Resume Tavoite Esimerkkejä ja kirjoittaminen Vinkkejä

Posted on

 Resume Tavoite Esimerkkejä ja kirjoittaminen Vinkkejä


Jotkut työnhakijat haluavat sisällyttää jatkaa tavoite niiden jatkuu. Ansioluettelo tavoite todetaan urasi tavoitteita. Se voi olla niinkin yksinkertainen kuin toteamalla haluamasi työnimike, tai se voi näyttää missä olet ollut ja minne toivoa mennä urallasi. Milloin kannattaa käyttää objektiivista, ja kun voit sulkea sen pois ansioluettelosi?

Jotkut sanovat, että tavoitteet eivät ole enää tarpeen jatkaa – parhaimmillaan, ne ovat tarpeettomia, ja pahimmillaan ne ovat vanhentuneita. Kuitenkin jatkaa tavoite, joka keskittyy taitoja ja kykyjä voi todella parantaa ansioluettelosi vakuuttamalla työnantajat että tiedät mitä haluat tehdä ja että sinulla on valmiudet tehtävään.

Mikä on Resume tavoite?

Jatkaa tavoitteena on ilmoitus tavoitteesi työllisyyden, yleensä lueteltu yläreunassa ansioluettelosi. Ansioluettelo tavoitteena on tyypillisesti yhden tai kahden lauseen pitkä.

Milloin Käytä Jatka Tavoite

Jälleen jotkut ura asiantuntijat löytää uudelleen tavoitteita vanhentuneita. On kuitenkin olemassa aikoja, jolloin uudelleen tavoitteena voi olla erittäin hyödyllistä. Kun haluat korostaa, että olet kunnianhimoinen, että tiedät mitä haluat uran, tai että sinulla on taitoja tiettyyn työhön, voit hyötyä jatkaa tavoite.

Vihje : Yksi tiettyyn aikaan voit käyttää uudelleen tavoitteena on, kun olet Uranvaihto.

Ansioluettelo tavoite voi selittää, miksi olet oikeutettu tähän tehtävään, vaikka sinulla ei ole paljon liittyvän kokemuksen.

Match Oma tavoite Työvalikon

Tehokkain tavoitteena on yksi, joka on räätälöity työ haet. Siinä todetaan, millaisia ​​uran etsit, ja mitä taitoja ja kokemuksia teillä, jotka saavat sinut sopii, että uran. Ansioluettelo tavoite voi myös missä olet ollut ja minne haluat mennä urallasi.

Esimerkiksi se voisi todeta joitakin menneisyyden saavutuksia, ja sitten siirtyä erilaisia ​​saavutuksia haluamme toteuttaa tulevaisuudessa (ihannetapauksessa saavutusten haluat saavuttaa yhtiön olet hakemassa).

Lopulta todetaan objektiivinen on vapaaehtoista, mutta se voi auttaa vakuuttamaan työnantajat että tiedät mitä haluat ja tuntevat alan.

Miten Kirjoita Vahva Jatka Tavoite

Jos kuuluu tavoite ansioluettelosi, on tärkeää muokata uudelleen tavoite vastaamaan asentoon haet. Tarkempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on harkitaan työtä olet kiinnostunut. On hyvä kirjoittaa uusi CV tavoite jokaista työtä haet.

Kun olet askartelu ansioluettelosi tavoitteen, sinun pitäisi keskittyä erityisesti taitoja ja kokemuksia, jotka liittyvät suoraan työtä. Toinen tehokas strategia on sisällyttää avainsanoja työpaikkalistaus ansioluettelosi tavoitteen. Ei vain voi tämän lisätä mahdollisuuksia ansioluettelosi saada poimima yrityksen hakijan seurantajärjestelmä; se voi myös korostaa, miten pätevyys osu työpaikkalistaus.

Kannattaa myös vain todeta uran tavoitteita, jotka ovat toteutettavissa yhtiössä. Esimerkiksi jos lopulta haluat tulla toimituspäällikkönä lehden, mutta haet töitä sanomalehdessä, ei mainita tätä. Keskittyä siihen, miten haluat kasvattaa yrityksen sisällä.

Yksi vaaroista jatkaa tavoite on, että voit keskittyä liikaa mitä haluat urallasi, ja liian vähän siitä, miten tuo lisäarvoa yritykselle. Näin ollen, vaikka ansioluettelosi tavoitteena olisi oltava tiedot uran haluamasi haluat myös selittää, miksi olet ihanteellinen ehdokas tähän tehtävään. Lyhyesti sisälly tieto tuo esiin kokemus, myös vuotta alalla, sinun taitoa asettaa, ja muita tutkintoja. Sisältävät esimerkkejä tavoista voit lisätä arvoa tai jopa parantaa yrityksen.

Esimerkiksi mainita kymmenen vuoden menestyksekkäästi vähentää talousarvioiden ja toteavat, että haluat hakea näitä taitoja organisaation budjetin.

Näytteen Jatka Tavoite julkilausumat

 • Etsien kanta yrityksen XYZ jossa voin maksimoida minun 10 + vuotta hallinnon, laadunvarmistus, ohjelman kehittämiseen sekä koulutukseen kokemus.
 • Etsien asema kliinisessä käytännössä avustaja terveydenhoito- järjestelmässä hyödyntäen minun palkittu kirjoittaminen, tutkimusta ja johtamistaitoja.
 • Peruskoulutusta opettaja etsii kannan pieni itsenäinen koulu, jossa voin hakea minun viiden vuoden opetuskokemus ja minun opetussuunnitelman kehittämiseen taitoja.
 • Asiakaspalvelupäällikkö etsivät mahdollisuuden käyttää minun asiakaspalvelua ja johtamistaitoja parantaa asiakastyytyväisyyttä.
 • Etsitkö asemassa, jossa voin yhdistää strategioita kehittää ja laajentaa olemassa olevia asiakasmyynnin tuotemerkit ja evoluution, ja media hyväksyttäväksi.
 • Hakukoneoptimointi asemassa, jossa voin käyttää SEO taitoja ja kokemusta lisätä sivuston liikennettä ja hakukoneen sijoitus, ja soveltaa minun 15 vuoden IT kokemus.
 • Saamiseksi asemaan, joka mahdollistaa minua käyttämään minun vahva organisointikykyä, palkittu koulutustausta, ja kyky toimia hyvin ihmisten kanssa.

Näytteen Jatka objektiivisen

Tämä on jatkaa näytteen tavoite.

John Hakija
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

URA TARKOITUS

Elementary opettaja etsii kannan pieni itsenäinen koulu, jossa voin hakea minun viiden vuoden opetuskokemus, STEM-suuntautunut opetusta, teknologia, ja opetussuunnitelmat taitoja tukemaan opiskelijoiden kasvua ja menestystä.

CORE PÄTEVYYS

 • Adept luomaan myönteisiä, harjoittaa, ja tukea oppimisympäristöjen opiskelijoille erilaisista taustoista.
 • Vahva joukkue rakennus ja yhteistyöhön kykyjä, kumppaneina helposti opettajien, rehtoreiden, vanhempien ja tukihenkilöstön tunnistaa opiskelijan tarpeisiin, osoite kysymyksiä ja edistää koulun henki.
 • Halukkaasti toimi sen jälkeen tunnin ja viikonloppuisin onnistumisen varmistamiseksi extracurricular, urheilu-, ja varainkeruutapahtumia.
 • Pidä nykyinen K-8 opetuksen varmentaminen; aktiivinen jäsen tilintarkastuselimillä, AFT, ASCD, ja CEC.
 • Sujuvasti kirjoitettu ja puhuttu espanja; perehtynyt käytön SmartBoardin ja adaptiivisen oppimisen teknologiat.

AMMATTIKOKEMUS
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
Elementary opettaja, syyskuu 2016-Present

Rakenne ja toteuttaa dynaaminen ja harjoittaa opetus suunnitelmat 1., 2. ja 3. luokkalaiset, opetus jopa 25 opiskelijaa kussakin luokassa. Yhteistyötä ikäisensä tuottaa yhteisiä kokemuksia ja koordinoida opiskelija aktiviteetteja, kuten kausiluonteinen näytelmiä, vuosittainen ”Fun Run” ja tiede messuilla. Kommunikoida päivittäin vanhemmat, jotka hankkivat palautetta opiskelijoiden suorituksia ja vianmääritys käyttäytymiseen kysymyksiä.

 • Pelasi keskeinen merkitys parannettaessa opiskelija tulokset standardoitujen testien 38% lukutaidon ja 29% matematiikasta.
 • Puolusti uuden adaptiivisen oppimisen teknologiat palvelemaan paremmin yksilöllisiin tarpeisiin opiskelijat.
 • Sponsoroi koulun jälkeen Espanjan Club ja valmis opiskelijoiden osallistumista Odyssey of the Mind.
 • Sai kolme ”paras opettaja palkinnot.”

KOULUTUS

Kandidaatin peruskoulutuksen (2015); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, South Carolina
Deanin List; Valmistunut Summa cum laude

Muut vaihtoehdot aloittaminen ansioluettelosi

Yhteenvedossa
Vaihtoehtona objektiivista ansioluettelosi on käyttää uudelleen profiilin, jota kutsutaan myös jatkaa yhteenveto tai selvitys pätevyys, joka on lyhyt yhteenveto taitoja ja kokemuksia kirjoitettu tiettyä työtä aukko. Toisin jatkaa tavoite, jatkaa profiilin keskittyy suoraan miten voit hyötyä ja lisäarvoa yhtiölle, eikä oman urasi tavoitteita.

Branding Statement
Toinen vaihtoehto on lisätä jatkaa tuotemerkin lausuman ansioluettelosi. Tämä lausuma on lyhyempi kuin jatkaa profiilin tai tavoite – noin 15 sanaa – ja siinä korostetaan avain onnistumisia ja taitoja.

Headline
Lopuksi kolmas vaihtoehto on jatkaa otsikko, joka tunnetaan myös jatkaa otsikko. Tämä on jopa lyhyempi kuin jatkaa tuotemerkin selvitys. Se on lause, joka selittää taitoja ja työkokemusta.

Miten sisällyttää tavoitteen, Headline tai Lausunto Resume

Voit myös useampi kuin yksi näistä ansioluettelosi. Esimerkiksi voit lisätä sekä jatkaa otsikko ja jatkaa profiilin (otsikolla lähempänä alkuun ansioluettelosi).

Vihje : Kumpi näistä vaihtoehdoista päätät tehdä, aseta se yläosaa kohti ansioluettelosi, alle nimesi ja yhteystietosi.

Varmista, että pidät tietosi tiivis, ja käyttää avainsanoja työpaikkalistaus tiliotteessasi. Vaikka jatkaa tavoite, profiilin, brändäys lausunto tai otsikko, ansioluettelosi pitäisi silti mahtua yhdelle sivulle, kun se on mahdollista. Lopuksi, muista kirjoittaa uuden lausuman jokaista työtä haet, niin että työnantaja näkee, mitä tekee sinusta hyvä sovi, että tiettyyn työhön.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *