Farewell Letter hyvästeli Kollegat

Posted on

Farewell Letter hyvästeli Kollegat


Kun olet lähdössä työsi, vie aikaa lähettää jäähyväiset kirjeen kollegoille olet työskennellyt. Tämä on hyvä idea monestakin syystä. On aina hyvä jättää työtä hyvissä väleissä.

Läheisillesi työskennellyt ovat tärkeä osa verkon ja voisi olla hyödyllistä kontakteja saada tulevaisuudessa. Esimerkiksi ne saattavat pystyä auttamaan sinua uran jollakin tavalla, esimerkiksi tarjoamalla sinulle viittaus, joka tarjoaa sinulle työtä johtaa, jos etsit tai käyttöön voit jollekulle kannattaa verkostoitua.

Yhdessä kaikki näistä syistä, hyvästeli on yksinkertaisesti kohtelias asia tehdä.

Vihje : Riippumatta syy jättää, on tärkeää lähteä ystävällinen ja ammattitaitoinen huomautus.

Vinkkejä kirjoittaminen Farewell Letter

Review vinkkejä miten kirjoittaa jäähyväiset kirjeen, mitä sisällyttää se, mitä ei sanoa, ja kun lähettää sen. Myös tarkistaa esimerkkejä voit käyttää lähtökohtina oman kirjeitä ja sähköpostiviestejä.

Lähetä se ennen lähtöä. Lähetä sähköpostitse tai kirjeitse päivä tai kaksi ennen lähtöä. Haluatko antaa itsellesi ja työtovereiden tarpeeksi aikaa hyvästellä. Älä kuitenkaan lähetä kirje, kunnes olet lopettanut suurimman osan työtehtäviin. Näin voit keskittyä jäähyväiset vuoden viimeisen päivän tai tunnin.

Muokata kirjeen. Suosittelemme muokkaamaan jokaisen kirjeen yksittäisen henkilön eikä lähettää pois massa viestin. Osoite jokaisen henkilön nameand, mahdollisuuksien mukaan kaskun tai muun henkilökohtaisen viestin pohtii ajasta yhdessä.

Huomautus: Vain lähettää kirjeitä ihmisille olet työskennellyt. Varsinkin jos olet töissä suuressa yrityksessä, et halua lähettää viestiä kaikille (ellet työskennellyt ne kaikki).

Sano kiitos.  Tämä kirje on mahdollisuus ilmaista kiitollisuutta apua tai ohjauksen säädetty. Saatat myös ilmaista, kuinka paljon olet nauttinut työskentelystä työtovereiden.

Sisältävät yhteystiedot. Esitetään, miten työtoverisi voivat tavoittaa sinut kun jätät. Sähköpostiosoitteen (ei- työsähköpostien) ja / tai puhelinnumero. Saatat myös LinkedIn-profiiliisi osoite.

Pidä se positiivinen. Jälleen tavoitteena kirje on pysyä yhteydessä entinen työtovereiden; et halua jättää huonon vaikutelman.

Pidä se lyhyt. Kirjoita enintään pari kohtaa. Yhdessä kiittämällä lukien yhteystietosi, sinun kannattaa mainita tulevaisuuden suunnitelmia. Kuitenkin tätä pidemmälle, pitää se lyhyt ja ytimekäs.

Yhdistä LinkedIn. Jos et ole jo, kytke työtovereiden LinkedIn. Tämä auttaa sinua pysymään kytketty jälkeen lähdet.

Käytä mallikirje.  Voit käyttää näytteen jäähyväiset kirjeen tai sähköpostiviestin avulla voit kirjoittaa oman hyvästit huomata työtovereille. Kuitenkin muista muuttaa yksityiskohtia viestin sopivaksi tiettyyn tilanteeseen.

Näyte Farewell Letter

Rakas John,

Halusin ottaa hetki kertoa, että lähden kantani ABC Corporation. Aion aloittaa uuden kannan yrityksen XYZ ensi kuussa.

Olen nauttinut hallintaoikeus täällä, ja arvostan jolla on ollut mahdollisuus työskennellä kanssanne. Kiitos tukea, ohjausta ja kannustusta olet antanut minulle minun aikanani ABC Corporation.

Vaikka Tulen kaipaamaan kollegani ja yrityksen, olen innolla tähän uuteen haasteeseen ja aloittaa uusi vaihe urallani.

Pidä yhteyttä: I pääsee minun henkilökohtainen sähköpostiosoite (samantha83@gmail2.com), LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling) tai kännykkääni (555-555-2222).

Kiitos kaikesta. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

Sinun,

samantha

Sähköpostin lähettäminen Farewell Letter

Se on usein hyvä idea lähettää kirjeen sähköpostitse. Näin saat kollegoita vastaanottaa viestin nopeasti. Tämä auttaa myös helposti räätälöidä jokaisen viestin sopivaksi yksittäinen tuen.

Vihje : Kun lähetät jäähyväiset viestin sähköpostitse, nimesi ja syy olet kirjallisesti otsikkokenttään viestin auttaa varmistamaan, että sähköpostiviesti saa avata.

Tässä esimerkkejä mitä voisi kirjoittaa:

  • Aihe:  Etunimi Sukunimi – Yhteyden
  • Aihe:  Etunimi Sukunimi päivitys
  • Aihe:  Etunimi – Moving On
  • Aihe:  Etunimi päivitys
  • Aihe: Uutisia Etunimi Sukunimi

Näytteen Farewell Sähköpostiviesti

Aihe:  Tyrone Garrett – päivitys

Rakas Linda,

Olen kirjallisesti kertoa, että olen eläkkeelle lopussa kuukauden.

Olen niin viihtynyt täällä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Olen kiitollinen siitä oli mahdollisuus työskennellä yhdessä sinulle. En koskaan unohda ystävällisyyttä ja ammattitaito aina teimme tiimin projekteja.

Vaimoni ja minä on siirtymässä Seattleen kolmessa kuukaudessa; Kuitenkin toivon pitää yhteyttä. Pääset minuun minun sähköpostiosoite (tgarrett@email.com) tai kännykkääni, 555-555-5555.

Kiitos jälleen loistava kymmenen vuotta. Toivotan teille kaikkea hyvää ja toivon pitää yhteyttä.

Ystävällisin terveisin,

Tyrone

Paras tapa siirtyä eteenpäin Job

Toteutettava aika sanoa hyvästit: Riippumatta siitä, miksi olet liikkuvat, sanoa hyvästit kaikille ihmisille, jotka ovat tukeneet teitä töissä.

Jaa Yhteystiedot: Sisältää omat yhteystietosi kaikessa kirjeenvaihdossa lähetät helpottavat vastaanottajan pitää yhteyttä.

Pidä se Lyhyt: Your jäähyväiset sähköposteja ei tarvitse olla pitkiä. Pari kappaleissa on runsaasti.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *