Miten käsitellä Työnhaku pandemian aikana

Posted on

Miten käsitellä Työnhaku pandemian aikana

Jos olet menettänyt työsi takia COVID-19 tai oli keskellä työnhakuun kun coronavirus osuma, älä hermostu, ja eivät anna periksi työnhaussa.

Vaikka se voi olla haastavaa, on olemassa keinoja pystyt hakemaan töitä pandemian aikana. Mutta monilla aloilla leikkaamista, mutta toiset ovat vuokraamalla.

Huomautus : Jotkut organisaatiot tarvitsevat enemmän työntekijöitä kuin aikaisemmin, ja ne saattavat tarvita saada ne laivalla nopeasti.

Hae Todellakin for ”nopeasti vuokraamalla” ja sijaintisi katsella välittömästi aukkoja. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitä työpaikkoja on kysyntää sijaintisi.

Alla on muutamia vinkkejä työnhakuun pandemian aikana.

Tarkista Etusi

Ennen kuin alkaa etsiä työtä, varmista, että keräät tahansa työpaikan menetys edut, joihin olet oikeutettu. Tarkista henkilöstöosaston tai johtaja lisätietoja siitä, mitä on saatavilla.

Tärkeää : Saatat saada työttömyyskorvausta. Jos olet menettänyt työsi takia COVID-19, laajennettu työttömyysvakuutuksesta saattaa olla käytettävissä.

Liittohallitus, osavaltiot ja jotkut työnantajat tarjoavat lisää työttömyyttä korvaus koskee työntekijöille. Vakiotilaan työttömyysetuudet ovat jo olemassa.

Useimmissa valtioissa, voit hakea etuuksia verkossa. Tarkista oman valtion työvoimatoimistosta verkkosivuilla kelpoisuuden ja hyödyksi suuntaviivoja.

Valmistaudu työnhakuun

Päivitä ansioluettelosi ja LinkedIn profiilin. Jos et ole ollut etsiä työtä jonkin aikaa, kestää jonkin aikaa päivittää ansioluettelosi ja LinkedIn. Muista nipistää ansioluettelosi työtä haluat aina hakea.

Kirjoita saatekirje. Myös vie aikaa kirjoittaa saatekirje aina hakea töitä. Se auttaa hakemuksesi tulla huomatuksi. En kirjoittaisi voisi satuttaa mahdollisuuksia saada vuokrata. CareerBuilder raportoi, että 10% tutkituista työnantajien sanoi eivät sisällä saatekirje oli välitön käsitellä katkaisijan.

Ole tietoinen työmarkkinoilla

Ei jokainen ammatti ja teollisuuden vaikuttaa samalla tavalla. Washington Post raportoi, että ensimmäinen irtisanomiset liittyvät coronavirus osuma työmarkkinoilla viime viikolla.

Yritykset matkustaa, ravintolapalvelut, vieraanvaraisuus, ja tapahtuman suunnittelu ovat olleet erityisen kovia, samoin kuin pääkonttori alueilla, jotka kokivat ensimmäiset tapaukset, kuten Washington State. Toisaalta, terveydenhuollon kenttä palkata, koska ovat ruokakaupat ja siivouspalvelut.

Tärkeää : Työntekijät pidä olettaa, että heidän teollisuus ei ole palkata.

Kuitenkin toimialat kuten verkkokaupoissa ja toimitus ovat nousseet, ja keskeiset palvelut, kuten terveydenhuolto ja varastointi palkkaavat nopeasti kysynnän tyydyttämiseksi. Joitakin työpaikkoja kukoistaa, ja työnantajat palkkaavat aktiivisesti ehdokkaita työllisyyttä.

Amazon on palkata 100.000 uutta koko- ja osa-aikaisesti kantoja eri puolilla Yhdysvaltoja sen täyttäminen keskusten ja jakeluverkoston vastaamaan kysyntää ihmisiltä vedoten sen palveluun.

Walmart on palkata 150000 uutta osakkuusyritysten töihin kaupoissa, seurat, jakelukeskuksissa ja täyttäminen keskuksissa. Nämä roolit ovat tilapäisiä, mutta ne voivat muuntaa pysyviä rooleja ajan.

Yhtiö on myös toteuttaa uusi menetelmä Expedite palkata keskeisiä rooleja, kuten kassanhoitajille ja stockers. Tyypillinen kahden viikon sovellus sykli alennetaan 24 tunnin prosessi.

Työnhaku Online

Aikana perinteinen työnhaun, se voi olla tärkeää työnhakuun ja verkko henkilökohtaisesti sekä online. Nykyisessä ilmapiirissä, mutta sinun kannattaa keskittyä etsimiseen ja hakee työpaikkaa verkossa päällä työmailla, sosiaalinen media, ja suoraan yrityksen verkkosivuilla.

Etsi ja seurata uusia työpaikkailmoituksia nopeasti ja yksinkertaisesti:

  • Kun aika järjestää työnhakuun. Se tekee prosessin tasaisempia.
  • Perustamalla työpaikkahälytyksiä, joten saat ilmoituksen uusista viestejä heti, kun ne on listattu.
  • Käyttämällä hashtags nopeuttaa työnhakuun.

Harkitse työ-from-Home Options

Yleisen epävarmuuden pandemian, saatat löytää itsesi tilanteeseen, jossa voi mitenkään töissä kodin ulkopuolella. Ehkä sinulla yhtäkkiä on pieniä lapsia kotona, koska heidän kouluja on suljettu toistaiseksi.

Tai, ehkä itse olla taustalla terveyteen liittyviä kysymyksiä, jotka tekisi sinulle erittäin alttiita tartunnalle pitäisi jätät talon.

Hyvä uutinen on, että jos sinulla on internet-yhteys, sinulla on kyky etsiä ja maa työ-from-home työpaikkoja, jotka ainakin täydentää ansiotulonsa (ja, riippuen ammatillinen pätevyytensä, saatat jopa löytää työ- from-home työtä, joka on yhtä tuottoisaa kuin vanha työ).

Haku Top työmailla

Aloita kirjoittamalla avainsanailmauksia kuten ”työskennellä kotona”, ”freelance” tai ”etätyötä” yhdeksi alkuun työmailla.

Haku Kauko ja keikka työmailla

Tutustu myös sivustoja, jotka luettelossa keikka työpaikkoja, ja pienempiä sivustoja, kuten FlexJobs jotka keskittyvät ulkopaikkojen. FlexJobs on luettelo 20 täyden etänä yrityksiä, jotka palkkaavat nyt sekä listan top 100 yritystä kauko työpaikkoja.

Olla valmiina tarjoamaan ratkaisuja

Tämä on haastavaa aikaa työnantajat kuin työntekijät. Jos voit näyttää vuokraamalla johtaja että olet se mitä auttaa yritystä menestymään, voit lisätä mahdollisuuksia saada vuokrata.

Ajattele ongelmia, yritykset kohtaavat ja miten voit ratkaista ne. Olitpa hakemassa puhtaan julkisten tilojen tai kirjoittaa koodia, tapa saada palkkasi on osoittaa mahdollisille työnantajille, että sinulla on taitoja he tarvitsevat. Purkaa työpaikkalistaus ja korostaa arvokkaimmat kelpoisuutta saatekirjeesi, profiilin osassa ansioluettelosi ja työhaastatteluun.

Jos voit tehdä työsi kotona, voi olla paremmat mahdollisuudet kuin koskaan saada vuokraamalla johtaja huomion. Monet yritykset ja asiantuntijapalvelut yrityksille, erityisesti teknologian tilaan, joutuvat työntekijöidensä työskennellä kotona. hattu välineet paljon silmäpareja ovat koko paljon postilaatikoihin-ja osa niistä kuuluu vuokraamalla johtajat. Jos sinulla on kokemusta etätyötä, tämä olisi hyvä mainita ansioluettelosi.

Ole valmis Ace haastattelu

Varmista, että olet valmis videohaastatteluja. Harjoitella haastattelemalla kautta kamera. Jos et ole koskaan haastatellut Skypellä tai Zoom, siellä on hieman oppimiskäyrä.

Tutustu teknologia ja tehdä käytännön haastattelussa ennen kuin puhut kanssa vuokraamalla johtaja. Kiinnitä huomiota valaistukseen ja taustaa sekä miten haastattelu porukka näkyy kameran.

Vietä aikaa Networking

Muista, että verkko ei vaadi henkilökohtaiseen tapaamiseen. Aikakaudella LinkedIn, Facebook-ryhmät ja muut sosiaaliset verkostot, sinun ei tarvitse pystyä ravistella jonkun käsi tehdä hyvän vaikutuksen.

Tärkeää : Nyt on erityisen hyvä aika harjoitella yksi tärkeimmistä periaatteista verkottumisen: jos haluat ihmisiä auttamaan sinua myöhemmin, on valmis auttamaan heitä juuri nyt.

Kirjoita LinkedIn suosituksia entiset kollegansa. Katso ystävät avoimiin tehtäviin firman. Tarjoamme oikolukea ystäväsi jatkaa ja saatekirje. Se antaa sinulle tyydytyksen tunnetta, ja se auttaa vahvistamaan verkon tulevaisuutta.

Päivittää taitojaan

Saatat olla ylimääräistä aikaa, ja jos et, se on mahdollisuus päivittää taitojaan. On monia mahdollisuuksia työstää skillset verkossa, kuten LinkedIn oppiminen, Coursera, ja monet muut sivustot, joissa voit oppia uusia taitoja.

Olla kärsivällisiä ja ystävällisiä

Coronavirus on vaikuttanut monia puolia jokapäiväistä lisäksi työpaikalla. Jos et kuule takaisin työpaikkoihin niin nopeasti kuin haluat, olla kärsivällinen ja ystävällinen esimiehet ja verkkoyhteyksissä. Jokaisella on asiakokonaisuus ja tekee parhaansa vaikeana aikana.

Otossa voi olla pidempi ja erilainen kuin mihin olet tottunut, mutta saat sinne. Kun teet, vie aikaa kiittää kaikkia, jotka auttoivat työnhakuun.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *