Miten Kysy Jos kanta on etätyötä Job

Posted on

Miten Kysy Jos kanta on etätyötä Job

Jos Yhtiö ei erikseen sano asema on etätyötä työn kuvauksessa, niin todennäköisesti se ei aio palkata telecommuter suoraan. Ja se on aika yleistä. Etätyö on usein lisäansiot sallittua sen jälkeen työntekijä on osoittautunut hänen tuottavuutta toimistossa. Ja päätös tehdään usein yksittäisten johtajien, vaikka yritys on etätyöhön politiikkaa.

Jos et hyväksy kantaa, joka ei ole etätyötä työtä, niin sinulla on vähän menetettävää kysymällä suoraan ulos, jos etätyö on mahdollista tässä asennossa. Et kuitenkaan voi silti halua odottaa tarjous tehtiin tai vireillä.

Kuitenkin vain siksi yritys ei palkata telecommuter suoraan ei tarkoita ei ole mahdollista kantaa tulossa etätyötä työtä tulevaisuudessa. Ja jos silti halua työtä, vaikka ei etätyö on sallittua, sinun täytyy olla hiuksenhieno selvittää yhtiön etätyöhön politiikkaa.

Jos yritys ei ole etätyötä sopiva, kysymällä etätyö voi vakavasti vahingoittaa mahdollisuuksia saada työtä. Ottaa askel-askeleelta lähestymistapa kerätä tietoa etätyöhön.

Ensinnäkin Research

Jos tiedät kuka tahansa, joka työskentelee yrityksen (joka ei ole mukana otossa), kysy miten etätyötä sopiva se on. Onko hän tiedä ketään, joka telecommutes? Jos näin on, kuinka usein? Onko etätyöhön politiikkaa?

Jos et tiedä mitään sisäpiiriläisten tutkimus yritys saada tunteen sen asenteen työelämän kysymyksissä. Lue uutisia yhtiöstä. Tutustu luettelot etätyötä sopiva yrityksille. Etsiä johtolankoja työnkuvaan. Se mainita “joustavuutta” tai muu työ-elämän etuja?

Mutta pitää muistaa, että vain koska yhtiö sallii joidenkin etätyö, se ei tarkoita asemaa haette voitaisiin telecommuted.

Kysy Epäsuora Kysymykset

Tiedustella tuntia ja toimiston sijainnin. (Onko asema sijaitsee tässä toimistossa? Mitkä ovat työtehtävän tuntia?) Nämä ovat vaarattomia kysymyksiä, jotka voi tuottaa joitakin tietoja. Yritä poimia hienovaraisia ​​vihjeitä koskien haastattelijoiden asenteet työelämän kysymyksissä. Onko ne näyttävät avoimia joustava työaika?

Jos merkit ovat hyvät (sekä etätyön asenteita ja teille saada tarjouksen), päättää, haluatko olla hieman suorempi siitä kysymällä yleisiä kysymyksiä yhtiön etätyön / FlexTime politiikkaa. Jos etätyö on sallittua, mutta vain tapauskohtaisesti tapauskohtaisesti, voit lopettaa täällä. Odota, kunnes olet ollut työtä jonkin aikaa kasvattaa etätyöhön uudelleen.

Kysy suoraan, jos uskallat

Jos yritys ei ole etätyötä sopiva ja kysyt etätyöhön suoraan, et luultavasti saa työtä. Joten perustaa oman päätöksensä siitä, kuinka paljon jatkaa tätä, kuinka paljon haluat työtä, jos et voi etätyötä ollenkaan.

Jos päätät kysyä tilanne voisi tulla etätyötä työtä, odota työtarjouksen tehdään. Yrittää laittaa sen myönteisessä valossa etätyöhön yhtiölle, eli poistaa työmatkan tekisi sinulle tuottavampia, se säästäisi toimistotilaa jne

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *