Bedste typer af Lufthavn Jobs, Pay Nå

Posted on

Bedste typer af Lufthavn Jobs, Pay Nå

Hvis du er fascineret af flyrejser, nyder kundeservice inden for en tempofyldt miljø, og bor i en større by, så skal du måske ønsker at overveje job, der ville gøre dig i stand til at arbejde på lufthavn steder. Ikke alene kan arbejde for et luftfartsselskab giver en stabil indkomst, men mange af disse job endda give gratis eller nedsatte billetpriser for medarbejderne. 

Gennemgå nogle af de bedste arbejdspladser findes arbejde i en lufthavn, job ansvar, løn, job udsigter, og de bedste måder at finde et job og få ansat.

Billetsalg / Gate Agent

Billetsalg og gate agenter tjene som ”ansigt” af de flyselskaber, de arbejder for, bistår kunder med deres flyreservationer og bidrage til at løse de stigende problemer med oplysninger om flyrejse og bagage. De kontrollere identifikation af passagerer, emne boardingafvisning gennemløb, check-bagage, og direkte kunder til sikkerhedskontrollen og porte til afgående fly. Billetsalg agenter skal være i stand til at stå for lange strækninger og løft tunge tasker og andre markerede elementer. 

 • Løn: Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS), agenter fortjent en median løn på $ 17,90 / t. i maj 2018. Den øverste 10% tjente $ 31.14 / hr. eller mere, mens de nederste 10% tjente $ 11,23 / t. eller mindre.

Kundeservicemedarbejder

kundeservice repræsentanter for lufthavne eller luftfartsselskaber besvare anmodninger om særlig støtte, som passagerer, for at hjælpe passagererne spore bortkomne bagage, og give oplysninger om tjenester i lufthavnen og deltagende luftfartsselskaber. De kan være tildelt enten til kundeservice skriveborde eller flyselskab call centre. Problemløsning færdigheder og finesse i behandlingen med utilfredse passagerer er påkrævet i denne rolle.

 • Løn : Kundeservicemedarbejdere fortjent en median løn på $ 16,23 / t. i maj 2018 i henhold til de BLS. Den laveste 10% tjent ca $ 10,65 / t., Og den højeste 10% tjente $ 26,69 / t. eller mere.
 • Job Outlook: Ifølge BLS, ansættelse af kundeservice repræsentanter forventes at stige 5% fra 2016 til 2026, om så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv.

Stewardesse

kabinepersonalet hilse passagererne, da de går ombord flyvninger, henvise dem til deres pladser, og føre tilsyn med placering af håndbagage. Efter at kommunikere med jorden besætning for at sikre, at alle passagerer er blevet visiteret, de gennemgå sikkerheds protokoller og sørg for, at passagerer overholder flyselskab regler. De har også rolige nervøse eller nødstedte passagerer, resolve konflikter under flyvninger, og serverer mad og drikkevarer. Fleksibilitet er nødvendig i denne rolle, da kabinepersonalet ofte er forpligtet til at arbejde variable tidsplaner og kan tildeles til overnight flyvninger.

At blive en stewardesse, kan være en stor karrieremulighed for energiske, kundeservice-orienterede personer, der ikke ønsker at forfølge en universitetsuddannelse. Typisk kun en studentereksamen kræves; flyselskaberne yde specialiseret uddannelse, der fører til certificering af Federal Aviation Administration (FAA).

 • Løn: Den mediane årlige løn for kabinepersonalet var $ 56.000 maj 2018. Den laveste 10% tjent omkring $ 28.950, og den højeste 10% tjente $ 80.870 eller mere.
 • Job Outlook: Ifølge BLS, ansættelse af kabinepersonalet forventes at vokse 10% fra 2016 til 2026, hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

Fly og Avionics Udstyr Mechanic og tekniker

Aircraft mekanik reparation og udføre planlagt vedligeholdelse på luftfartøjer. De diagnosticere mekaniske eller elektriske problemer, identificere og udskifte defekte dele, gennemgang sikkerhed tjeklister, dokument problemer og opdatere vedligeholdelse optegnelser. Avionics teknikere teste elektroniske instrumenter ved hjælp af kredsløb testere, oscilloskoper, og voltmetre, fortolker flight testdata de erhverver til at diagnosticere fejl og problemer med ydeevnen. De samles også komponenter, såsom elektriske styringer og forgreningsdåser, og installere software.

 • Løn : Den mediane årlige løn for flymekanikere og serviceteknikere var $ 63.060 i maj 2018. Den laveste 10% tjente ca $ 36.760, og den højeste 10% tjente $ 97.820 eller mere. Den mediane årlige løn for flyelektronik teknikere var lidt højere: $ 64.140 i maj 2018. Den laveste 10% tjente omkring $ 39.940, og den højeste 10% tjente $ 94.710 eller mere.
 • Job Outlook: BLS stater, at den samlede beskæftigelse af fly og flyelektronikudstyr mekanikere og teknikere forventes at vokse 5% fra 2016 til 2026, om så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv.

Air Traffic Controller

Flyveledere hold højt specialiseret positioner og skal udfylde en omfattende teknisk uddannelse med henblik på at præcist at spore luft aktivitet og diktere ruter for at sikre transporten sikker flyselskab. De styrer jorden trafik i lufthavne samt tilsyn med start og landing af fly. Flyveledere kommunikere med piloter om vejr og luft stabilitetsforhold for deres ruter. De bruger radar, computere eller visuelle referencer til at overvåge og styre bevægelsen af ​​flyet i himlen og jorden trafik i lufthavne. Flyveledere skal arbejde godt under pres og tænke hurtigt som opstår problemer.

 • Løn: Den mediane årlige løn for flyveledere var $ 124.540 i maj 2018. Den laveste 10% tjent omkring $ 68.090, og den højeste 10% tjente $ 178.650 eller mere.
 • Job Outlook: Ifølge BLS, ansættelse af flyveledere forventes at vokse 3% i 2016 til 2026, langsommere end gennemsnittet for alle erhverv.

Airfield Operations Specialist

Airfield operationer specialister sikre en sikker start og landing af kommercielle og militære fly. Deres daglige ansvar omfatter forbindelsesled mellem flyvekontrol og vedligeholdelse personale, brug af flyveplads landing og navigationshjælpemidler til forsendelse fly. De gennemfører også flyveplads sikkerhedsprocedurer og overvåge og vedligeholde fly optegnelser.

 • Løn: Medianen timeløn for landingsbaner operationer specialister var $ 25.10 i maj 2018. Den laveste 10% tjente $ 13,35 / hr, og den højeste 10% i gennemsnit omkring $ 44.10 / hr..

Transportation Security Officer

Ifølge Transportation Security Administration, transport sikkerhedsofficerer foretage sikkerhed screening af passagerer, bagage og gods i lufthavne for at forhindre eventuelle dødelige eller farlige genstande i at blive transporteret på et luftfartøj. 

Transport sikkerhedsofficerer er dygtige i drift sikkerhedsudstyr ligesom X-ray maskiner og avanceret billedbehandling teknologi ved screening checkpoints. De skal besidde stærke kommunikative færdigheder samt evnen til at arbejde med passagerer fra forskellige baggrunde.

 • Løn : I henhold til BLS, transport sikkerheds sorterværk fortjent en median timeløn på $ 20,13 / t. i maj 2018. Den laveste 10% tjent ca $ 16,66 / t., og den højeste 10% tjent omkring $ 23.65 / hr.

Airline Cargo Handling tilsynsførende 

håndtering vejledere flyselskab fragt overvåge lufthavnens jordpersonale i lastning, losning, sikring, og iscenesættelse af fly gods og bagage. De skal have et godt kendskab til logik og matematisk beregning, da de er nødvendige for at fastslå flyets tyngdepunkt og koordinere sikker anbringelse af last. De kan også blive opfordret til at tjene på flybesætninger, håndtag last under flyvning, og korte passagerer på nød- og sikkerhedsprocedurer. 

 • Løn: Fly godshåndtering vejledere fortjent en median timeløn på $ 23,37 / t. i maj 2018. Den laveste 10% tjente ca $ 16,00 / t. Den højeste 10% tjente $ 41,09 eller mere.

Pilot

Flyselskab og kommercielle piloter take off, flyve, og jord fly eller helikoptere efter strenge retningslinjer fastsat af Federal Aviation Administration. Deres ansvarsområder omfatter vurdere tilstanden af ​​flyet før og efter hver flyvning, bestemme sine grænser balance og vægt, og kontrollere, at dens brændstof niveauer er tilstrækkelige. Piloter også løbende kontrollere og reagere på skiftende vejrforhold og kommunikere flyveplaner og udviklinger til flyvekontrol.

 • Løn: Den mediane årlige løn for piloter, copilots, og flymekanikere var $ 140.340 i maj 2018. Den laveste 10% tjente mindre end $ 65.690, og den højeste 10% tjente mere end $ 208 tusind. Den mediane årlige løn til kommercielle piloter var $ 82.240 i maj 2018. Den laveste 10% tjent omkring $ 44.660, og den højeste 10% tjente mere end $ 160.480.
 • Job Outlook: Samlet beskæftigelse af flyselskab og kommercielle piloter forventes at vokse 4% fra 2016 til 2026, langsommere end gennemsnittet for alle erhverv.

Mad udefra Arbejdere

Mad servicemedarbejdere betjene restauranter og mad indrømmelser i lufthavnen. De lave mad og forberede menupunkter, lager hylder, vente på kunder eller modtage ordrer, bus tabeller, rengøre restaurant og køkken lokaler, betjene registre, og modtage betalinger. 

 • Løn: Medianen timeløn til mad og drikke servering og socialt arbejde var $ 10,45 / hr. i maj 2018. Den laveste 10% tjente mindre end $ 8,34 / hr., og den højeste 10% tjente mere end $ 14,26 / hr.
 • Job Outlook: Samlet beskæftigelse af mad og drikke servering og socialt arbejde forventes at vokse 14% i 2016 til 2026, hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. 

Detail salg Arbejdere

En bred vifte af detail, tøj og gave butikker er dukket op i mange lufthavne som big-name detailhandlere søger at tiltrække sig opmærksomhed og forretninger af passagerer med tid på deres hænder. Detailsalg arbejdere lager hylder og kiosker, arrangere skærme, make produkt anbefalinger til kunder og salgsproces. 

 • Løn: Medianen timeløn for detailhandel sælgere var $ 11,63 / time. i maj 2018. Den laveste 10% tjente mindre end $ 8,85 / hr., og den højeste 10% tjente mere end $ 19,96 / hr.
 • Job Outlook: Samlet beskæftigelse af detailsalget arbejdstagere forventes at vokse 2% i 2016 til 2026, langsommere end gennemsnittet for alle erhverv.

Kørestol Transporter og People Movers

Lufthavne ansætte personale til at hjælpe handicappede passagerer bevæge sig omkring lufthavnen og adgang fly. Kørestol operatører mødes lånere og transportere dem til og fra lufthavnen porte. People movers betjene transportmidler til transport enkeltpersoner eller små grupper af passagerer. 

 • Løn: Nogle gange refereret til som lufthavn passager assistenter, transportører gennemsnit omkring $ 11,00 / t. i henhold til Glassdoor.com, men kan tjene betydeligt mere i tip, især hvis de udøver kunder. 

Hvor finder Job Listings

Flyselskaber annoncere deres job på forskellige steder. For at finde karrieremuligheder, besøge den del af flyselskab og lufthavne hjemmesider beskæftigelse for at finde de aktuelle lister. Du kan også søge efter søgeord som ”luftfartsselskaber” eller ”lufthavn” ovenpå job sites såsom Indeed.com. For nogle job, som dem med Transportation Security Administration (TSA), kan du anvende direkte på leje hjemmeside. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *