Typer af Job Interview Spørgsmål

Posted on

Typer af Job Interview Spørgsmål

Når du går på en jobsamtale, er der en række forskellige typer af interview spørgsmål vil du blive stillet. Interviews kan spørge adfærdsmæssige, tilfælde, situationsbestemt, eller kompetencebaserede spørgsmål. Du vil også blive spurgt om din ansættelse historie, din evne til at arbejde på et hold, dine lederevner, din motivation, samt andre interview spørgsmål relateret til dine færdigheder og evner.

Dine svar skal målrettes til det job, du interviewe til, og skal vise arbejdsgiveren, hvorfor du er en kvalificeret kandidat, og hvorfor du er egnet til jobbet og virksomheden.

Tag dig tid til at forberede sig til en jobsamtale, på forhånd, ved at gennemgå de forskellige typer af interview spørgsmål vil du blive bedt om, samt ved at tage et kig på prøve svar for hver slags spørgsmål.

De fleste fælles Job Interview Spørgsmål

Tag tid til at gennemgå flere af de almindelige interview spørgsmål, du vil højst sandsynligt blive stillet. Også gennemgå prøven svar på disse typiske spørgsmål i et interview.

Adfærdsmæssige Interview Spørgsmål

Adfærdsmæssige interview spørgsmål vil være mere fokuseret end traditionelle interview spørgsmål, og du bliver nødt til at reagere med særlige eksempler på, hvordan du håndterede situationer på arbejdspladsen. Anmeldelse eksempler på de spørgsmål, du kan blive bedt om i løbet af en adfærdsmæssig jobsamtale og tænke over, hvordan du ville besvare dem.

Case Interview Spørgsmål

I en sag interview, intervieweren giver en forretningsprocessen og spørger kandidaten, hvad han eller hun ville gøre for at håndtere situationen. Disse spørgsmål er normalt relateret til organisationen. Intervieweren kan også bede interview spørgsmål eller bede dig om at løse tankespil, der ikke relaterer sig direkte til virksomheden.

Competency Based Interview Spørgsmål

Kompetencemål baserede interview spørgsmål kræver kandidater til at give konkrete eksempler på tidspunkter, hvor de demonstrerede særlige færdigheder eller holdninger.

Situationsbestemt Interview Spørgsmål

En situationsbestemt interview ligner en adfærdsmæssig interview, hvor kandidaterne bliver bedt om specifikke spørgsmål om, hvad der kan ske på arbejdspladsen. Spørgsmålene indebærer typisk problemløsning og håndtering af vanskelige problemstillinger og forhold på arbejdspladsen.

Kommunikation Færdigheder Interview Spørgsmål

Gode ​​kommunikationsevner er afgørende for succes på arbejdspladsen. Når du interview til et job, leje manager vil bede om kommunikationsevner, herunder hvordan du håndterer problemer, hvordan du håndterer vanskelige situationer, hvad du forventer så vidt meddelelser fra ledelsen, og andre spørgsmål i forbindelse med din evne til at kommunikere.

Interpersonelle Færdigheder Interview Spørgsmål

Uanset niveauet og typen af ​​job, du interviewe til, dine samarbejdsevner noget. Ansætte ledere ønsker at være sikker på, at du har de interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for at komme sammen med kolleger, medarbejdere, vejledere, ledere, kunder, leverandører og / eller kunder.

IT Interview Spørgsmål

Når du er interviewe til en informationsteknologi (IT) job, ud over de almindelige interview spørgsmål vil du blive bedt om i løbet af en jobsamtale, vil du blive bedt mere fokuserede og specifikke spørgsmål om din uddannelse, færdigheder, certificeringer, sprog og værktøjer, du har ekspertise i.

Lederskab Interview Spørgsmål

Når du er ved at blive interviewet til job, hvor du vil have en ledende rolle, vil den ansættende leder ønsker at vide om den erfaring, der kvalificerer dig til at lede, din ledelsesstil, dine resultater, og dine forventninger til fremtiden.

Management Interview Spørgsmål

Når du er ved at blive interviewet til en lederstilling, vil intervieweren gerne vil vide om dine erfaringer, din ledelsesstil, hvad du har opnået i fortiden, og hvad dine forventninger er for fremtiden.

Salg Interview Spørgsmål

Når du er interviewe til en salgs position, dit mål er at sælge dig selv til den ansættende leder. Et salg jobsamtale er blandt de mest udfordrende af interviews, fordi kandidaterne har brug for at gøre mere end blot svare på spørgsmål.

Virksomhedskultur Interview Spørgsmål

Virksomhedskulturen er personligheden af ​​en virksomhed og definerer, hvad et selskab, fra en medarbejder perspektiv, er at arbejde for. Interview spørgsmål om virksomhedens kultur er designet til at afgøre, om du vil være en god pasform til organisationen.

Interview Spørgsmål Om Evner

Under en jobsamtale, vil du blive bedt spørgsmål om dine evner. Nøglen til succes reagere er at fokusere på dine evner som de vedrører de kvalifikationer, der kræves til jobbet. Gennemgå almindelige interview spørgsmål om dine evner og prøve svar.

Interview Spørgsmål Om Leaving dit job

Når du er interviewe, vil du blive spurgt, hvorfor du forlod eller kommer til at forlade dit job. Her er interview spørgsmål, sammen med prøven svar, relateret til at forlade dit job, at få fyret, og hvad du har gjort, hvis du ikke er i øjeblikket ansat.

Interview Spørgsmål Om Løn

Interview spørgsmål om løn kan være en vanskelig opgave. Når du besvarer spørgsmål om kompensation ved dit tidligere job (r) du har brug for at være ærlig, fordi din løn kan verificeres ved en kommende arbejdsgiver. Når det kommer til, hvor meget du ønsker at gøre, kan det være svært at svare på en måde, der sikrer, at du får udbetalt en rimelig løn.

Interview Spørgsmål Om Styrker og svagheder

Interviewere vil vide, hvad er stærke punkter og hvad der kunne være et problem, hvis du er ansat. Vær forberedt på at besvare så du kan fokusere på dine kvalifikationer til jobbet.

Interview Spørgsmål om dit arbejde Historie

Under en jobsamtale vil du blive forventes at give detaljerne i dit arbejde historie, omfatter hvert job, du havde, start og slutdatoer for beskæftigelse, kompensation, stillinger, og de virksomheder, du arbejdede for.

Interview Spørgsmål om dig selv

Når en interviewer stiller spørgsmål om dig, at de forsøger at afgøre, hvor god en pasform din er for virksomheden. Er din personlighed matcher virksomhedens kultur? Er dine mål og job forventninger en kamp for, hvad din rolle i virksomheden vil være, hvis du er ansat? Hvordan vil du passe på med det nuværende hold?

Motivation Interview Spørgsmål

Interviewere almindeligt spørge om motivation i løbet af en jobsamtale. Når du bliver bedt om motivation under et interview, er den ansættende leder forsøger at forstå, hvad der driver din succes og og ønsker at bestemme, om hvad der motiverer dig er en fit med job ansvar.

Personlig Interview Spørgsmål

Personlige interview spørgsmål er spørgsmål om dig personligt – din personlighed, dit arbejde stil og arbejdsmoral, hvordan du håndterer stress, hvad du forventer fra en arbejdsgiver, og hvordan du håndterer visse situationer. Før du hovedet ud til en jobsamtale, gennemgå disse personlige interview spørgsmål og prøve svar for at få en idé om, hvad du vil blive spurgt, og den bedste måde at reagere.

Telefon Interview Spørgsmål

Telefon samtaler finder sted ligesom i personlige interviews. De bruges af ansætte ledere og personalekonsulenter som et redskab til screening af kandidater til beskæftigelse. Det er vigtigt tage tid til at gennemgå de typiske telefon interview spørgsmål vil du blive bedt om og forberede svarene.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *