De bedste Behavioral interviewe teknikker og strategier

Posted on

De bedste Behavioral interviewe teknikker og strategier

Når du er jobsøgning , er det vigtigt at være forberedt til at håndtere, hvad der er kendt som ”adfærdsmæssige interview.” Arbejdsgivere bruge denne type interview for at få indsigt i, hvordan du håndterer specifikke situationer på arbejdspladsen. Intervieweren vil ønske eksempler på, hvad der skete i en særligt udfordrende omstændighed, hvad du gjorde, og hvordan du opnået et positivt resultat.

De bedste metoder til håndtering af en adfærdsmæssig interview omfatter udarbejdelse af de interview spørgsmål, du kan blive bedt om, opdager så meget som du kan om virksomheden og jobbet, så du har en idé om, hvilke færdigheder arbejdsgiveren søger, og være klar til at omfatte specifikke punkter i de svar, du giver til intervieweren.

strategier

Før du hovedet ud til en jobsamtale , tager sig tid til at forberede sig på forhånd. Du kan, eller ikke kan, blive bedt om adfærdsmæssige interview spørgsmål, men det er bedst at være klar, hvis du er.

  • Gennemgå hvad en adfærdsmæssig interview er, og virksomheder er på udkig efter i en hvilken  adfærdsmæssig interview .
  • Brug STAR interviewteknik at forberede eksempler for aktie under et interview.
  • Gennemgå prøve  adfærdsmæssige interview spørgsmål .

Forskning Job og Company

At tage sig tid til forskning både virksomheden og det job, du interviewe til, vil hjælpe dig med at forberede en jobsamtale. På den måde vil du være parat til både at reagere på spørgsmål i et interview, og selv at stille intervieweren spørgsmål. Du vil også være i stand til at finde ud af, om virksomheden og virksomhedens kultur er et godt match for dig. Det er altid bedst at  forske i virksomheden , så du er godt informeret i god tid.

Teknikker

Først og fremmest give dig selv et øjeblik til at samle dine tanker. Det er fint at tage lidt tid til at indramme dit svar, hvis du er i tvivl om hvordan man skal reagere på spørgsmålet. Hvis du ikke er sikker på, hvordan at besvare spørgsmålet, bede om en afklaring. Dette vil købe dig lidt ekstra tid til at tænke over, hvordan man kan besvare. Så sørg for at inkludere disse fire punkter i dit svar – situationen, opgave, action, resultater.

  • (S)  En særlig situation
  • (T)  De opgaver, der skulle gøres
  • (A)  Handlingen du tog
  • (R)  Resultaterne, dvs. hvad der skete

Det er den STAR interview respons teknik , og det er en glimrende måde at forberede. Gøre huske på, at  der ikke er nogen rigtige eller forkerte svar  på adfærdsmæssige interview spørgsmål. Intervieweren mål er at forstå, hvordan du opførte i en given situation. Hvordan du reagerer vil afgøre, om der er et match mellem dine evner og den position, virksomheden søger at udfylde.

Den bedste adfærdsmæssige interview strategi omfatter lytte omhyggeligt, være klar og detaljeret, når du reagerer og, vigtigst af alt, at være ærlig. Hvis dine svar er ikke, hvad intervieweren er på udkig efter, kan denne position ikke være det bedste job for dig alligevel.

Opfølgning Efter interview

Var der noget, du ønsket, at du havde sagt under interviewet, men ikke fik en chance for at? Din efterfølgende tak note giver dig en chance for at nævne det. Det er også en mulighed for at gentage din interesse i jobbet og virksomheden.

Flere tips og tricks

Ud over at vide, hvad forventer i en adfærdsmæssig interview, er der 10 interview færdigheder der er vigtige for praksis, før du går ind i mødelokalet eller Skype session med en ansættelse udvalg: forberedelse, punktlighed, tænker før du taler, taler roligt og står sammen, vise en sikker (men ikke arrogant) selvtillid, aktiv lytning, optimisme, udtrykke din interesse i arbejdsgiveren, at kunne tale ud over din oprindelige ” elevator pitch ”, og – måske vigtigst – at udtrykke din taknemmelighed for den ansættende udvalgets tid både mundtligt ved afslutningen af samtalen og i at skrive en umiddelbar opfølgning takkebrev.

Stadig nervøs, især hvis det er din første samtale? Ingen bekymringer – selv etablerede fagfolk føler et par sommerfugle, før et interview. Du har taget det første skridt i beroligende din angst ved at tage sig tid til at gennemgå de trin er skitseret ovenfor. Andre store teknikker til at steady dine nerver omfatter undgår negative selv-snak, dressing omhyggeligt, ankommer tidligt til interviewet, så du kan tage et par beroligende ånder på forhånd, og undgå at drikke for meget koffein på dagen for dit møde.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *