Micro și locuri de muncă Cum sa faci bani le face

Posted on

Micro și locuri de muncă Cum sa faci bani le face

Un loc de muncă micro este, după cum sugerează cuvântul, o sarcină foarte mică lucrativă. Un cuvânt mai bun pentru micro – locuri de muncă ar putea fi de fapt „show – uri“ , deoarece cuvântul „locuri de muncă“ ar putea implica ocuparea forței de muncă, și nu există locuri de muncă micro sunt pentru angajați , dar numai pentru contractori independenți.

Definirea Micro Locuri de munca

Conceptul de bază al unei micro locuri de muncă, a primit o mică taxă pentru o sarcină mică, se execută în multe posibile tipuri de micro-locuri de muncă. Acestea ar putea include:

Sarcini online: Aceste sarcini mici, sau microtasks, se poate face în întregime online, care necesită nici o interacțiune lumea reală. Cumparatorii acestor servicii publicitate pe site – urile de locuri de muncă micro pentru a găsi pe cineva dispus să facă sarcina. Amazon Mechanical Turk este una dintre cele mai populare site – uri care oferă acest tip de loc de muncă micro.

Sarcini lumii reale: Similar cu sarcini on – line în care cumpărătorii de servicii de publicitate on – line pentru muncitori, sarcina nu este finalizată , dar on – line în persoană. Site – uri care promovează aceste tipuri de micro – locuri de muncă sunt , de fapt o piață pentru locuri de muncă ciudat. Taskrabbit este una dintre cele mai populare site – uri de sarcini reale de muncă. Cu toate acestea, Taskrabbit și altele ca ea oferă , de obicei sarcini on – line, de asemenea.

Bing proiecte: Folosind o platforma crowdsourcing on – line, companii angajează muncitori pentru a face o mică parte dintr – un proiect mai mare. Lucrătorii log , în general , pe site – ul unei companii si alege din sarcinile disponibile. Clickworker este o companie care utilizează crowdsourcing pentru o varietate de sarcini.

Site – ul testare utilizare: testere de uzabilitate la distanță revizuire site – uri și aplicații mobile pentru o anumita taxa ( de obicei în jurul valorii de 10 $), de obicei cu ajutorul unui ecran sau recorder de voce.

Servicii on – line piață: I n aceste locuri de muncă micro, lucrătorii oferă servicii de mici ( de obicei , pentru o anumita taxa) si cumparatori naviga pe piață pentru a găsi oameni care se oferă serviciile de care au nevoie. Site – ul are o taxă de cumpărător, vânzătorul sau ambele.

Răsplătiți programe: Unele locuri de muncă micro nu poate oferi plata în bani , ci în puncte sau altceva. Sarcinile în aceste adesea implică comercializarea produselor lucrătorului.

Sondaje: studii de completare ca un loc de muncă de muncă-at-home a fost în jurul pentru un timp și este, probabil, lucrarea micro originală.

Cum micro Locuri de munca terminat

Multe locuri de muncă micro, în special cele ale proiectelor de introducere a datelor crowdsourcing, sunt realizate complet online de la un computer. Cu toate acestea, unele locuri de muncă micro se poate face atât în ​​lumea reală și on-line și ar putea necesita un telefon mobil. De exemplu, o companie poate dori să mergi la un magazin și a fotografia o afișare a unui produs sau a efectua o verificare a prețurilor și prezintă informațiile on-line prin intermediul telefonului mobil.

Cum micro Locuri de munca Pay

În general, aceste locuri de muncă să plătească sume foarte mici, dar ele ar trebui să necesite foarte puțin timp. Locuri de muncă pot plăti oriunde de la 1 cent la $ 50, iar ideea este că munca necesară ar trebui să fie proporțional cu taxa de oferit. Acestea fiind spuse, în scopul de a face bani, trebuie să lucreze rapid și să ia pe cât mai multe sarcini ca tine poate.

Din moment ce acestea sunt realizate pe un contract (și nu angajat) bază, nu există nici o garanție că aceste locuri de muncă micro plătească salariul minim. Cele mai multe companii plăti în numerar (de obicei, printr-un cont PayPal), dar unele cu plată în altceva decât în ​​numerar, adică carduri cadou, puncte de recompensă, servicii, Bitcoins. Adesea, plata se calculează în dolari SUA, dar pot fi convertite într-o monedă diferită atunci când este plătită într-un cont PayPal.

Definiții similare

  • Bing : Similar cu și , uneori , utilizat sinonim cu munca micro, crowdsourcing de multe ori are munca de voluntariat.
  • Sarcina site – ului : forumuri online pe care cumpărătorii și vânzătorii de conectare de servicii mici.
  • Microlabor: Similar cu și, uneori, folosit sinonim cu crowdsourcing, munca de micro este plătit, deși de obicei cantități mici.
  • Site – uri ale sumelor licitate: Site – uri , cum ar fi Elance , în cazul în care lucrătorii licitează proiecte, sunt exemple de site – uri ale sumelor licitate; diferența dintre ele și munca micro este grila de salarizare și complexitatea proiectelor.
  • contractant independent: Micro muncitori sunt contractanți independenți, dar la cel mai mic capat al scalei de salarizare.
  • BPO: Business Process Outsourcing.
  • Date de intrare : Unele companii de introducere de date folosesc munca micro prin spargerea unor proiecte mari de date de intrare în sarcini disparate efectuate de o serie de oameni.
  • Outsourcing : Utilizarea forței de muncă micro este un alt tip de externalizare decât offshoring sau homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *