Qualcomm Työharjoitteluohjelma yleiskatsaus

Posted on

Qualcomm Työharjoitteluohjelma yleiskatsaus

Qualcomm , johtava kehittäjä ja uudistaja kehittyneiden langattomien teknologioiden, tuotteiden ja palveluiden, perustettiin vuonna 1985 ja sen pääkonttori on San Diego, CA. Qualcomm on monta puolta ja osastojen , jotka kaikki kiinnittävät huomionsa tuottaa kaikkein innovatiivisten langattomien ratkaisujen yksilöille ympäri maailmaa.

harjoittelupaikkoja

Kukin Qualcomm intern toimii suoraan mentori, joka ohjaa heitä koko harjoittelun. Mentorit tarkoituksena on auttaa mentoroitavilta nopeasti oppia kulttuuria organisaation ja tutustuu käytettävissä olevat resurssit saadakseen yksittäisiä hankkeita ajoissa päätökseen. Tarjoamalla ohjausta sen harjoittelijoita, Qualcomm arvokasta resursseja auttaa oppilaita oppimaan ja kasvaa uran, joka vastaa niiden etua.

Qualcomm tarjoaa kolme kohteeseen yhdeksän kuukauden harjoittelupaikkoja opiskelijoille koko kouluvuoden. Nämä harjoittelun kokemuksia tarjoavat reaalimaailman kokemus ja mahdollisuus opiskelijoille oppia hämmästyttäviä tekniikkaa, jotta he voivat täysin hyödyntää tietoa he saavat luokkahuoneessa ja liikenteen että kokopäiväinen tulevaa uraa. Qualcomm tarjoaa yli 800 työharjoittelun ja osuuskauppa kokemuksia opiskelijaa vuosittain.

Qualcomm tarjoaa seuraavat koulutusta ja täydennyskoulutusta resursseja koko opiskelijan harjoittelun kokemus:

  • Kukin harjoittelija saa koulutusta johtamisen kehittämiseen, esimiestaidot, ajankäyttöä ja langattoman tekniikan ansiosta kautta Qualcommin live luokkahuonetunteja, web-pohjaiset ohjelmat ja tietokoneavusteiseen opetukseen.
  • Kukin harjoittelija voi muokata ammatillisen kehittymisen avulla online-kehitystyökaluja linjaamaan oppiminen auttaa saavuttamaan yrityksen tavoitteet ja päämäärät.
  • Harjoittelijat saavat mahdollisuuden oppia kuuntelemalla joitakin kaikkein osaavaa ja ammattitaitoista työvoimaa liiketoiminnan kautta Qualcommin Executive Speaker Sarja.
  • Qualcomm tarjoaa palkittu oppimiskeskus joka tarjoaa opiskelijoille paikka, jossa he voivat oppia yrityksen ja sen teknologioita sekä kehitys ratkaisuja paikallisten, alueellisten ja kansainvälisten toimistojen.
  • Qualcomm on myös laaja kirjasto, joka on täynnä koulutus- ja teknisiä resursseja, jotta harjoittelijoita laajentaa osaamistaan ​​ja löytää ratkaisuja ongelmiin, joita niillä saattaa olla täytettäessä hankkeita yhtiölle.

hyötyjä

Qualcomm tarjoaa opiskelijoille erinomaisesti työssä koulutusmahdollisuudet, jotka auttavat heitä saamaan tietoja ja taitoja kuluu Qualcomm ja vastaavien yritysten pitää niitä mahdollisina ehdokkaina tulevaisuuden työmahdollisuuksia alalla. Qualcomm kertoo, että noin 60% niiden interns palkataan kun kokoaikaisiksi työntekijöiksi valmistuttuaan college.

Toimipaikat

Monet harjoittelupaikkoja sijaitsevat Qualcommin pääkonttori San Diego, CA. Myös mahdollisuuksia oppilaiden käytössä muissa Yhdysvaltain ja kansainvälisten toimistojen. Harjoittelijoita, jotka siirtävät saavat täysin kalustettu tilapäiseen asumiseen ja lähtöpaikasta yliopistolliset. Henkilökohtainen siirtäminen ohjaaja myös osoitettu harjoittelija ennen niiden harjoittelupaikkoja.

Qualcomm on 150 + paikkoja on toimistot Australiassa, Itävallassa, Belgiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Kiinassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Hongkongissa, Intiassa, Indonesiassa, Irlannissa, Israelissa, Italiassa, Japanissa, Meksikossa, Hollannissa, Filippiinit, Venäjä, Saudi Arabia, Singapore, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Espanja, Ruotsi, Taiwan, Thaimaa, Turkki, arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, ja Vietnamissa mainitakseni vain muutamia. Hakijoiden on tarkistaa, missä nykyinen Qualcomm harjoittelumahdollisuuksia olemassa ja kuinka soveltaa niitä.

Hakuprosessi

Löytää mahdollisuuksia työharjoitteluun ja kuulla työntekijöiden ja opiskelijoiden on sanottavaa heidän kokemus työskentelystä Qualcomm, muista käydä heidän verkkosivuilla .

Jos valittu puhelin tai henkilökohtaista haastattelua, Qualcomm suosittelee, että hakijat täysin valmistautua kokemus auttaa antaa itselleen etulyöntiaseman muihin hakijoihin tässä erittäin kilpailluilla työmarkkinoilla.

Lisätietoja tutustu FAQ osio Qualcommin verkkosivuilla.

Haettaessa harjoittelupaikkoja muista tarkistaa 5 tapoja parantaa Resume ja Viisi helppoa tapaa parantaa saatekirjeen ennen lähettämistä asiakirjoista.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *