Bedste Job til Datalogi Major gradienter

Posted on

Bedste Karriere for Datalogi Major gradienter

Måske har du altid ønsket at løse problemer eller dechifrere koder. Måske har du en evne til at lære nye sprog, eller måske du blev fascineret nok om din computer til at rip off låget og rode med de indre funktioner. Hvis det er tilfældet, kan datalogi være en ideel karriere valg for dig.

Computer videnskab majors nødt til at tænke analytisk til at udtænke systemer og programmer, men skal også være detalje-orienteret nok til fejlfinding af problemer. De skal være i stand til at kommunikere med ikke-tekniske folk til at vurdere deres behov og formidle teknisk information i et letforståeligt sprog.

Kreativitet er vigtigt for disse datalogiske store selskaber, der håber at komme op med den nyeste app eller teknologi gadget. I betragtning af den hurtige ændringer inden for teknologi, datalogi majors nødt til at have en tørst for at lære at holde trit med den seneste udvikling.

Computer science majors skal også være nysgerrig om verden omkring dem, da programmer og systemer anvendes på alle mulige områder af livet og handel.

I betragtning af den omsiggribende computerteknologi i samfundet i dag, er der mange forskellige jobmuligheder for datalogi store. Den rigtige job for dig, afhænger af dine personlige kompetencer, værdier og interesser.

Softwareudvikler

Softwareudviklere skabe software programmer, der giver brugerne mulighed for at udføre specifikke opgaver på forskellige enheder, såsom computere eller mobile enheder. De er ansvarlige for hele udvikling, afprøvning og vedligeholdelse af software.

Softwareudviklere skal have teknisk kreativitet der kræves for at løse problemer entydigt. De skal være flydende i de edb-sprog, der bruges til at skrive koden til programmer.

Kommunikationsfærdigheder er afgørende for at sikre den nødvendige information og indsigt fra slutbrugerne om, hvordan software fungerer.

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) , softwareudviklere fortjent en median indkomst på $ 103.560 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 24% fra 2016 til 2026, meget hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

Database Administrator

Database administratorer analysere og vurdere data brugernes behov. De udvikler og forbedrer data ressourcer til at gemme og hente vigtige oplysninger.

De har brug for de problemløsning færdigheder i datalogi store at rette eventuelle fejl i databaser og til at ændre systemer som brugernes behov udvikler sig.

Ifølge BLS , database administratorer fortjent en median indkomst på $ 87.020 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 11% fra 2016 til 2026, hvilket er hurtigere end gennemsnittet.

Computer Hardware Engineer

Computer hardware ingeniører er ansvarlige for at designe, udvikle og teste computerkomponenter, såsom printkort, routere og hukommelsesenheder.

Computer hardware ingeniører har brug for en kombination af kreativitet og teknisk ekspertise. De skal være ivrig elever, der opholder sig på toppen af ​​nye tendenser på området for at skabe hardware, der kan rumme de nyeste programmer og applikationer.

Computer hardware ingeniører skal have udholdenhed til at udføre omfattende test af systemer, igen og igen, for at sikre, at hardwaren fungerer korrekt.

Ifølge BLS , computer hardware ingeniører tjente median indkomst på $ 115.120 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 5% fra 2016 til 2026, om så hurtigt som gennemsnittet.

Computer Systems Analyst

Computer systemer analytikere vurdere en organisations edb-systemer og anbefale ændringer i hardware og software for at forbedre virksomhedens effektivitet.

Fordi jobbet kræver regelmæssig kommunikation med ledere og medarbejdere, edb systemer analytikere nødt til at have stærke samarbejdsevner. Systems analytikere har brug for at kunne overbevise medarbejdere og ledelse til at vedtage teknologiske løsninger, der opfylder organisatoriske behov.

Også, systemer analytikere brug for nysgerrighed og tørst for løbende læring at spore tendenser i teknologi og forskning banebrydende systemer.

Systems analytikere har også brug for business-færdigheder til at vide, hvad der er bedst for hele organisationen. Faktisk tilsvarende stillingsbetegnelser er forretningsanalytikere eller business systemer analytikere.

Ifølge BLS , edb-systemer analytikere fortjent en median indkomst på $ 88.270 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 9% fra 2016 til 2026, om så hurtigt som gennemsnittet.

Computer Network Architect

Computer netværk arkitekter design, implementere og vedligeholde netværk og datakommunikation, herunder lokalnet, wide area networks, ekstranet og intranet. De vurderer behovet hos organisationer til deling og kommunikation af data.

Desuden computernet arkitekter evaluere de produkter og tjenester til rådighed på markedet. Computer netværk arkitekter teste systemer inden gennemførelsen og løse problemer, som de opstår, efter at opsætningen er på plads.

Computer netværk arkitekter nødt til at have de analytiske færdigheder til at vurdere computernetværk.

Ifølge BLS , computernet arkitekter fortjent en median indkomst på $ 104.650 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 6% fra 2016 til 2026, om så hurtigt som gennemsnittet.

Web-udvikler

Webudviklere vurdere brugernes behov for oplysninger-baserede ressourcer. De skaber den tekniske struktur til hjemmesider og sørg for, at websider er tilgængelige og nemt downloades gennem en række forskellige browsere og grænseflader.

Webudviklere struktur steder at maksimere antallet af sidevisninger og besøgende gennem søgemaskine optimering. De skal have den kommunikationsevne og kreativitet til at sørge for, at hjemmesiden opfylder sit brugerens behov.

Ifølge BLS , webudviklere fortjent en median indkomst på $ 67.990 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 15% fra 2016 til 2026, meget hurtigere end gennemsnittet.

Information Security Analyst

Informationssikkerhed analytikere skabe systemer til at beskytte informationsnetværk og hjemmesider fra cyberangreb og andre brud på sikkerheden. Deres ansvarsområder omfatter også forske tendenser i datasikkerhed at forudse problemer og installere systemer til at forhindre problemer, før de opstår.

Sikkerhed analytikere også brug for stærke problemløsning færdigheder til at undersøge overtrædelser, fastslå årsagerne, og ændre eller reparere sikkerhedssystemer.

Ifølge BLS , informationssikkerhed analytikere, tjente en median indkomst på $ 95.510 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 28% fra 2016 til 2026, meget hurtigere end gennemsnittet.

Computer og Information forskere

Computer og information forskere opfinde og designe nye tilgange til computing teknologi og finde innovative anvendelsesmuligheder for eksisterende teknologi. De studerer og løse komplekse problemer i computing for erhvervslivet, videnskab, medicin og andre områder.

Computer og information forskere skrive algoritmer, der bruges til at registrere og analysere mønstre i meget store datasæt. Nogle computer og oplysninger forskere skabe de programmer, der styrer robotter.

Ifølge BLS , computer og oplysninger forskere fortjent en median indkomst på $ 114.520 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 19% fra 2016 til 2026, meget hurtigere end gennemsnittet.

Computer og informationssystemer ledere

Computer og informationssystemer ledere analysere en virksomheds teknologiske behov og overvåge gennemførelsen af ​​hensigtsmæssige datasystemer. De skal være i stand til at evaluere software, hardware, netværk og andre ressourcer teknologi til køb eller udvikling.

Fordi computer og informationssystemer ledere ansætte, uddanne og føre tilsyn med personale, interpersonelle færdigheder er afgørende i denne rolle. De skal være stærke ledere, der kan kommunikere effektivt med deres personale.

Ifølge BLS , computer og informationssystemer ledere fortjent en median indkomst på $ 139.220 i maj 2017 og beskæftigelse blev forventes at vokse med 12% fra 2016 til 2026, hurtigere end gennemsnittet.

IT projektleder

Projektledere i  it-sektoren koordinere indsatsen fra et team af programmører og analytikere  til at gennemføre projekter. De analyserer også tekniske problemer for deres virksomhed eller en klient organisation, foreslå løsninger og tips til at øge produktiviteten.

Problemløsning færdigheder og et bredt kendskab til teknologi og edb-systemer hjælper datalogi majorsexcel i denne rolle. Stærke kommunikationsevner er nødvendige for at afkode brugernes behov og formidle tekniske specifikationer til udviklere.

Ifølge PayScale, projektledere tjener en gennemsnitlig indkomst på $ 86.126.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *