Honeywellin Innovatiivinen stipendiohjelmassa – Miten ja milloin niitä

Posted on

Honeywellin Innovatiivinen stipendiohjelmassa - Miten ja milloin niitä


Nimeä Honeywell heti tuo mieleen seinään termostaatti, joka ohjaa ilman lämpötilaa ja pitää koti mukavasti tai lämpiminä. Lisäksi Honeywellin ohjelmoitavat termostaatit, yhtiö tarjoaa uusia tuotteita, jotka tekevät kodeissa ja toimistoissa mukava ja turvallinen perhettämme ja työntekijöille.

Tietoja Honeywell

Honeywell termostaattiset sekoitusventtiilit tarjoavat anti-palovamman suojaus varmistaa, että vesi pysyy kohtuullisella lämpötilassa. Honeywellin Koko talo ilmanvaihtojärjestelmän Cleaner tekee ilma terveellisempi ja turvallisempi hengittää, kun taas Honeywellin Security Products ja palohälyttimet pitää kodeissa ja toimistoissa turvallista.

Historia osoittaa, että Honeywell voidaan jäljittää 1885. Yritys työllistää tällä hetkellä yli 132000 ihmistä, joista noin 21000 tutkijoita ja insinöörejä, 100 maassa ympäri maailmaa.

Honeywell ylpeä ja tuotteitaan ympäristön kestävyyttä. Säästämällä energiaa ja tarjoamalla tuotteita, jotka suojaavat ilmanlaatu on iso osa niiden jatkuvaa tutkimusta ja kehitystä. Honeywell on myös ylpeä siitä, että yrityksen ja yhteisön johtaja auttamalla muita vastaamaan haasteisiin ilmastonmuutoksen ja on johtava löytää uusia tapoja vähentää fossiilisten polttoaineiden kulutusta.

Innovaattorit Scholarship Työharjoitteluohjelma

Honeywell International etsii uusia kykyjä, joilla on vahva teknologiakonserni taustat, ihmisiä, jotka omistautuvat täyttävät yrityksen tavoitteista. Honeywell tarjoaa innovaattorit stipendiohjelmassa 18 tavoite yliopistojen Kiinassa, Tsekin tasavallassa, Intiassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa osana lahjakkuus yritysostostrategiaansa. Yritys tarjoaa mahdollisuuksia eri puolilla maailmaa.

Honeywell on maksettu harjoittelupaikkoja ja stipendi rahaa, että opiskelijat voivat käyttää soveltaa kohti niiden viime vuonna koulussa. Määrä kunkin stipendin vaihtelee maan, jossa opiskelija työskentelee. Yhtiö pyrkii opiskelijat, jotka tavoittelevat astetta lentokoneteollisuudesta, kemian tekniikan, tietotekniikan, elektroniikan ja viestinnän, sähkötekniikka, instrumentointi, ja koneenrakennus.

Sinun pitäisi pystyä osoittamaan vahvaa koulumenestykseen. Tarkka kriteerit vaihtelevat maittain. Sinun tulisi olla vahva suullinen ja kirjallinen taito. Ohjelma on avoin kandidaatteja, Masters, tai valitse Ph.D. opiskelijat, jotka ovat siirtymässä niiden lopullista lukuvuoden opiskeluun jossain tavoite yliopistojen.

Sinun täytyy myös pystyä turvaamaan laillinen lupa suorittaa työn seuraavissa maissa, jos haluat työskennellä siellä: Kiina, Tšekki, Intiassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa

Hakuprosessi

Jokaisen hakijan on täytettävä online-sovellus, joka sisältää profiilinsa ja kopio hänen CV: si. Sinun tulisi myös oman yliopiston opintosuoritusote ja sinun tulee lähettää kaksi esseetä 500 sanaa tai vähemmän kirjoitettu Englanti. Esseet vastata kysymyksiin hakuprosessin aikana.

Vain opiskelijat vain kohde yliopistot voivat hakea, ja niiden on tehtävä niin, että marraskuun lopussa Kiinassa, Tsekin tasavallassa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa määräaika Intia on huhtikuun lopussa.

Ura Honeywell

Eri urapolkuja on tarjolla kiinnostuneille työnhaun Honeywell. Kiinnostuneet hakijat voivat tarkistaa Honeywellin verkkosivuilla tehdä perusteellinen työnhaun nykyisin tarjolla olevia paikkoja.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *