Paras Työpaikkoja Computer Science Major Gradit

Posted on

Paras Työpaikat Computer Science Major Gradit

Ehkä olet aina halunnut ratkaista ongelmia tai tulkita koodeja. Ehkä sinulla on taito oppia uusia kieliä tai ehkä olit kiinnostunut tarpeeksi tietokoneen rip off kansi ja korjailla sisäkorvan toiminnasta. Jos näin on, tietojenkäsittelytiede saattaa olla ihanteellinen uran valinta.

Tietojenkäsittelytieteen suurten yhtiöiden täytyy ajatella analyyttisesti laatia järjestelmiä ja ohjelmia, mutta täytyy myös olla yksityiskohtaisesti suuntautunut tarpeeksi ongelmien vianmääritys. Heidän on kyettävä kommunikoimaan ei-tekniset ihmiset arvioida niiden tarpeet ja välittää teknisiä tietoja selkokielellä.

Luovuus on välttämätön niille tietojenkäsittelytieteen suurten, jotka toivovat keksiä uusimman sovelluksen tai teknologian gadget. Alan nopean muutosnopeus sisällä tekniikka, tietojenkäsittelytiede suurten yhtiöiden on oltava opinhalu pysyä uusimman kehityksen.

Tietojenkäsittelytiede suurten pitää olla myös uteliaita maailmasta vuodesta ohjelmat ja niihin sovelletaan kaikkiin mahdollisiin alueen elämän ja kaupan.

Annetaan pervasiveness tietotekniikkaa nyky-yhteiskunnassa, on olemassa monia erilaisia ​​työn mahdollisuuksia tietojenkäsittelytieteen suuria. Oikea homma riippuu henkilökohtaisia ​​taitoja, arvoja ja etuja.

Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjät luovat ohjelmistoja, joiden avulla käyttäjät voivat suorittaa tiettyjä tehtäviä eri laitteet, kuten tietokoneet tai mobiililaitteet. Ne ovat vastuussa koko kehitys-, testaus-, ja ylläpidossa.

Ohjelmistokehittäjät on oltava tekniset luovuutta ratkaisemaan ongelmia yksilöllisesti. Heidän täytyy olla sujuvaa tietokoneen kieliä, joita käytetään kirjoittaa koodin ohjelmille.

Viestintätaidot ovat elintärkeitä turvaamiseksi tarvittavat tiedot ja oivalluksia loppukäyttäjiltä miten ohjelmisto toimii.

Mukaan Bureau of Labor Statistics (BLS) , ohjelmistokehittäjille ansaitsi mediaani tuloja $ 103560 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 24% 2016-2026, paljon nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Tietokannan ylläpitäjä

Tietokannan ylläpitäjät analysoida ja arvioida tiedon käyttäjien tarpeet. Ne kehittää ja parantaa tietovarantoja tallentaa ja hakea tärkeitä tietoja.

He tarvitsevat ongelmanratkaisutaidot tietokoneen pääaineen korjata mahdolliset häiriöt tietokannoissa ja muuttaa järjestelmiä käyttäjien tarpeet muuttuvat.

Mukaan BLS , tietokannan ylläpitäjät ansaitsi mediaanituloista $ 87020 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 11% 2016-2026, mikä on keskimääräistä nopeampaa.

Tietokoneet Engineer

Tietokonelaitteiston insinöörit ovat vastuussa suunnittelusta, kehittää, ja testaus tietokoneen osia, kuten piirilevyjä, reitittimet, ja muistilaitteita.

Tietokonelaitteiston insinööri tarvitsee yhdistelmä luovuutta ja teknistä asiantuntemusta. Niiden on oltava innokas opiskelijoille, jotka jäädä päälle uusia suuntauksia alan luoda laitteisto, joka mahtuu uusimmat ohjelmat ja sovellukset.

Tietokonelaitteiston insinöörien on oltava pitkäjänteisyyttä suorittamaan kattavia testejä järjestelmien, uudestaan ​​ja uudestaan, jotta laitteisto toimii oikein.

Mukaan BLS , tietokonelaitteiden insinöörien ansaitut mediaani tuloja $ 115120 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 5% 2016-2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin.

Computer Systems Analyst

Tietokonejärjestelmät analyytikot arvioivat organisaation tietojärjestelmiin ja suositella muutoksia laitteiston ja ohjelmiston parantaa yrityksen tehokkuutta.

Koska työ edellyttää säännöllistä yhteydenpitoa johtajat ja työntekijät, tietokonejärjestelmien analyytikot täytyy olla vahvat ihmissuhdetaidot. Systeeminsuunnittelijoita täytyy pystyä vakuuttamaan henkilökunnan ja johdon ottamaan teknologiaratkaisuja, jotka vastaavat organisaation tarpeita.

Myös systeeminsuunnittelijoita tarvitsevat uteliaisuus ja jatkuva oppiminen seurata trendejä teknologiaan ja tutkimukseen huippuluokan järjestelmiä.

Systeeminsuunnittelijoita myös liiketoimintaosaamista tietää, mikä on parasta koko organisaation. Itse asiassa samankaltaisia ​​tehtävänimikkeitä ovat liike analyytikot tai liiketoiminnan systeeminsuunnittelijoita.

Mukaan BLS , tietokonejärjestelmien analyytikot ansainnut mediaanituloista $ 88270 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 9% 2016-2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin.

Computer Network Arkkitehti

Atk-verkon arkkitehdit suunnittelu, toteuttaa ja ylläpitää verkostoitumista ja tietoliikennejärjestelmien, kuten lähiverkot, kaukoverkkojen, extranet ja intranet. Hän arvioi organisaatioiden tarpeisiin tietojen jakamista ja viestintää.

Lisäksi, tietoverkko arkkitehdit arvioida tuotteiden ja palvelujen saatavilla markkinoilla. Tietokoneen verkko arkkitehdit testijärjestelmät ennen täytäntöönpanoa ja ratkaista ongelmia, kun ne tapahtuvat jälkeen asennus on paikallaan.

Tietokoneen verkko arkkitehdit täytyy olla analyyttinen pätevyys arvioida tietoverkkoihin.

Mukaan BLS , tietoverkko arkkitehdit ansainnut mediaani tuloja $ 104650 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 6% 2016-2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin.

Web-kehittäjä

Web-kehittäjät arvioivat käyttäjien tarpeet tiedon perustuvat varat. Ne luovat teknisen rakenteen sivustoille ja varmista, että web-sivut ovat saatavilla ja helposti ladata läpi erilaisia ​​selaimia ja liitäntöjä.

Web-kehittäjät rakenne sivustoja maksimoida sivun näkemyksiä ja käyneet läpi hakukoneoptimoinnin. Heillä on oltava viestintä kyky ja luovuus varmistaa sivusto täyttää käyttäjän tarpeiden mukaan.

Mukaan BLS , web-kehittäjiä ansaitsi mediaanituloista $ 67990 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 15% 2016-2026, paljon nopeammin kuin keskimäärin.

Tietoturva Analyst

Tietoturvan analyytikot luoda järjestelmiä suojata tietoverkkoja ja sivustot verkkohyökkäysten ja muita tietoturvaloukkauksia. Niiden tehtävänä on myös tutkia suuntauksia tietoturva ennakoida ongelmia ja asentaa järjestelmiä, joilla estetään kysymyksiä ennen niiden tapahtumista.

Tietoturvasuunnittelijoita myös vahvaa ongelmanratkaisutaitoja tutkia rikkomuksia, syiden selvittämiseksi, ja muokata tai korjata turvajärjestelmiä.

Mukaan BLS , tietoturva analyytikot, ansaitsi mediaanituloista $ 95510 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 28% 2016-2026, paljon nopeammin kuin keskimäärin.

Informaatiotekniikan Tutkijat

Informaatiotekniikan tutkijat keksiä ja suunnitella uusia lähestymistapoja Computing Technology ja löytää innovatiivisia käyttötapoja nykyistä teknologiaa. He opiskelevat ja ratkaista monimutkaisia ongelmia computing liike, tieteen, lääketieteen ja muilla aloilla.

Informaatiotekniikan tutkijat kirjoittaa algoritmeja, joita käytetään havaitsemaan ja analysoimaan kuvioita hyvin suuria aineistoja. Jotkin tietokoneen ja tietojen tutkijat luovat ohjelmat, jotka ohjaavat robotteja.

Mukaan BLS , tietokoneiden ja tiedon tutkijat ansainnut mediaani tuloja $ 114520 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 19% 2016-2026, paljon nopeammin kuin keskimäärin.

Tietokone- ja tietojärjestelmät Managers

Tietokone- ja tietojärjestelmät johtajat analysoida yrityksen tietotekniikkaa ja toteutumista valvovien asianmukaiset tietojärjestelmät. Heidän on pystyttävä arvioimaan ohjelmisto-, laitteisto-, verkostoituminen, ja muun teknologian resurssit osto- tai kehittämiseen.

Koska tietokone- ja tietojärjestelmät johtajat palkata, kouluttaa ja valvoa henkilöstöä, ihmissuhdetaidot ovat elintärkeitä tässä roolissa. Niiden on oltava vahvoja johtajia, jotka voivat kommunikoida tehokkaasti niiden henkilökuntaa.

Mukaan BLS , tietokone- ja tietojärjestelmät johtajat ansainnut mediaani tuloja $ 139220 toukokuu 2017 ja työllisyyden odotettiin kasvavan 12% 2016-2026, keskimääräistä nopeammin.

IT Projektipäällikkö

Hanke johtajien  IT-alalla koordinoimaan joukkueen ohjelmoijia ja analyytikot  projektit valmiiksi. He myös analysoida teknisiä ongelmia yrityksestään tai asiakkaan organisaation, ehdottaa ratkaisuja ja vinkkejä parantaa tuottavuutta.

Ongelmanratkaisutaitoja ja laaja tietämys tekniikan ja tietokonejärjestelmien auttaa tietojenkäsittelytieteen majorsexcel tässä roolissa. Vahvat viestintätaidot tarvitaan tulkita käyttäjien tarpeet ja välittää tekniset vaatimukset kehittäjille.

Mukaan PayScale, projektipäälliköitä ansaitsevat keskimäärin tuloja $ 86126.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *