Sådan Vis en arbejdsgiver du har tilføjet Value på arbejdspladsen

Posted on

Sådan Vis en arbejdsgiver du har tilføjet Value på arbejdspladsen

En af de mest vigtige ting du kan gøre i løbet af en jobsøgning, er at vise den ansættende leder, hvad du kan bringe til virksomheden. Arbejdsgivere ser for kandidater, der vil tilføre værdi til deres organisation, og en af ​​den ansættende leder mål er at sikre de mennesker, de ansætter er top kunstnere, der vil lykkes i stillingen. Du kan gøre det lettere for dem ved at vise du er meget godt kvalificeret til jobbet.

Dit CV, følgebrev, og andre job materialer kan vise, hvordan du har tilføjet værdi i dine tidligere positioner. Hvis du er udvalgt til et interview, at dele eksempler på dine resultater vise, hvordan du ville være den perfekte valg for rollen.

Tip: Ved tydeligt viser de måder, du lykkedes i tidligere stillinger, vil du hjælpe arbejdsgivere se hvorfor du ville være en værdifuld medarbejder.

Sådan Vis en potentiel arbejdsgiver Din værdi

Definer ”succes” i dine tidligere positioner. Før selv at skrive om jobbet ydeevne, så tænk på hvordan succes måles i dine tidligere roller. Hvis du har arbejdet med salg, måske succes er blevet målt med antallet af kunder, du havde. Hvis du var en lærer, kunne din succes er blevet målt i en del af dine elevers karakterer og prøveresultater. Sørg for at du ved, hvad succes lignede i den enkelte stilling, du har afholdt.

Lav en liste over måder, du har opnået succes . Når du har defineret ”succes” i dine tidligere job, lave en liste over gange du gik ud over at levere det. For eksempel kan du bemærke en måned, når du har købt en række nye kunder, eller en tid, hvor dine elevers testresultater væsentligt forbedret i løbet af året.

Kvantificere denne succes. Når du har en liste over resultater og præstationer, tænke på måder at kvantificere, at succes . Tal hjælpe ansætte ledere se præcist, hvordan du har tilføjet værdi til en virksomhed. Disse tal er ikke nødvendigt at forholde sig til rentabilitet. I stedet kan de henvise til sparede tid, omkostninger reduceres, eller processer forbedres. For eksempel, hvis du er en administrativ assistent, kan du forklare, at du skiftet dit kontor til en e-filsystem der reddede selskabet omkring $ 1.000 om året i papirvarer.

Lav en liste over præmier, som du har modtaget. Nævne nogen priser eller andre former for anerkendelse, du har modtaget på arbejdspladsen også viser, at din arbejdsgiver genkendt din betydning for selskabet.

Brug værdi-relaterede søgeord. Brug aktive verber og andre nøgleord i dit cv og dække brev at bidrage til at vise, hvordan du merværdi, mens på dine tidligere selskaber. Nogle ord, du kan bruge, omfatter:

 • Opnået / nomineret / won
 • lavet
 • Nedsat / øget
 • Udviklede sig
 • genereret
 • Forbedret
 • lanceret
 • Omsætning / overskud
 • Gemte
 • Under budgettet

Hvornår og hvordan at nævne din værdi

Fremhæv dine præstationer i dit cv

I arbejde historie del af dit cv, ikke blot liste dine pligter for hver tidligere job. I stedet omfatter eksempler på, hvordan du merværdi for hvert selskab. En måde at gøre det på er at bruge punktopstillinger til at fremhæve dine bedrifter i hver rolle.

Du kan fremhæve nogle af dine mest signifikante værdiskabende eksempler i dit cv resumé , hvis du har en. For eksempel kan en redaktør skrive et CV resumé, der siger, ”Freelance editor med 10 års erfaring artikler, essays og bøger revidere. Redigerer et gennemsnit på 200 sider om ugen for snesevis af prisbelønnede forfattere og tidsskrifter.” Dette resumé genoptage kvantificerer redaktørens succes i form af hendes evne til at håndtere en stor mængde sider og en række kunder. Det fremhæver også hendes erfaring med kvalitet skriftligt.

Dele en historie i dit følgebrev

I dit følgebrev, fremhæve to eller tre færdigheder eller evner , der viser, hvordan du er den rigtige pasform til jobbet . For hver færdighed, nævne en gang du har brugt det til at opnå succes for din virksomhed.

For eksempel kan man sige, at du er en lærer, der har stærke classroom management færdigheder. Du kunne angive du styre klasseværelser på op til 35 elever, og du har vundet tre pædagogiske priser for din effektive classroom management.

Tip: Ved at kvantificere din succes og understreger dine priser, vil du vise arbejdsgiverne, at din tidligere organisation værdsatte dig.

Under en jobsamtale

I din samtale, kan du få et specifikt spørgsmål, såsom ”Fortæl os, hvordan du har merværdi på dine tidligere arbejdspladser.” Hvis du gør, dele eksempler på succeser fra den liste, du oprettede før interviewet.

Du kan også nævne, hvor du har tilføjet værdi når besvare andre spørgsmål interview. For eksempel, hvis du forfølger et job som værtinde og intervieweren spørger, om ikke du kan håndtere stress på arbejdspladsen, kunne du nævne det gennemsnitlige antal personer, du siddende på weeknights og weekender på dit tidligere hostessing job. Dette vil vise arbejdsgiveren du kan administrere en travl restaurant miljø.

Eksempler på hvordan man Vis du har tilføjet Value

Brug disse prøver til inspiration, når du skriver dit CV og følgebrev og når forberedelserne til et interview.

Prøve Beskæftigelse Historie Sektion af en Genoptag

ARBEJDE HISTORIE
Senior event koordinator , ABC Events, Boston, MA 2017-Present

 • Planlagt og udført i løbet af 125 arrangementer, herunder corporate retreats, fundraisers, og workshops for grupper på op til 300 deltagere.
 • Administrerede event budgetter på op til $ 50.000, færdiggøre begivenheder budgettet 100% af tiden.
 • Modtog et gennemsnit på 4,81 ud af 5 stjerner fra klienter.

Bryllup Planner Assistant koordinator , Claire Smith Bryllupper, Hartford, CT 2015-2017

 • Co-planlagte og co-henrettet over 25 bryllupper med selskaber på op til 250 personer.
 • Ansvarlig for styring af relationer med mere end 20 leverandører på tværs af større New England området.
 • Administrerede budgetter på op til $ 100.000.
 • Forfremmet fra assistent til assistent koordinator på grund af min fremragende budgettering og organisatoriske færdigheder.

Prøve Stk fra et følgebrev

Du angiver i jobbeskrivelsen du ønsker en bartender med stor erfaring i et tempofyldt miljø. Jeg er yderst komfortabel og fortrolig med at arbejde i store, travle restauranter. Som en værtinde ved ABC Restaurant i tre år, jeg sad et gennemsnit på 300 borde per dag. Når jeg skiftet til runner og derefter bartender på XYZ Bar og Taproom, jeg tjente 200-400 kunder på weekend nætter. Min vejleder engang tildelt mig ”Employee of the Month” på grund af min evne til at håndtere presset fra en travl arbejdsmiljø.

Sample svar på et interview Spørgsmål

Det følgende er et eksempel på et svar på interviewet spørgsmålet: “Hvorfor skal vi ansætte dig?”:

Jeg har en masse kendskab arbejder i en opstart miljø som din. Jeg nyder muligheden for at være innovative og kreative, som en start giver. Du sagde i jobbet notering du ønsker en innovativ tænker, som kan bruge kreativiteten til at øge effektiviteten. Det er den slags arbejde jeg elsker at gøre. For eksempel, i min tidligere stilling som direktør for operationer, ansatte var ofte for sent til møder. Jeg indså en løsning var at skabe en mere effektiv planlægning system til møder. Jeg skiftede vores kontor til en ny planlægning system, der reducerede ubesvarede møder og fejl i værelse tildelinger med 20%. Jeg tilbød også tre kurser i det nye system, så der var lidt brugerfejl, selv i den første uge af at bruge systemet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *