Kuinka Kirjoita Cover Letter – Cover Letter Näytteet & kirjoittaminen Vinkkejä

Posted on

Kuinka Kirjoita Cover Letter - Cover Letter Näytteet & kirjoittaminen Vinkkejä

Tarvitseeko sinun kirjoittaa saatekirje hakea töitä? Useimmiten vastaus on kyllä. Saatekirjeen voi tehdä eroa saada työhaastatteluun tai ottaa ansioluettelosi huomiotta, joten on järkevää omistamaan riittävästi aikaa ja vaivaa kirjoittaminen Tehokas työhakemukset.

Tässä kaikki tiedot, joita tarvitset kirjoittaa saatekirje, joka saa hakemuksesi huomannut. Tutustu näihin vinkkeihin mitä sisällyttää saatekirje, kuinka muotoilla sitä, ja esimerkkejä monista eri ammattimaisesti kirjoitettu työhakemukset.

Mikä on saatekirje?

Ennen kuin alat kirjoittaa saatekirje, sinun pitäisi tutustua asiakirjan tarkoitukseen. Saatekirje on asiakirja lähetetään ansioluettelosi toimittamaan lisätietoja taitoja ja kokemusta.

Kirjeessä annetaan yksityiskohtaisia ​​tietoja miksi olet oikeutettu työtä haet. Älä pelkästään toista mitä ansioluettelosi – pikemminkin, täsmälliset tiedot siitä, miksi olet vahva ottelu työnantajan työn vaatimukset. Ajattele saateviestin myyntipuhe joka markkinoida käyttäjätiedot ja auttaa sinua saamaan haastattelun. Sinänsä haluat varmistaa saatekirjeen tekee parhaiten vaikutuksen henkilö tarkastelee sitä.

Saatekirje tyypillisesti mukana jokaisen jatkaa lähetät. Työnantajat käyttävät työhakemukset keinona seuloa hakijoille avoimia työpaikkoja ja mitkä ehdokkaat he haluaisivat haastatella. Jos työnantaja edellyttää saatekirje se lueteltu työpaikkaa. Vaikka yhtiö ei pyydä yksi, voit olla yksi muutenkin.

Se osoittaa, että olet sijoittanut ylimääräistä vaivaa hakemuksesi.

Erilaisia ​​työhakemukset

On olemassa kolme yleistä tyyppiä työhakemukset. Valitse tyyppi kirjeen, joka vastaa syy kirjallisesti.

  • Hakukirje joka vastaa tunnetun työtä aukko ( ks saatekirje näytteitä )
  • Etsinnässä kirje , joka kyselee mahdollisissa asemissa ( katso kysely kirje näytteitä )
  • Verkottuminen kirje , joka pyytää tietoja ja apua työnhakuun ( ks verkottuminen kirje esimerkkejä )

Kun haet työtä, joka on lähettänyt yritys, joka on palkata, sinun tulee käyttää ”sovellus kirjain” tyyliin.

Mitä sisällyttää saatekirje

Saatekirje olisi täydennettävä, ei päällekkäisiä, ansioluettelosi. Sen tarkoituksena on tulkita tietoja suuntautunut, tosiasioihin jatkaa ja lisätä henkilökohtaisen silauksen hakemuksen työllisyyttä. Lue lisää eroista jatkaa ja saatekirje varmistaa alat kirjoittaa saatekirjeen kanssa oikea lähestymistapa.

Saatekirje on usein mahdollisimman pian kirjoitettu kosketukseen mahdollinen työnantaja luoden kriittinen ensivaikutelman. Jotain, joka saattaa tuntua pieni virhe, kuten kirjoitusvirheen, voi saada hakemuksesi heti tippuu pois luettelosta. Toisaalta, vaikka saatekirjeen on virheetön ja täydellisesti kirjoitettu, jos se on yleinen (ja ei viitata yhtiön tai jollekin yksityiskohtia työnkuvaan) on myös todennäköisesti hylkää vuokra- manager.

Tehokas työhakemukset syyt kiinnostuksestasi erityisorganisaation ja tunnistaa olennaisimmat taitoja tai kokemuksia. Määrittävät merkitys huolellisesti lukemalla työnkuva, arvioimalla edellyttämät taidot ja vastaavat niitä omaan taitoja.

Ajattelevat joskus, kun käytetään näitä taitoja, ja miten olisi tehokas asennossa käytettävissä.

Tarkistaa lista mitä sisällyttää saatekirje työtä ennen kuin aloitat.

Mitä jättää pois saatekirjeen

On joitakin asioita, joita et tarvitse sisällyttää työhakemukset kirjoitat. Kirjain on noin oman pätevyyden tehtävään, ei sinusta henkilökohtaisesti. Ei tarvitse jakaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja itsestäsi tai perheesi sitä. Jos sinulla ei ole kaikkia pätevyys työnantaja pyrkii, ei mainita sitä. Sen sijaan keskittyä valtakirjaa teillä, jotka täsmäävät. Ei mainita palkkaa, ellei yhtiö pyytää palkkaa vaatimuksia. Jos sinulla on kysyttävää työtä, palkka, aikataulu, tai etuja, se ei ole syytä mainita niitä kirjeessä.

Yksi asia, joka on erittäin tärkeää, ei pidä kirjoittaa liikaa. Pidä kirjeen keskittynyt, tiivis, ja muutaman kappaleen pituisia. On tärkeää välittää juuri tarpeeksi tietoa houkutella vuokraamalla johtaja ottaa sinuun yhteyttä haastatteluun.

Jos kirjoitat liikaa, se todennäköisesti aio luettavaksi.

Muokata saatekirjeen

On erittäin tärkeää, että saatekirjeen räätälöidään kullekin asentoon olet hakemassa. Tämä merkitsee enemmän kuin vain muuttamalla yrityksen nimi kehossa kirjeen.

Kukin saatekirje kirjoitat pitäisi mukauttaa sisältämään:

  • Mitä työtä olet hakevat (sisältyy työnimike alkupuheenvuorossanne kohdassa)
  • Miten opit työn (ja lähetettä jos sinulla on sellainen)
  • Miksi olet oikeutettu tähän tehtävään (yksityiskohtaisesti)
  • Mitä sinulla on tarjota työnantajalle, ja miksi haluat työskennellä kyseiseen yritykseen (vastaavat taidot työnkuva, ja lukea siitä organisaation tehtävä, arvot ja tavoitteet mainita kirjeessänne)
  • Kiitos, että harkitaan tehtävään

Saatekirje kirjallisesti suuntaviivat

Tässä ääriviivat kohteita, jotka pitäisi sisällyttää jokaisen saatekirje. Ennen kuin aloitat, se voi olla hyödyllistä tarkastella joitakin saatekirje näytteitä, juuri niin sinulla on visuaalinen, miten kaikki sopii sivulle.

Nämä saatekirje esimerkkejä, sekä kirjallisia ja sähköpostin, on suunniteltu useita erityyppisiä työhakemuksia ja työllisyyden kysymyksiin. Älä muista ottaa aikaa muokata kirjeen, joten se on vahva kannattavansa kykysi tehdä työtä, johon olet hakemista.

Header
Saatekirje pitäisi alkaa sekä oman ja työnantajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti) ja päiväysmerkintä. Jos tämä on sähköpostia eikä varsinainen kirje, liitä mukaan yhteystietosi lopussa kirjeen jälkeen allekirjoitus.

Yhteystietosi tulisi sisältää:
etu- ja sukunimi
Katuosoite
City, State Zip
Puhelin
Sähköposti

Tervehdys
Aloita saatekirje tervehdys kanssa “Dr./Mr./Ms. Sukunimi.” Jos et ole varma, jos kosketus on mies tai nainen, voit kirjoittaa koko nimensä. Jos et tiedä työnantajan nimi, yksinkertaisesti kirjoittaa “Rakas vuokraamalla manager.” Tämä on parempi kuin yleisten ja muodollinen, ”Joille se voi koskea.”

Tarkastella tietoja siitä, miten valita oikea saatekirjeen tervehdys valita yksi, joka toimii työn ja yrityksen olet hakemassa.

Johdanto
Aloita käyttöönotto toteamalla, mitä työtä haet. Selitä missä kuullut työtä, varsinkin jos kuullut siitä yhteystiedolta liittyvän yrityksen. Muutama sana vielä, miten taidot ja kokemus vastaavat yhtiön ja / tai kanta; tämä antaa työnantajalle esikatsella loput kirjeen. Sinun tehtäväsi johdannossa on saada lukijan huomion. Aloita nähdä esimerkkejä harjoittaa avaamisesta rangaistuksia työhakemukset.

Body
kappaleeseen tai kaksi, miksi olet kiinnostunut työstä ja miksi teet erinomainen ehdokas tehtävään. Mainita erityistä pätevyyttä lueteltu työpaikkaa, ja miten täytät kyseiset pätevyys. Älä vain toistaa ansioluettelosi, mutta antaa erityisiä esimerkkejä, jotka osoittavat kykyjä.

Muista, teot puhuvat enemmän kuin sanat, joten eivät vain ”kerro” lukijalle, että olet esimerkiksi suuri joukkuepelaaja vahvat viestintätaidot ja erinomainen huomiota yksityiskohtiin. Käytä sen sijaan konkreettisia esimerkkejä oman työkokemuksen ”show” näitä ominaisuuksia toiminnassa. Tässä lisää tietoa mitä sisällyttää body-osiossa saatekirjeen.

Sulkeminen
Sulkemisvaiheessa osiossa saatekirjeen, oikaista miten taitoja tehdä sinusta vahvan kelpaavan yhtiön ja / tai sijaintia. Jos sinulla on tilaa (muista, kuten ansioluettelosi, saatekirje pitäisi olla enintään yksi sivu – Tässä lisää tietoa siitä, kuinka kauan saatekirje pitäisi olla), voit myös keskustella, miksi haluat työskennellä kyseisen yrityksen.

Todetaan, että haluat mahdollisuuden haastatella tai keskustella työmahdollisuuksia. Selittää, mitä sinun tulee tehdä seurantaa, ja kun sen tekee. Kiitos työnantaja hänen / hänen harkintaa.

Allekirjoitus
Käytä ilmainen lähelle, ja sitten lopettaa saatekirje, jossa on allekirjoitus, käsinkirjoitettu, jonka jälkeen kirjoittamasi nimi. Jos tämä on sähköpostia, yksinkertaisesti liitä mukaan kirjoitettu nimi, jota seuraa yhteystietosi jälkeen maksuton lähelle.

Muotoilla saatekirje

Saatekirje on esitettävä muodossa ammattimaiset kirjeen. Fontti pitäisi vastata fonttia käytit ansioluettelosi, ja pitäisi olla yksinkertainen ja helppo lukea. Peruskirjasimet kuten Arial, Calibri, Georgia, Verdana, ja Times New Roman toimivat hyvin. Kirjasinkokoa 10 tai 12 pistettä on helppo lukea. Vakio katteet ovat 1” ylhäältä, alhaalta, ja vasemmalla ja oikealla puolella sivun.

Lisää väli otsikon, tervehdys, kunkin kappaleen, sulkeminen ja allekirjoituksen. Voit vähentää fontin ja marginaalin kokoa pitää asiakirjasta yhdelle sivulle, mutta muista jättää riittävästi valkoista tilaa kirjain on helppo lukea.

Muokata ja oikolukea saatekirje

Muista muokata ja todiste saatekirjeen ennen sen lähettämistä. Se voi kuulostaa typerältä, mutta varmista, että käytetään oikeita työnantajan ja yritysten nimet – Kun kirjoitat useita työhakemukset kerralla, se on helppo tehdä virhe. Tulostaa ja lukea kirjeen ääneen on hyvä tapa saada pieniä kirjoitusvirheitä, kuten puuttuvia sanoja tai lauseita, jotka kuulostaa oudolta.

Tarkista aina kahteen kertaan oikeinkirjoituksen yhteystiedon nimi, sekä yrityksen nimi. Täältä lisää vinkkejä oikoluvun saatekirjeen. Jos mahdollista, värvätä ystävän tai perheenjäsenen auttamaan oikolukea saatekirje, koska kaksi paria silmiä on parempi kuin yksi, ja jopa ammatti oikolukijat eivät aina kiinni omia virheitään.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *