Athletic Kouluttaja Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Athletic Kouluttaja Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Ei pidä sekoittaa kunto-ohjaajat, jotka auttavat ihmisiä parantaa fyysistä kuntoa tasolla, Athletic Trainer työtä urheilijaa tiimin ja yksilön urheilun ehkäistä vammoja, antaa välitöntä hoitoa loukkaantumisia aikana urheilullinen kilpailuja, ja apua urheilijat kuntouttaa vammoja.

Athletic Kouluttaja Tehtävät ja vastuut

Tämä työ vaatii yleensä kykyä tehdä seuraavaa:

 • Kouluttaa pelaajia oikeat tekniikat liikuntaa ja urheilua, jotta vältetään vammat
 • Teippiä, siteet, ja tukia urheilijoille ennen käytäntöjä ja pelejä auttaa välttämään vammoja
 • Neuvoo urheilijoiden oikea käyttö laitteiden
 • Osoittautui ensihoidon ja ensiapu urheilijoille tarpeen
 • Ohje loukkaantunut urheilijoiden kuntouttaa täysilukuinen
 • Suorittaa hallinnollisia tehtäviä, jotka liittyvät budjetit, laitehankintoihin, loukkaantumisen ja hoito raportteja ja enemmän

Vaikka työnsä voi liittyä kanssa ketään ammattimainen urheilija lukion jalkapallojoukkueen, perus rooli urheilullinen kouluttaja on sama: ehkäisemään ja hoitamaan vammoja urheilijoita.

American Medical Association tunnistaa urheiluvalmentajista kuten omaishoidon ammattilaisille, jotka pyrkivät estämään, arvioida, hoitoon, ja rehab liikuntaelinten vammoja. Kouluttajilla on laaja tuntemus ensiapu, koska ne usein ovat ensimmäisenä paikalla tarjoamaan välitöntä hoitoa, kun sattuu urheilullinen kilpailuihin.

Vaikka kouluttajien työskennellä valmentajien ja urheilijoiden päivittäin, ne ovat yleensä valvonnassa laillistettu lääkäri. Ne voivat tavata että lääkärin kerran tai kahdesti viikossa tai päivittäin, asetuksesta riippuen.

Athletic Trainer Palkka

Urheilullinen kouluttaja palkka voi vaihdella sijainnin, kokemusta ja työnantaja.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 46630
 • Top 10% vuosipalkasta: $ 69530
 • Pohja 10% vuosipalkasta: $ 30740

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Koulutus vaatimukset ja kelpoisuusvaatimukset

Mukaan National Athletic Trainers Association, valtaosa kouluttajilla on maisterin tai tohtorin tutkinto. Joissakin tapauksissa nämä tutkinnot ovat tarpeen, ja muissa tapauksissa ne auttavat yksilöä urakehitykseen.

 • Koulutus: Lähes kaikki urheilullinen kouluttaja tehtävissä, ainakin kandidaatin tutkinto vaaditaan. Useimmat korkeakoulut koko Pohjois-Amerikassa tarjoavat akkreditoidut ohjelmat, ja suosio college yleisurheilu, on runsaasti mahdollisuuksia luokkahuoneessa ja kliinisen kokemuksen. Kouluttajien tyypillisesti tutkitaan terveyteen liittyviä kursseja kuten anatomia, fysiologia, ravitsemus, ja bio-mekaniikka.
 • Lupia tai todistuksia: Useimmat valtiot vaativat kouluttajat lupaansa tai rekisteröity. Sertifiointia, kouluttajat tarvitsevat kandidaatin tutkinto hyväksytty urheilullinen koulutusohjelma. Lisäksi onnistunut pätevyyskirjan on läpäistävä tarkastetaan huolellisesti. Säilyttääkseen sertifiointi, tilitietojen haltijoiden tulee jatkaa lääketieteellinen liittyviä kursseja ja noudattaa käytännön standardit.
 • Kokemus: Tekemällä joukkueita, kouluttajien oppia tärkeitä viestintätaidot työskennellä lääkärit, valmentajat, Urheiluvastaavat, ja urheilijat.

Athletic Kouluttaja Taidot ja kompetenssit

 • Viestintätaidot: Paras urheiluvalmentajista ylpeitä kanssa urheilijat, valmentajat ja lääkintäalan työntekijöiden päivittäin. Tämä edellyttää erinomaiset viestintätaidot ja usein toimii välikätenä tietojen lääkäriltä valmentaja tai urheilija.
 • Fyysinen kestävyys: Trainers pitäisi pystyä kävellä, juosta, ja polvistumaan tarvitaan nopeasti hoitoon vammoja ja työtä urheilijoiden.
 • Vuorovaikutustaidot: Trainers täytyy nauttia työskentelevät tiiminä ilmapiirissä ja yhteistyötä jossakin suhteessa lääkärit, potilaat, urheilijat, valmentajat, ja vanhemmat.

Job Outlook

US Bureau of Labor Statistics hankkeita, työllistymisen urheiluvalmentajista kasvaa 23 prosenttia 2016-2026, joka on paljon nopeampi kuin keskimäärin 7 prosenttia kaikissa ammateissa.

Kouluttajia tarvitaan enemmän urheilukilpailuja kuin koskaan enemmän huomiota kuin ne saatetaan turvallisuutta asetuksella. Urheilullinen kouluttajia paikallaan, urheilujoukkueiden ja ryhmät usein voi säästää rahaa vakuutuskulut.

Työympäristö

Lajista riippuen, kouluttajat voivat viettää suurimman osan ajastaan ​​sisällä tai ulkona. Tyypillisesti paljon pysyvän on tarpeen, koska ne noudattavat pitkän tuntia käytännön vaatimat tiimien ja urheilijat yksittäisissä urheilua. Matkustaminen ottajia usein vaaditaan.

Lisäksi saattaa olla pitkällä tuntia, mahdollisuudet ensihoidon voi tarjota stressiä kouluttaja. Nopeita päätöksiä usein tarvitaan tällaisina aikoina. Lisäksi siellä voi olla paineita saada nopeasti huippu-urheilijoiden takaisin vahinkoa ja pelikenttä.

Työjärjestys

Jos kouluttaja toimii tietyn joukkueen, heidän tuntia vaihtelee ja luode off-season, preseason ja runkosarjan. Kouluttajat työskentelevät sairaaloissa ja klinikoilla voi olla enemmän säännöllisen aikataulun ja toteuttavat usein etsivän työn eri paikkakunnilla.

Ei ole harvinaista, kouluttajille lukion tasolla myös työtä opettajana, joka kauden aikana voi edellyttää laajaa tuntia yhteensä (joskus 60-70 viikossa).

Verrataan työpaikkoja

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan urheiluvalmentajista myös harkita seuraavia uraa, jotka luetellaan niiden mediaani palkat:

 • Valmentajat ja partiolaiset: $ 32270
 • EMTs ja ensihoitajat: $ 33380
 • Fysioterapeutteja: $ 86850
 • Vapaa terapeutit: $ 47680

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *