Miten Kirjoita urheilu-ura Jatka

Posted on

Miten Kirjoita urheilu-ura Jatka

Yksi asia urheilu-uran että olet joko jo tietävät tai huomaavat pian, että monet ihmiset ovat kiinnostuneita näistä asemista.

Tämän vuoksi on tärkeää kirjoittaa urheilu-ura jatkaa joka yhdistää potentiaalinen työnantaja. Tyypillisesti urheilu-ura työnantajat saavat satoja jatkuu, kun kantaa avautuu. Varmista ansioluettelosi erottuu.

Seuraavassa on joitakin ideoita kirjoittamista varten tehokkaan jatkaa, sekä joitakin erityisiä ideoita urheilu-ura jatkaa.

List Yhteystiedot

Aloita ansioluettelosi yhteystiedot. Tavoitteena on tyypillisesti purkaa haastattelussa. Asettamalla nämä tiedot yläreunassa ansioluettelosi voisivat osoittautua hyödyllisiksi. Kun voittaa mahdollinen työnantaja muuhun ansioluettelosi, he tarvitsevat tätä tietoa sinuun yhteyttä.

Tämä on yksi luokka ansioluettelosi joissa on tärkeää olla perusteellinen. Listaa osoitteesi, eri puhelinnumeroita josta pääsee sekä sähköpostiosoitteet ja linkki LinkedIn-profiiliisi.

Oltava selkeitä ja täsmällisiä

Ottamalla aikaa järjestää ansioluettelosi, mahdollinen työnantaja näkee, että olet henkilö tehokas viestintätaidot, joka on ylpeä tehdä hyvän ensivaikutelman ja on intohimo teollisuudelle.

Yksi tavoite ansioluettelosi on napata lukijan huomion. Yksi tapa tehdä tämä on listata viisi vaille kymmenen saavutuksia yläpäässä. Nämä aiheet voivat saada tarkemmin pidemmälle on jatkaa, mutta laittamalla ne ensin vangitsevat huomion.

Järjestää ansioluettelosi luokkiin. Tämä lähestymistapa auttaa lukijaa prosessin tietojen ja myöhemmin toimivat tehokkaina vertailumateriaali. Useimpien urheilu-ura kantoja, yhden tai kahden sivun CV pitäisi riittää. Jos uudelleen on käynnissä pitkä, yhdistele kokemuksia tai leikata kokemuksista, jotka ovat vähän tekemistä nykyisen sijainnin olet hakemassa.

Päivitä Usein

Työsi tai koulutukseen kokemuksia muutosta, varmista et vain huomaa niitä ansioluettelosi mutta uudelleen järjestää ansioluettelosi korostaa muutoksia, jotka parhaiten vastaavat nykyistä pätevyys. Älä pelkästään tack yksi työ toisensa jälkeen. Hahmotella saavutuksia parhaiten sovelletaan päämäärään asentoon, jonka jälkeen vähemmän saavutuksia. Jos lista on tulossa pitkä, yhdistele kokemuksia tai poistaa ne kaikki yhdessä.

Get It Right

Älä liioittele saavutuksia. Työnantajat ovat menossa ottamaan aikaa tutkia tarkkuutta ansioluettelosi. Varmista tosiasiat kokemuksenne ovat täsmällisiä ja ilmaistava tarkasti.

Ota aikaa lukea uudelleen ansioluettelosi löytää kirjoitusvirheet tai kielioppivirheet. Myös on kollega tai ystävä lue ansioluettelosi tämäntyyppisille virheitä.

Ilmaista saavutuksianne, on erityistä mutta älä liioittele. Esimerkiksi jos osasto parantunut kausilippujen myynnissä, sisältävät tietyn prosenttiosuuden kausilippujen myynti kasvoi sekä oman roolin että parannusta.

Nipistää tiettyyn työpaikkaan

Kuten voit hakea tietyn urheilu-ura työ, säädä ansioluettelosi esiin kokemuksia, jotka heijastavat parhaiten miksi olet paras henkilö varten käytettävissä urheilu-ura asentoon.

Ilmaise itseäsi

Ulkoasultaan ja sisällöltään kehität, anna persoonallisuutesi loistaa läpi. Tämä auttaa mahdollinen työnantaja muistaa ansioluettelosi ja auttaa sinua erottumaan joukosta. Tämä on erityisen tärkeää urheilu-uran, jossa useat ihmiset usein harjoittavat samassa asemassa.

Näyte Jatka varten Sports Job

Barry Allen
1234 Cactus Court
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
email: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

pätevyys Yhteenveto

Lahjakas ja ennätyksiä Baseball Coach 7 vuoden kokemus ohjaa lukion joukkueet Liiketoimintakohtaisen mestaruutta.

  • 3-aika AzBCA valtion Vuoden valmentajaksi, 2-aika ABCA District Vuoden valmentajaksi
  • AzBCA Hall of Fame, Arizona Valmentajat Hall of Fame, National High School Baseball Hall of Fame
  • 3 vuotta menestys sieppari alempien sarjojen joukkue, Glendale Desert Koirat
  • 2 hopeaa voittoa College Baseball World Series

Ammatillinen kokemus

Desert View HIGH, Tempe, AZ
Head Baseball Coach , 9/2012-läsnä
kouluttaa ja motivoida baseball joukkueet alueellisiin, piiri- ja osavaltion mestaruuden onnistumisia. Koordinoida sisäkenttä, pitching ja pallolla valmennusta ja neuvoloiden apuvalmentaja ja vapaaehtoisten valmentajien; tehdä järjestelyjä joukkue matkustaa, valvoa pelaajien pois peleistä, jäljittää toipuminen pelin tai käytännön vammoja, ja pitää yhteyttä college lahjakkuutta partiolaisille.

  • Rakennettu ja johti lukion baseball-joukkueen saavuttamaan 4 5A valtion mestaruuskilpailuissa, 2 5A valtion sijoittuneet rankingissa, ja 6 alueelliset mestaruuskilpailut.
  • Saavutti 128 yhteensä voitot aikana asentoon hallintaoikeus.
  • Kouluttanut yli 50 pelaajaa, jotka edelleen pelata college, pieni liigan tai Major League Baseball.
  • Edistänyt vuoden kuluessa palkata apuvalmentaja päävalmentaja asentoon.

GLENDALE DESERT koirat, Glendale, AZ
Catcher , 07 / 2009-8 / 2012
Pelasi pienet League Baseball, joka toimii sieppari kolme vuodenaikaa. Osallistui käytäntöjä, kiersi tiimin kanssa ja osallistui promootiotilaisuuksia.

  • Yhteensovittamisesta ja johtamisesta nuorten koulutusleirit alueen peruskoulun ja yläasteen pelaajia Camelback Ranch.
  • Onnistuneesti heitti juoksijat ulos yrittää varastaa toisen tai kolmannen 60% yrityksistä.

koulutus

Diplomiekonomi Fysikaalisten tieteiden
University of Southern California, Los Angeles, CA

Baseball MVP 2007 ja 2008; 2008 hopeamitalin ja 2007 hopeamitali, College Baseball World Series

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *