de locuri de muncă.

Dacă nu aveți o listă de companii care ar fi o potrivire perfectă, să ia ceva timp pentru a crea unul. Cu cât este mai concentrat căutarea de locuri de muncă, cu atât mai ușor va fi să se angajeze.

Cum de a găsi companii pe care le-ar plăcea să lucreze pentru

Dacă nu aveți o listă a angajatorilor încă pe care le – ar fi încântați să lucreze pentru, să ia ceva timp pentru a determina ce caracteristici angajatorul ideal ar fi, ai fost ales care compania să lucreze. Apoi , creați o listă de angajatori țintă prin cercetarea companiilor pentru a găsi cele care se potrivesc pentru interesele dumneavoastră, abilitățile, și unde sunt poziționate pe scara carierei. De asemenea , verificați listele de angajatori de top-evaluat ca  Fortune 100 Cele mai bune companii pentru care să lucrezi  și Glassdoor lui  Cele mai bune locuri pentru a lucra .

După ce ați generat o listă de angajatori de top care se potrivesc cu mediul de lucru, de compensare, beneficii, avantaje și oportunități de avansare pe care o caută, e timpul pentru a ajunge pe radarul lor ca un angajat potențial.

Sfaturi pentru a obține angajat de vis Compania dvs.

Există mai multe beneficii pentru „urmărire“, o companie pentru o perioadă de timp înainte de a aplica. De exemplu, în funcție de mărimea companiei, dacă îl urmați pe LinkedIn, Instagram sau Twitter, „cum ar fi“ pagina lor de Facebook, sau alăturați newsletter-ul lor, s-ar putea recunoaște deja numele când este timpul să se aplice.

Aflați cât de mult puteți despre angajator

Cercetând companii în avans este o modalitate bună de a învăța despre organizație, astfel încât atunci când vine vorba de timp pentru interviu, nu va trebui să se lupta pentru a face cercetare de fond. De asemenea, să ia timp pentru a fi sigur că acest lucru este o companie care ar fi ideal pentru tine.

Dacă sunteți cu adevărat interesat de un angajator pentru mai multe motive decât cele pe care ai nevoie doar de un loc de muncă, se va arăta. Vei putea vorbi cu interes și entuziasm. De asemenea, veți avea probabil un aviz bine format și mai multe anecdote convingătoare pentru a partaja atunci când sunteți întrebat ceva de genul: „Ce știi despre această companie?“ sau „Ce te vezi în primele 30 de zile la locul de muncă?“

Cu o gamă largă de cunoștințe despre trecutul companiei, veți fi, de asemenea posibilitatea de a impresiona intervievatorul în cazul în care cere perspectiva asupra incidentelor legate de trecutul organizației, ca un nou produs sau un proiect poate fi rulat, sau un nivel ridicat problema -profile este posibil să fi fost implicat în a arăta că ați fost activi și implicați. – chiar si ca un outsider – de bun augur pentru modul în care veți efectua în cadrul organizației.

Și, desigur, există avantajul evident de a ști cu privire la pozițiile deschise înainte de concurs. Prin a rămâne la curent cu pagina de listări de locuri de muncă unei companii, nu numai ca vei fi printre primii care știu despre noi oportunități, dar vei putea monitoriza ce fel de muncitori compania cauta si ce tip de loc de muncă aveți un bun șansă de a obține.

După ce obține un sentiment de proces de angajare a companiei, vei fi mai în măsură să ia decizii bine gândite, ca și atunci când ar trebui să se aplice sau ce nivel al poziției pe care ar trebui să se aplice pentru.

Ia timp pentru a revizui brand-ul profesional și rebrand-vă, dacă este necesar, pentru a vă asigura că acreditările dvs. o potrivire pentru ceea ce compania caută atunci când angajează candidați.

Urmăriți companii pe care le-ar plăcea să lucreze pentru

Iată câteva sfaturi pentru compania de urmărire de vis pentru a te ajuta obtine angajat:

Urmareste compania pe social media. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest – există atât de multe canale media sociale și sunt șansele pe care compania sau companiile sunteți după probabil conturi pe cel puțin câteva dintre ele. Conectează – te cu ei și să acorde o atenție la actualizările lor.

Conectează – te cu compania pe LinkedIn. Urmareste compania pe LinkedIn, vizualiza cine sunteți conectat la companie și care vă puteți conecta cu, și verificați compania LinkedIn pagina pentru cele mai recente postări de locuri de muncă.

Uita – te pentru anumite conturi legate de angajare.  Unele companii mari au conturi individuale în scopuri de angajare; de exemplu, UPS tweets deschideri de locuri de muncă de la @upsjobs. Dacă derulați în jos feed, veți vedea o mulțime de deschideri de locuri de munca actuale. Twitter poate fi o modalitate buna de a lua legătura cu departamentul de resurse umane a unei companii care ar putea fi altfel greu accesibile. Citește mai mult pe loc de muncă căutarea cu Twitter.

Curățați actul tău.  Dacă vei interacționa cu o companie pe  social media , trebuie să vă asigurați- vă că prezența online este profesionist. Examinați profilurile de social media pentru a vă asigura că nu e nimic nepotrivit sau nepotrivit, și verificați – vă  setările de confidențialitate  pentru a vedea cine poate vedea ce pe pagina ta.

Marcați pagina deschideri de locuri de muncă. Cele mai multe companii au o secțiune „cariera“ de site – urile lor retrase din circuitul agricol pentru a posta deschideri de locuri de muncă. Bookmark aceste pagini și să facă un obicei de a le verifica periodic.

Asigurați – un program de termene limită și a stabilit notificări calendar pentru tine. În cazul în care obiectivul dvs. este de a aplica pentru un program anual ca o bursa, sau pentru deschideri de locuri de muncă de vară ale unei companii, să păstreze un document Excel listarea toate datele importante și termenele, și a stabilit notificări utilizând un calendar online pe smartphone sau computer.

Uita – te pentru o oportunitate de a întâlni un recruiter. Multe companii participa la târguri de locuri de muncă și evenimente de carieră networking. Verificați site – ul angajatorului pentru a vedea dacă există sunteți în măsură să participe. Dacă da, veți avea posibilitatea de a partaja CV – ul și conectați în persoană. Asigurați – vă că pentru a lua timp pentru a urmări direct după fiecare eveniment , cu toate recruiterii te cunosc.

Nu vă fie teamă de a ajunge la companie.  Dacă aveți o întrebare – cum ar fi daca un loc de muncă ați fost eyeing a fost umplut, dacă societatea este în căutarea pentru a umple un anumit tip de poziție, sau cât de repede poti aplica pentru un loc de muncă sezonier – asigurați – vă că pentru a intra în contact cu compania. Doar trimite un e – mail politicos și profesionale cere întrebarea dumneavoastră. Nu numai că va face departamentul de resurse umane al organizației familiarizat cu numele, dar este o bună ilustrare a entuziasmului și de interes.

Mai multe moduri de a obține de Dream Company Remarcat dvs.

Aici sunt mai multe moduri de a obține observat de către o companie pe care-ar plăcea să lucreze pentru, inclusiv o listă de verificare a șase moduri în care pot sta afară din mulțime de solicitanți de locuri de muncă și de a face cea mai bună impresie.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *