Front-End Web Developer saatekirje ja Jatka Esimerkkejä

Posted on

Front-End Web Developer saatekirje ja Jatka Esimerkkejä

Kuin front-end web-kehittäjä, olet hyvä paikka, jos etsit uutta työtä. Bureau of Labor Statistics hankkeita, web-kehittäjä työpaikkoja kasvaa 15% vuosien 2016 ja 2026 – paljon nopeammin kuin keskimäärin.

Lisäksi web-kehittäjät ansaita hyvä palkka. Mediaanituontiin palkka vuonna 2018 oli $ 69430. Ei huono työtä, että saatat pystyä laskeutumaan kanssa Ammattikorkeakoulututkinto.

Mutta vaikka tämä miehitys ei vaadi vuotta muodollisen koulutuksen, se on erittäin taitava ammatti. Ollakseen etupään kehittäjä, sinun ydinosaamista kuten HTML, CSS ja JavaScript. Riippuen työn, ehkä myös tiedettävä back-end kielet kuten Ruby. Saatekirjeen ja jatkaa olisi osoitettava, että teillä on taito ja kokemus tehdä työtä.

Mitä sisällyttää saatekirje ja Resume

Korosta taitoja. Sisältävät avainsanat työpaikkalistaus, jotka liittyivät erityisesti teknisiä taitoja. Jälleen etupään kehittäjä roolit vaativat tietämystä HTML, CSS ja JavaScript. Muista liittää pehmeitä taitoja sekä, kuten kyky kommunikoida teknisiä kysymyksiä ja ratkaisuja kuin tekninen henkilöstö.

Korostavat osuvimpaan kokemus. Riippuen työhistoria ja työn vaatimukset, voit valita uudelleen tyyppi tuo esiin siihen liittyviä kokemuksia. Jos esimerkiksi työhistoria esittää lineaarista etenemistä kohti tässä tehtävässä, voit halutessasi käyttää kronologinen jatkaa. Toisaalta, jos oman uran on tehnyt joitakin sik-zags, voit valita toiminnallisen tai yhdistelmä jatkaa joka näyttää taitosi.

Vinkkejä kirjoittaminen Cover Letter ja Resume

Muokata saatekirje ja jatkaa jokaista työtä. Kun haet uuteen paikkaan, on tärkeää, että sinua räätälöimään saatekirjeen ja jatkaa tehtäviensä haet. Huolellisesti analysoida työn vaatimukset luetellut työpaikkaa, ja sovittaa taidot mahdollisimman tarkasti.

Valmista salkun esitellä töitäsi. Haettaessa työtä kuin etupään kehittäjä, tavoitteena on osoittaa, että voit ratkaista yhtiön ongelmat ja täydellinen niiden tuote. Online portfolio on helppo tapa katsella ohi työn ja näyttää mitä voit tehdä.

Jos haluat lähettää sähköpostia saatekirjeen ja jatkaa, luetella nimi ja työnimike aiherivillä on sähköpostiviestin:

Aihe: Front-End Web Developer kanta – Sinun etu- ja sukunimi

Sisältävät yhteystietosi sähköpostisi allekirjoitukseen, ja ei luetella työnantajan yhteystiedot. Aloita sähköpostiviestin, jossa on tervehdyksen. Tässä esimerkki muotoisen sähköpostiviestin saatekirje.

Front-End Web Developer saatekirje

Tässä esimerkki saatekirje varten etupään web-kehittäjä asentoon. Katso alta lisää esimerkkejä, kuten näyte ansioluettelon front-end web-kehittäjä, sekä vinkkejä sähköpostitse saatekirjeen ja jatkaa.

Rita Hakija
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

01 syyskuu 2018

James Lee
verkkopäätoimittajan Officer
Acme WebTech
123 Business Road.
Business City, NY 54321

Dear Mr. Lee,

Tämä kirje on ilmaista kiinnostusta työtä lähetetty sivustosi kokenut, yksityiskohtainen suuntautunut, front-end web-kehittäjä. Kuten näet, minulla on kuusi vuotta käytännön kokemusta tehokkaasti koodaus sivustoja ja sovelluksia käyttämällä nykyaikaisia ​​HTML, CSS ja JavaScript.

Rakentaa state-of-the-art, helppokäyttöinen, käyttäjäystävällinen sivustoja ja sovelluksia on todella intohimoni, ja olen varma olisin erinomainen lisä organisaation. Sen lisäksi minun tietopohjaa, olen aktiivisesti etsiä uusia teknologioita ja pysyä ajan tasalla alan trendeistä ja parannuksia. Tämä on antanut minulle mahdollisuuden pysyä kehityksen kärjessä ja ovat poikkeuksellisen työtä kaikki minun työnantajien, myös Olen työskennellyt hankekohtaisesti. Olen liittänyt kopion minun jatkaa yksityiskohtaisesti kokemukseni sekä linkkejä sivuille ja sovellukset olen ollut kunnia työskennellä.

En pääsee milloin kautta oma matkapuhelin, 555-555-5555 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rita.applicant@gmail.com.

Kiitos ajastasi ja harkinnastasi. Odotan puhuu teille tästä mahdollisuudesta.

Parhain terveisin,

Rita Hakija (allekirjoitus paperikopiona kirjain)

Rita Hakija

Front-End Web Developer Jatka

Tämä on esimerkki jatkaa varten etupään Web-kehittäjä. Alla lisää esimerkkejä.

Hank Hakija

123 ABC Street • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

Front-end web-kehittäjä

Kääntäminen malleja etupään koodin ja määrittää kehittäjä vaatimukset

Kunnioitetaan Front-End Web Developer 10-plus vuoden kokemus yhteistyöstä luovia ja kehitys joukkueet täytäntöönpanosta ideoita ja projekteja.

Avaintaitoja ovat:

● edistäminen ja kommunikoida uusia ideoita

● luominen prosessiparannukset

● Haastehakemuksen uudet teknologiat

● Writing ylläpidettävissä rajat selaimen koodin

● arviointi aikaa ja kustannuksia projekteja

● varmistaminen koodi on skaalautuva ja reagoiva

AMMATILLINEN KOKEMUS

SCOTTIE teknologian yritysten, Seattle, WA

Front-End Web-kehittäjä (helmikuu 2013 – Present)

Käännä malleja etupään koodin, arvio hankkeen aikaa ja kustannuksia, määrittää kehittäjä määräykset ja vaatimukset ja työn rajat toiminnallisia joukkue määritellä ja kehittää tuotesuunnitelmiamme.

Merkittäviä saavutuksia:

● Lisääntynyt skaalautuvuutta, huollettavuutta ja reagointikykyä rajat selaimen koodin 47%.

● Toteutetut prosessien parantaminen että kaksinkertaistunut järjestelmän nopeutta kahden vuoden kuluessa.

Malcolm TECHNOLOGY, Seattle, WA

Front-End Web-kehittäjä (kesäkuu 2008 – helmikuu 2013)

Päivitetty ja virtaviivainen nykyisiä koodi parantaa sivuston suorituskykyä koko yritykselle.

Ansioitunut:

● Käytössä huippuluokan JavaScript ja HTML 5 tekniikoita, järjestelmiä ja kirjastot.

● Kirjoitti tukitietoja ja antoi koulutusta sisäisille että ulkoisille käyttäjille.

KOULUTUS & valtakirjansa

ABC Community College , Seattle, WA

Associate of Science in Computer Science (Korostus: Web Development, Code kirjoittaminen), 2008

sertifioinnit

Hyper Text Markup Language (HTML) ja CSS-sertifioitu • National Code kirjoittaminen Alliance (NCWA)

Tietoteknisten valmiuksien

  • Git • WordPress • JavaScript • iOS • Android

How To Get Your Application huomatuksi

Korosta taidot: Front-end web-kehittäjät täytyy tietää HTML, CSS ja JavaScript. Älä unohda pehmeitä taitoja kuten viestintä käsitteitä ei-teknisiä tiimin jäsenet.

Muokata saatekirjeen ja jatkaminen: Sovita taidot ja kokemus työn valaistuksen ja korostaa ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta poikkeuksellinen ehdokas.

Show Your Work: Valmista salkun työnäytteitä, jotka osoittavat, mitä voit tehdä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *