Qualcomm Internship Prezentare generală a programului

Posted on

Qualcomm Internship Prezentare generală a programului

Qualcomm , un dezvoltator de lider si inovator de avansate tehnologii wireless, produse și servicii, a fost înfiintat în 1985 si are sediul in San Diego, CA. Qualcomm are multe fațete și diviziuni , toate acestea isi concentreaza atentia pe furnizarea celor mai inovatoare solutii wireless pentru persoane fizice din întreaga lume.

stagii

Fiecare intern Qualcomm lucrează direct cu un mentor care îi vor ghida pe parcursul stagiului lor. Mentorii sunt furnizate pentru a ajuta la mentees lor să învețe rapid cultura organizației și să se familiarizeze cu resursele disponibile, în scopul de a obține proiecte individuale finalizate la timp. Prin furnizarea de mentorat pentru stagiari sale, Qualcomm oferă resurse valoroase pentru a ajuta elevii să învețe și să crească într-o carieră care se potrivește interesul lor.

Qualcomm oferă stagii de trei-nouă luni pentru studenți pe tot parcursul anului școlar. Aceste experiențe stagiu de a oferi o experiență lumea reală și o șansă pentru ca elevii să învețe o tehnologie uimitoare astfel încât acestea să poată utiliza pe deplin cunoștințele pe care le obține în sala de clasă și de transport, care într-o viitoare carieră full-time. Qualcomm oferă peste 800 de stagiu și co-op experiențe pentru studenți în fiecare an.

Qualcomm oferă următoarele formare și continuă a resurselor de educație pe tot parcursul experienței stagiu unui student:

  • Fiecare stagiar primește formare în dezvoltarea de conducere, abilități de supraveghere, managementul timpului și tehnologia wireless avansată prin sesiuni de clasă în direct Qualcomm, programe bazate pe web, și de formare pe bază de calculator.
  • Fiecare stagiar va fi capabil de a personaliza dezvoltarea lor profesională, prin utilizarea de instrumente de dezvoltare online pentru a alinia procesul de învățare pentru a ajuta la scopurile și obiectivele companiei se întâlnesc.
  • Stagiarii au posibilitatea de a învăța de a asculta unii dintre cei mai informați și profesionale în afaceri prin executiv Vorbitor Series Qualcomm.
  • Qualcomm oferă un centru de învățare premiat, care oferă studenților cu un loc unde se pot afla mai multe despre companie si tehnologiile sale, precum și soluții de dezvoltare pentru birouri locale, regionale și internaționale.
  • Qualcomm oferă, de asemenea, o bibliotecă extinsă, care este umplut cu resurse educaționale și tehnice pentru a ajuta la stagiari se extindă cunoștințele lor și de a găsi soluții la problemele pe care le pot întâmpina la finalizarea proiectelor pentru companie.

Beneficii

Qualcomm oferă studenților cu pregătire excelentă la locul de muncă și oportunități educaționale, care îi va ajuta să obțină cunoștințele și competențele pe care le ia pentru Qualcomm și companii similare pentru a le considera drept potențiali candidați pentru viitoarele deschideri de locuri de muncă în domeniu. Qualcomm raportează că aproximativ 60% dintre stagiari lor sunt angajați ca pe angajați cu normă întreagă după absolvirea colegiului.

locaţii

Multe stagii sunt situate la sediul Qualcomm din San Diego, CA. Există, de asemenea, oportunități disponibile pentru studenții din alte birouri din SUA și internaționale. Stagiarii care se vor muta vor primi locuințe temporare complet mobilat si zboruri de la universitatea lor. Un consilier de relocare personală va fi, de asemenea, atribuită intern înainte de stagii lor.

Qualcomm are 150 + locatii cu birouri în Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Filipine, Rusia, Arabia Arabia, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Taiwan, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, statele Unite ale Americii, și Vietnam pentru a numi doar câteva. Solicitanții trebuie să verifice pentru a vedea în cazul în care există curente oportunități de stagii de Qualcomm și cum să se aplice acestora.

A aplica

Pentru a găsi oportunități de internship și de a auzi ceea ce angajații și studenții au de spus despre experiența lor de lucru pentru Qualcomm, asigurați – vă că pentru a vizita lor site – ul web .

Dacă va fi selectat pentru un telefon sau în persoană interviu, Qualcomm foarte recomandă ca solicitanții pe deplin pregătiți pentru experiența pentru a ajuta la a da ei înșiși un avantaj față de alți solicitanți de locuri de muncă în această piață extrem de competitivă.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să verificați FAQ secțiunea de pe site – ul Qualcomm.

Atunci când se aplică pentru stagii asigurați-vă că pentru a verifica 5 modalități de a îmbunătăți un CV și Cinci moduri ușor de îmbunătățit Scrisoarea dumneavoastră de intenție, înainte de trimiterea documentelor.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *