Näytteen Suositus kirje opettajalle

Posted on

Näytteen Suositus kirje opettajalle


On kunnia, kun opetus kollega pyytää viittaus, mutta tiedättekö kuinka kirjoittaa yhteen? Tai ehkä olet yksi työnhaku, ja sinun täytyy pyytää viittaus kirjeen opettajan työtä. Kummassakin tapauksessa, tietää miten kirjoittaa kirjaimeen, ja ottaa näyte, on kätevää. Seuraavassa on neuvoja kirjoittamisesta suosituskirje opettajalle, ja tarkistaa näyte samoin.

Kuinka käyttää viite kirje Sample

Jos kirjoitat kirjeen opettajalle, käyttää tätä esimerkkiä ohjata omaa kirjoittamista. Kirje näyte avulla voit päättää, millaista sisältöä kannattaa sisällyttää kirjeessä, sekä miten muotoilla sitä.

Vaikka kirje näytteet ovat hyvä lähtökohta oman kirjeen, sinun tulisi aina räätälöidä kirjeen sopimaan tiettyyn henkilöön kirjoitat kirjeen, ja tietoja hän pyytää sinua sisällyttää.

Jos pyydät viittaus kirjeen opettajan virkaan kollegalta tai edellinen pomo, saatat lähettää tämän viittauksen kirjeen näyte kirjailija opastaa oman kirjeen.

Huom : Muista myös antaa heille selkeät ohjeet siitä, mitä tietoja tarvitset niitä sisällyttää ja antaa heille jatkaa tai luetteloa taitosi ja kokemuksia auttaa heitä kirjoittamaan kirjeen.

Et halua niitä yksinkertaisesti kopioida ja liittää näyte viittaus kirje.

Itse asiassa on olemassa monia asioita ajatella, kun pyytää jotakuta varten kirjeen vertailukohta opettajan työtä. Tarkistamaan suuntaviivoja pyytämiseksi viittaus kirje ennen kuin kysyt viitteet hyväksymään sinut.

Vinkkejä kirjoittaminen viittaus kirje opettajalle

Seuraa liikekirje muodossa. Käytä virallista liikekirje muodossa, kun kirjoitat kirjeen suosituksen. Jos aika on valttia, kannattaa harkita lähettämällä suosituksen sähköpostin sijaan kirjeen.

Keskity työnkuva. Pyydä henkilöä, jolle olet kirjallisesti kirjeen kopion työpaikkailmoituksen tai työn kuvaus. Näin voit keskittyä vaatimukset asentoon kirjoitat. Yritä sisällyttää kieli työnkuvan kirjeessänne. Vaikka olet kirjoittamassa yleisempi suosituksen, voit silti pyydä siitä, millaisia opetuksen työpaikkoja he ovat kiinnostuneita (eli mitä opetustehtäviin, millaisia koulut).

Sisältävät erityisiä esimerkkejä. Kirjeessä tarjoavat esimerkkejä tavoista, joilla henkilö esitelleet erilaisia myönteisiä ominaisuuksia aiemmin. Jos mahdollista, käyttää numeroita määrällisesti onnistumisista. Esimerkiksi ”Under Mr. Smithin ohjausta, opiskelijoidemme valtio testitulokset paranivat Biology 20 prosenttia.”

Säilyvän positiivisena. Kun kirjoitat kirjeen suosituksen, varmista todeta, että uskot tämä henkilö on vahva ehdokas. Saatat sanoa jotain ”Suosittelen Ms. Johnson varauksetta” tai ”en palkkaisi Mrs Smith uudelleen, jos voisin.” Haluatko auttaa tämän ehdokkaan erottua kaikki muut ehdokkaat.

Jaa yhteystietosi. Tarjota tapa, että työnantaja yhteyttä, jos heillä on kysyttävää. Myös sähköpostiosoitteesi, puhelinnumeron, tai molempia. Jos viittaus on liikekirje muodossa, yhteystietosi ovat yläreunassa kirjeen. Jos lähetät sähköpostia kirjaimeen, liitä mukaan yhteystietosi alla kirjoitettu allekirjoitus.

Seuraa lähetysohjeet. Pyydä henkilöä, jolle olet kirjallisesti viittaus, miten toimittamaan kirjeeseen. Sinua saatetaan pyytää sähköpostiin sitä tai lähettää sen verkossa. Varmista, että noudatat vaatimuksia, erityisesti siitä mihin lähettää se ja milloin, sekä muoto (esimerkiksi PDF, fyysinen kirjain jne). Varmista, että olet oikea osoite tai sähköpostiosoite.

Näyte viittaus kirje opettajalle

Tämä on viittaus kirje esimerkki opettajalle.

John Woon
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

1. maaliskuuta 20XX

Bruce Lee
johtaja
ABC Consulting Group
123 Business Road.
Business City, NY 54321

Herra Lee:

Olen erittäin suositeltavaa Michelle Johnson ehdokkaaksi aseman viidennen luokan johtoon opettajana koulussa. Pääasiallisena St. Paulin School, minulla on ollut ilo työskennellä Michelle viimeiset viisi vuotta. Hän on ajettu, järjestäytynyt opettaja kehittää inspiroivia suhteita oppilaidensa.

Michelle on aina ajettu kehittää taitojaan opettajana. Hän tuli meille opettajaharjoittelijana innokkaasti aloittamisesta ylimääräisiä vastuita kuten neuvonantajana koulun sanomalehden ja oli jäsenenä opetussuunnitelmaa valiokunnassa. Hän jatkoi tämän osoittamiseksi ajaa läpi hänen hallintaoikeudesta koulumme, jopa tulossa johtaja opetussuunnitelman valiokunnan viime vuonna. Michelle kattaa kaikki mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, mikä tekee hänestä ihanteellisen johtaja.

Michelle on ihana rapport kaikenikäisille, erityisesti lapsille. Hänen kyky yhdistää oppilaidensa ja hänen lahjakkuutta opettamaan yksinkertaista käsitteitä sekä vaativampia aiheita, ovat molemmat todella ylivoimainen. Hänellä on myös erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä vanhempien ja opettajien.

Michelle saa aikaan kaikki nämä tehtävät hyvin aloitteestaan ​​ja positiivinen asenne. Suosittelen Michelle teille varauksetta. Jos sinulla on kysyttävää osalta hänen taustan tai tutkintoja, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun.

Ystävällisin terveisin,

John Woo (allekirjoitus paperituloste kirjain)

John Woon
Keskeiset
St. Paulin School

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *