Book Editor Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Book Editor Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More


Bestil redaktører gøre meget mere end bare at læse og redigere rå manuskripter. De er en vigtig del af kommandovejen i udgivelse og har en masse indflydelse på, hvilke bøger bliver offentliggjort, og hvilke der ikke gør.

Hvis du elsker bøger og elsker at læse, kan et job som redaktør være en drøm. Vær opmærksom på, at meget af en bog redaktørens tid bliver brugt sigtning gennem manuskripter, der aldrig vil se dagens lys. Du er nødt til at være okay med at læse en masse dårlige skrift for at finde de få perler.

En af de vigtigste ting bog redaktører gøre, er at erhverve bøger til offentliggørelse. Normalt bog redaktører eller redaktionelle assistenter læse manuskripter indsendt af forfattere-nogle anmodet, mest uopfordrede-og, baseret på deres viden om en genre og dens potentielle marked, afgøre, hvilke værker er et godt match for deres forlag.

Selvom en editor skæbne er ikke helt afhængig af, hvor mange bestsellere er leveret, de mennesker, der får foran i bogen feltet udgivelse næsten altid har nogle populære bøger under deres bælter.

Pligter og ansvar

Redaktionelle opgaver kan variere afhængigt af størrelsen af ​​organisationen, da nogle redaktører kan håndtere flere opgaver end andre. Dette job kræver generelt en editor til at gøre følgende:

 • Anskaf manuskripter til revision
 • Læs, redigere og skrive indhold, så det er korrekt og forståelig for læseren
 • Bekræft fakta citeret i materiale til offentliggørelse
 • Arbejde med forfatteren til at udvikle indhold i tråd med publikationens stil og redaktionelle politik
 • Oprethold et godt samarbejde med forfattere og andre centrale personale såsom produktion, redaktionelle assistenter, korrekturlæsere, grafik kunstnere og markedsføring personale
 • Hold styr på planlagte datoer for at sikre manuskriptet udgiver til tiden
 • Gennemgå og markere side beviser og online-indhold
 • Deltag ugentlige møder til bog tidsplaner og diskutere eventuelle problemer
 • Arbejde med markedsføring for at fremme bogen ved at indsende indhold til både print og online meddelelser

Et vigtigt aspekt af en bog editor opgave er at dyrke relationer med forfatterne. Bestil redaktører ofte søger at opdage nye talenter, udgive dem som ubekendte, og derefter fortsætte med at arbejde med dem som de bygge større publikum.

Af denne grund, mange forfattere har ofte kun én redaktør for en hel karriere. Forfattere, der har gode relationer med deres redaktører følger ofte redaktionen, hvis de ændrer forlag gennem årene. Redaktion, der arbejder med højt profilerede forfattere ofte er mere værdifuld for udgivere, fordi de normalt bringe store kunder med dem.

Redaktion sjældent får opmærksomhed, men de ofte spiller en stor rolle i de succeser og karriereveje populære forfattere. Sue Freestone, for eksempel, har arbejdet som bogen redaktør for humorist Douglas Adams, berygtet for manglende tidsfrister. Freestone måtte holde ham på opgaven ud over at hjælpe ham med at få mest muligt ud af sin prosa.

Book Editor Løn

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics, 2017 , giver ikke en særskilt kategori for bog redaktører, men det omfatter titlen under de mere generelle sigt Redaktion :

 • Median årsløn : $ 58.770 ($ 28.25 / time)
 • Top 10% årsløn : $ 114.460 ($ 55.03 / time)
 • Bund 10% årsløn : $ 30.830 ($ 14,82 / time)

Uddannelse Krav og kvalifikationer

For at blive en redaktør, skal du bruge følgende uddannelse og erfaring:

 • College grader : De fleste redaktører har mindst en bachelorgrad, som regel på engelsk, kommunikation, eller journalistik. Nogle har en universitetsuddannelse, men det er ikke et krav. Vigtigere end enkeltdelene for din uddannelse er en passion for læsning og en evne til redigering.
 • Erfaringer : Experience, herunder praktikophold hos forlag og arbejde i andre medier-såsom avis eller et blad redigering-også er vigtigt for potentielle bog redaktører. Desuden forbindelser i forlagsverdenen, om der skal en anden editor eller succesfuld forfatter, også kan hjælpe dine chancer for landing et job som en bog editor. Hvis du er interesseret i at redigere bøger, der beskæftiger sig med et bestemt emne, såsom mode eller mad, bør du have en formel uddannelse eller erhvervserfaring i dette område for at øge dine chancer for at blive ansat. At vokse dit netværk, kan du tilmelde faglige organisationer som Editorial freelancere Association (EFA) .

Book Editor Skills & Kompetencer

At være en succesfuld bog editor, skal du have følgende:

 • Læsning færdigheder : Book redaktører elsker at læse bøger, som de bruger en stor del af tid på at læse manuskripter.
 • Skrivning færdigheder:  Redaktion sikre, at alle skriftlige indhold har korrekt grammatik, tegnsætning, og syntaks. Redaktører skal skrive klart og logisk.
 • Interpersonelle færdigheder:  En nøgle færdighed er at dyrke og vedligeholde gode samarbejdsrelationer med forfattere og personale. Dette er vigtigt for taktfuldt lede forfatteren gennem udvikling af deres titel, samt at arbejde med andet personale til at producere bogen til tiden.
 • Lyd dom : Redaktører skal også afgøre, om manuskriptet er etisk og fri for plagiat.
 • Detalje orienteret : Redaktører kan arbejde på mere end én udgivelse projekt ad gangen og har brug for at planlægge deres arbejde for at sikre, at alle bøger opfylder deres planlagte tidsfrister. Dette omfatter at holde kontakten med forfattere og arbejder med personale til at sikre hver manuskript bevæger sig gennem udgivelse proces.

Job Outlook

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics , at der forventes ansættelse af redaktører til at have lille ændring op til 2026, som udskriftsmediet fortsat står stærkt pres fra online publikationer. Redaktion, der har tilpasset online-medier og er komfortabel skrivning til og arbejde med en bred vifte af elektroniske og digitale værktøjer vil have en fordel i at finde arbejde.

Arbejdsmiljø

Mange redaktører arbejder i kontorer, men et stigende antal arbejde fra hjemmet enten en del af ugen eller fuld tid. De, der arbejder fra hjemmet på fuld tid har brug for den rette elektronisk udstyr, såsom elektronisk udgivelse software, scannere, og andet kommunikationsudstyr, til at udføre deres arbejde ordentligt.

Arbejdsskema

De fleste redaktører arbejder på fuld tid, og deres tidsplaner er generelt bestemt af produktions- frister og typen af ​​redaktionelle stilling. Nogle redaktører jonglere flere projekter og beskæftige sig med deadline produktion pres, der kræver dem til at arbejde overarbejdstimer at opfylde de fastsatte offentliggørelse datoer.

Sådan får du job

ANSØGE

Kig på ressourcer såsom Faktisk , Monster, og Glassdoor for de nyeste jobopslag.

FIND FRIVILLIG ELLER PRAKTIKOPHOLD OPPORTUNITY

Kig efter frivillige positioner eller praktikophold i dit område. For eksempel er den daglige kilde søger frivillige redaktører for opgaver. Også store forlag som Penguin / Random House tilbyder praktik muligheder for dem, der kvalificerer sig.

DELTAG EN ORGANISATION

Deltag en organisation, som den nationale sammenslutning af uafhængige redaktører og skribenter (NAIEW) eller ACES: Society for redigering , til at forbinde med andre i området. Publishing Professionals Network (PPN) lister jobs samt andre organisationer og foreninger. Du kan også abonnere på Redaktion Kun nyhedsbrev for at modtage et bibliotek af faglige sammenslutninger for redaktører, samt aktuelle åbninger job.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *