Asigurare cariera de locuri de muncă și Overviews Profiluri

Posted on

Asigurare cariera de locuri de muncă și Overviews Profiluri

Există două funcții principale ale unei societăți de asigurări în jurul căreia toate ocupațiile legate de asigurare depind. Primul este funcția de subscriere, iar al doilea este ca un investitor instituțional.

Underwriting implică măsurarea și calcularea riscurilor implicate, în scris, o poliță de asigurare pentru o persoană, proprietate, sau eveniment. Primele de-programate plăți percepute de un asigurător reflectă acest risc evaluat de către subscriitor. Primele sunt adecvate și proporționale cu gradul de probabilitate ca societatea de asigurări va trebui să plătească o cerere în cazul în care scrie o politică dată.

Funcția de investiții este la fel de importantă. O companie de asigurări bine condusă va avea, cel puțin pe termen lung, un surplus de venituri din prime de peste plățile efective ale creanțelor. Acest surplus trebuie să fie investit în mod corespunzător și echitabil, astfel încât societățile de asigurare au personalul substanțiale dedicate pentru a câștiga randamente bune pe acești bani.

Cele trei categorii de companii de asigurare 

Companiile de asigurări se încadrează în trei categorii majore de asigurare de viață, de proprietate și de accident și de asigurări de sănătate. Companiile se pot concentra pe o sferă sau o combinație de tipuri de politici.

asigurări de viață promite plata împotriva caz de deces al unei persoane și poate vinde mai multe tipuri diferite de produse de asigurare de viață. Proprietate si accidente asiguratorii scrie politici care să protejeze persoanele fizice și juridice împotriva unei varietăți de riscuri, cum ar fi accidente auto, incendii, furtuni daune, daune de vânt, leziuni, și furt. Aceste politici pot fi direcționate către persoane fizice sau juridice. În cele din urmă, companiile de asigurari de sanatate a scrie politici care acoperă cheltuielile medicale.

Căi de carieră în Asigurări 

Industria de asigurări are un număr mare de persoane într-un interval de poziții. Aceasta nu este o listă exhaustivă, dar include unele dintre cele mai importante și mai bine de plată linii de muncă în această industrie. Ca în orice industrie, există întotdeauna un personal de sprijin care stau la baza, iar titlurile și responsabilitățile pot varia oarecum de la angajator la angajator.

Actuar

Un actuar deține un loc de muncă tehnică importantă. Ei sunt instruiți în analiza statistică și determinarea științifică a termenilor politicii de asigurare și prime. Este treaba actuarului să măsoare și să calculeze factorii de risc, astfel încât primele pot fi percepute în mod corespunzător.

Asigurare Appraiser

Această poziție implică evaluarea revendicărilor care vin într-o societate de asigurări din unghiul de evaluare a valorii bunului avariat. Ei evalua costul probabil al repararea sau înlocuirea bunului. Acest lucru ajută pentru a determina dacă societatea de asigurări va plăti cererea și, dacă da, cât de mult compania va plăti.

revendicările Ajustor

Acest rol este similar cu cel al unui evaluator. Unele companii de asigurări folosesc atât în ​​timp ce altele s-ar putea să se bazeze pe una sau alta. Un regulator de obicei are drepturi mai largi, cu toate acestea, inclusiv de cercetare, cum ar fi intervievarea martorilor și analizarea rapoartelor poliției.

creanţe Examiner

Această poziție presupune, de asemenea, o mare parte din aceleași responsabilități și îndatoriri ca un regulator de sau un evaluator. E ceva de genul un evaluator și un regulator de laminate într-o singură poziție.

Asigurare Investigator

Un investigator este acuzat de prevenirea și care conține incidente de fraudă de asigurare. Această poziție este cel mai frecvent disponibil cu firme care asigura împotriva vătămări corporale, pagube materiale, și răspunderea.

Agent de vanzari

Un agent de vânzări ar putea să funcționeze fie pentru compania de asigurare în sine sau pentru un broker de asigurare independent. Este de datoria lor de a vinde politicile companiei pentru consumatori.

Underwriter

Underwriters evalua riscul unei societăți de asigurări este de natură să-și asume atunci când emite sau underwrites politici. Sarcinile lor includ recomandarea prime adecvate.

Managerii de bani și profesioniști Titluri de cercetare

Acești angajați supraveghează partea de investiții a afacerii, asigurându-se că primele plătite societății sunt investite și menținute la cele mai bune avantajul companiei.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *