Miten Lähetä valokuvat mallitoimistot

Posted on

Miten Lähetä valokuvat mallitoimistot

Pohjimmiltaan on olemassa neljä tapaa lähettää kuvia paikallisia ja kansainvälisiä mallitoimistoja. Voit lähettää ne itse sähköpostitse tai postitse, pyydä olemassa olevan viraston Lähetä heille, olla online mallin partiotoiminta yritys lähettää ne sinulle, tai kokeilla onneasi sosiaalisen median.

Ottaa kokenut agentti tai ammatillinen malli partiotoiminta yritys tehdä työtä sinulle on aina paras ratkaisu. Jos kuitenkin haluat tehdä sen itse, on tärkeää tehdä se kunnolla. Monet uudet mallit eivät ymmärrä, että se ei ole vain kuvia, jotka virastot etsivät. Se on myös, miten esität kuvia heille, että asiat.

Jos lähetät kuvia huolimaton tavalla, niin se tekee aineita ihme, jos ei ole tarpeeksi huomiota yksityiskohtiin taitoja malli tarvitsee. Jos olet rento kirjeenvaihdostasi pikemmin kuin ammattilainen, aineet voivat uskot kohonnut tunne arvoinen. On myös joitakin muita ratkaisuja pitää mielessä, kun lähetät kuvasi mallitoimistossa.

Tarkista Miten viranomainen hyväksyy väitteet

Ennen kuin lähetät kuvasi useita virastoja, tarkista, miten he haluavat lähetettyjä kuvia. Jotkut voivat vain hyväksyä kuvia sähköpostitse ja toiset vain postitse.

Seurata niiden ohjeita kirjaimellisesti osoittaa oman tarkkaavaisuutta. Jos lähetät kuvia sähköpostitse ja ne vain hyväksyä postitetaan valokuvia näytät agentit, jotka eivät osaa noudattaa ohjeita.

Tarkista, että virasto hyväksyy Type

Muista vain lähettää kuvasi virastoille, jotka hyväksyvät sopivaa mallia olet. Jos heillä on vain aukot plus pienoismallit ja et plus-koon, olet vain tuhlaa viraston ja aikaa. Sinun on myös riski sairastua maine unattentive.

Pysyä tosiasioissa

Niin houkuttelevaa kuin se onkin sanoa tekijöille kuinka kauan olet haaveili malli, he tarvitsevat vain tietyt tiedot:

  • Sinun nimesi
  • Ikä
  • Korkeus
  • Mittaukset (nurin, vyötärön ja lantion naisille, ja vyötärö ja takki koko miehille)
  • Tämänhetkinen olinpaikka
  • Yhteystiedot (puhelinnumerot, sähköpostiosoite)
  • Kansalaisuus (missä passi on myönnetty)
  • Virastojen hetkellä edustaa teitä, jos sellaisia

Kun lähetät kuvia sähköpostitse muista sisällyttää kaikki nämä tiedot sähköpostiisi. Jos postitetaan valokuvat on tärkeää saada nämä tiedot takana jokaisen kuvan.

Näin, jos valokuvat saavat erotettu toisistaan ​​tai saatekirjeen, niin tekijöille tietää kuka olet ja miten sinuun yhteyttä.

Tarkista kokoa Kuvat

Jos olet lähettämässä kuvia sähköpostitse, olla varma, että ne eivät ole liian suuria. 1 MB per kuva olisi maksimissaan 500 KB on parempi. Jos kuvat ovat liian suuria, ne voivat kestää liian kauan ladata ja sähköpostin päätyä poistetaan ennen valokuvat tarkistetaan.

Älä lähetä kuvia zip-tiedostoon eivätkä sisällä henkilökohtaisia ​​verkkosivuilla. Agents ei todennäköisesti avata tiedostoa tai klikkaa linkkiä turvallisuusongelmien takia linkitystä ja pakkaamalla tiedostoja.

Osoite kummankin viraston Yksilöllisesti

Ota aikaa käsitellä kunkin viraston erikseen sähköpostiosoitteesi tai saatekirje. Esimerkiksi aloittaa kirjeen tai sähköpostin “Dear ABC mallit.”

Koskaan lähettää yleinen massa sähköpostin sähköpostiosoitteet lukuisten virastojen lueteltu “CC” osa sähköpostin. Kukaan ei tykkää ajatella he eivät olleet ensimmäinen valinta.

Ajattele valokuvia ja tietoja ansioluettelosi. Sinun täytyy räätälöidä kunkin yrityksen haet. Valokuva väitteet eivät ole erilaisia, että sinun pitäisi ottaa aikaa tehdä vaikutuksen tekijöille.

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin

Aineita, kuten älykkäitä malleja. Muista todiste kirjeenvaihtoa. Huonoa kieltä ja oikeinkirjoitus ehdottaa heille, että et voi olla oikea valinta.

Mallit voi tulla julkisuuden henkilöitä, puhuminen ja vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Jos et pysty ilmaisemaan ajatuksiasi selvästi, aineet voivat halua sinuun yhteyttä.

Jos lähetät kuvasi postitse, varmista, että kirjekuori on siisti ja helposti luettava. Älä laita valokuvia sideaine, valokuva-albumi, tai kansion. Sydän tarroja, fancy värillinen paperi tai söpöjä viestejä kirjekuoriin tai sisällä paketin avulla tekijöille tietää et ehkä riittävän kypsä käsittelemään mallinnus työtä.

Päivitä Voicemail ja Check roskapostikansiot

Kun olet ottanut aikaa lähettää kuvia ja olet maksanut huomiota jokaiseen yksityiskohtaan, älä pilaa sitä antamalla epäammattimaista vastaajaviestin tai puuttuva sähköpostia.

Puhepostisi Viesti tulee olla lyhyt ja ytimekäs. Sinun pitäisi nimesi, ja sanoa, että palaat puheluun mahdollisimman pian. Puhu hitaasti ja enunciate sanasi tallennuksen aikana.

Tarkista postilaatikko säännöllisesti, jotta se ei ole täynnä. Myös tarkistaa sähköpostisi roskapostin ja roskapostikansiot säännöllisesti sähköpostiviestejä, jotka ovat saattaneet automaattisesti vedetty siellä.

Olla ammattilainen kaikissa vaiheissa

Muista, että Mallitoimistoja etsivät täydellinen paketti. Se vie enemmän kuin vain hyvä ulkonäkö on onnistunut malli. Mallit on oltava ammattimainen kaikessa käyttäytymistään. Jos virasto on käsitelty sinun ja toinen malli, sitä enemmän ammatillista toimiva ja esiintyvät malli on todennäköisesti palkataan.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *