Miten kehittää Maaleja työharjoitteluusi

Posted on

 Miten kehittää Maaleja työharjoitteluusi


Me kaikki saada kiinni kilpailussa laskeutua harjoittelupaikkaa. Ennen kuin alamme hakuprosessin, me yleensä ymmärtää merkityksen työharjoitteluun. Tiedämme, että se saa meidät reaalimaailman kokemus, auttaa rakentamaan uudelleen, esitellä meille ammatillisia kontakteja, ja tekee meistä kilpailukykyisempiä ehdokkaita työmarkkinoilla. Usein ihmiset saavat niin pyyhkäisi työharjoittelu hakuprosessin että he unohtavat miksi he halusivat harjoittelun ensiksi. Alla on muutamia tapoja varmistaa, että luot tavoitteita itsellesi sisällä harjoittelun asennossa ja jättää mahdollisuus tunteeksi aikaan mitä esitetään tehdä.

Mieti miksi halusitte Työharjoittelu

Kyllä, on olemassa useita syitä, miksi me kaikki haluamme harjoittelija. Mutta jos olet jo tehnyt paljon harjoittelupaikkoja, syy ei ehkä ole yhtä jatkaa rakentaja. Jos olet jo päättänyt oman uran, et voi tehdä työharjoittelu kokeilla eri uraa. On tärkeää perustaa oman syy harjoittelu. Esimerkiksi, ehkä olet kahden vaiheilla kahden erityyppisen työpaikkoja; tapahtuman suunnittelu ja julkisuutta. Et interning julkisuutta tilaa nähdä jos se on kenttä, jota todella nauttia.

On olemassa tietty taito haluat saada?

Onko yksi erityistä taitoa että halusitte saada tästä työharjoittelu? Esimerkiksi, jos olet tekemässä julkisuutta työharjoittelu, ehkä haluat opetella kirjoittamaan lehdistötiedotteita tai kylmänä soittaa mediaa. Näitä erityisiä taitoja kohteisiin pitäisi esittää alkuperäiseen haastattelussa. Varmista myös, että olet lukenut harjoittelun listaus kokonaisuudessaan ja etsiä tietoa tuo taito. Jos et ole varma, onko tietyn taidon opetetaan, kysy työnantajalta, jos voit puhua heidän kanssaan.

Voit kysyä, onko mahdollisuus opetella kirjoittamaan lehdistötiedotteen tai varjo ihmiset tekevät kylmänä puhelut tai piki puhelut.

Millaisen vaikutelman yrität tehdä?

Ennen harjoittelun alkaa, kysy itseltäsi, miten haluat henkilökunta yhtiö muistaa sinut. Mitä erityisiä sanoja haluat, että yhtiö käyttää kuvatessaan suorituskykyä? Tee lista näistä sanoista ja miettiä, mitä voit tehdä joka päivä tehdä hyvän vaikutuksen. Tässä on ajatus sanojen haluaisi työnantaja käyttää kuvatessaan teitä: ammattitaitoinen ja ystävällinen, avulias, luova, innovatiivinen, vastuullinen ja luotettava. Esimerkiksi joitakin toimia voisit ottaa harjoittelijana on puhunut kyseisillä sanoilla voisi kuulua; on täsmällinen, osallistuvat aivoriihi istunnoissa, auttaa kaikkia, tervehdys kaikille aamu, tehostamalla kun toiset eivät, saavut aikaisin ja pysyä myöhään.

Miten aiotte Laajennetaan vaikutus tämän kokemuksen?

Kyllä, työharjoittelu kestää vain lukukauden pituinen, mutta haluat tätä kokemusta vaikuttaa loppuelämäsi työelämän. Yksi tapa tehdä se on rakentamalla vahva, alle jää pinnan suhteita. Tutustu kirjan  Työ, No Pay  viitteellisiä. Haluat ottaa aikaa rakentaa suhteita työtovereiden ymmärtää mikä ohjaa heitä ja hoivata nämä suhteet kauan sen jälkeen harjoittelun. Lopullinen asiantuntijoiden neuvoja on pitää yhteyttä ammattikontaktien vähintään kolme kertaa vuodessa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *