En liste over de højest betalte Timeløn Jobs

Posted on

En liste over de højest betalte Timeløn Jobs

Nogle mennesker tror, ​​at job, der betaler af timen betale mindre end lønnede job, men det er ikke altid tilfældet. En række af fuldtidsansatte timeløn job tilbyde betydelige lønninger og gode fordele. Mange mennesker foretrækker timeløn job, fordi de giver mulighed for fleksibilitet, og ofte muligt for arbejdstagerne at forlade deres arbejde på kontoret.

Her er 15 af de mest populære, højt betalende timeløn job. Disse arbejdspladser er nogle af de mest populære timeløn job i dag, er baseret på de mest almindelige jobsøgning på Indeed.com. Dataene løn er fra Bureau of Labor Statistics’ maj 2017 estimater. De gennemsnitlige indkomster er anført er de gennemsnitlige timelønninger for hvert erhverv.

Assistent / sekretær

Sekretærer og administrative assistenter udfører kontorarbejde og organisatoriske opgaver for en organisation. De arbejder i næsten alle brancher, herunder jura, medicin, og regeringen.

Pay afhænger af branchen og kompleksiteten af ​​sekretær opgaver. For eksempel, udøvende sekretærer og udøvende administrative assistenter, der arbejder for topledere, kan tjene op til et gennemsnit på $ 27,60 / time.

Gennemsnitlig Assistent Løn: $ 18,21 / time

Tandlæge assistent

Dental assistenter arbejder i tandklinikker, der udfører en lang række opgaver, der spænder fra patientpleje at optage holde til nogle lab arbejde.

Nogle stater kræver, at klinikassistenter opgradere fra et akkrediteret program og bestå en stat certificering eller licens eksamen, mens andre stater kræver kun on-the-job træning.

De fleste klinikassistenter arbejde på fuld tid, men mange vælger at arbejde på deltid. Nogle klinikassistenter arbejder aftener eller weekender, afhængigt af deres kontorer timer.

Gennemsnitlig klinikassistent Løn: $ 18,09 / time

Finansiel Clerk

Finansielle kontorelever udføre forskellige administrative opgaver for banker, forsikringsselskaber og andre organisationer.

Særlige finansielle degnen job spænder fra bank stemmetællere til bogholdere til lønningslisten kontorelever. De fleste kontorelever kræver en studentereksamen og on-the-job træning, selv om nogle specialiserede kontorelever kræver en universitetsuddannelse i erhvervslivet eller økonomi.

Gennemsnitlig Finansiel Clerk Løn: $ 18,60 / time

Bygningsarbejder

Byggeri arbejdere udføre en række opgaver på byggepladser, der spænder fra at forberede byggepladser til aflæsning materialer til at betjene maskiner. Byggearbejdere kan hjælpe med at bygge bygninger, rive bygninger ned, konstruere veje, eller grave tunneller og aksler.

Nogle bygningshåndværkere er selvstændige, mens andre arbejder for en konstruktion entreprenør eller virksomhed. De fleste bygningsarbejdere kræver kort on-the-job træning, selv om nogle bygningsarbejdere engagere sig i lærlingeuddannelse programmer, der tilbyder teknisk instruktion.

Nogle arbejdere tjener certifikater i specielle færdigheder som beton efterbehandling at lære at udføre mere specialiserede arbejde, der kan tjene dem flere penge.

Gennemsnitlig Byggeri Laborer Løn: $ 16,080 / time

Kundeservicemedarbejder

kundeservice repræsentanter interagerer med kunder i en organisation, besvare spørgsmål om organisationens produkter og tjenester, og håndtering kundeordrer, vender tilbage, og klager.

De kan interagere med kunder personligt eller via telefon eller internettet. Reps kan arbejde i næsten alle brancher, lige fra detailhandel til finansiering til forsikring.

Mange reps arbejde på deltid, og kan arbejde morgen, aften eller sene nattevagter. Disse arbejdspladser er velegnede til folk, der har brug for en fleksibel arbejdsplan.

Gennemsnitlig kundeservicemedarbejder Løn: $ 15,81 / time

Levering Services Truck Driver

Levering tjenester lastbilchauffører pick up, transport, og aflevere varer inden for et lille geografisk område, såsom et amt eller en by. Nogle bilister, der er kendt som lette lastbilchauffører, bringe varer fra et distributionscenter til forskellige leveringssteder.

Nogle chauffører tjener også som salgsmedarbejdere; de anbefaler produkter til deres kunder, som de gør leverancer. Chauffører kræver et kørekort, og typisk modtager kort on-the-job træning.

Levering Services Truck Driver Gennemsnitlig Løn: $ 14,06 / time

Buschauffør

Buschauffører transportere folk til steder som skole, arbejde, og særlige begivenheder. Nogle (såsom transit buschauffører og skole buschauffører) kører faste ruter, mens andre transportmidler klienter foregår chartrede ture.

En chauffør løn og tidsplan varierer afhængigt af det specifikke job. Transit buschauffører kan tjene op til $ 18,46 / time, men de kan have til at arbejde weekend eller aftenhold.

Skole buschauffører tjener i gennemsnit på $ 14,93 / time, men de virker kun når skolen er i session.

Gennemsnitlig buschauffør Løn: $ 15,87 / time

bioanalytikeren

Laboranter indsamle blodprøver fra patienter. De er en del af større medicinsk laboratorium hold i hospitaler, læger kontorer og diagnostiske laboratorier. Phlebotomists skal have en studentereksamen eller GED

Nogle stater kræver, at laboranter har en stat licens eller certificering samt. Der er en række andre stillinger i et laboratorium hold, men bioanalytikeren positioner, i særdeleshed, er i øjeblikket i høj efterspørgsel.

Gennemsnitlig bioanalytikeren Løn: $ 16,19 / time

assembler

Montører og fabrikanter konstruere forskellige produkter lige fra motorer til fly til legetøj. De kan også være ansvarlig for at teste kvaliteten af ​​de færdige produkter. Montører arbejder typisk i fabrikker.

De fleste assembler stillinger kræver en studentereksamen og nogle on-the-job erfaring. Men nogle af de mere specialiserede stillinger kræver mere formel uddannelse gennem tekniske skoler; disse positioner har en tendens til at betale flere penge. For eksempel kan fly montører (der kræver teknisk viden) tjener i gennemsnit på $ 26,64 / time.

Gennemsnitlig assembler og fabrikator Løn: $ 15,31 / time

medicinsk assistent

Medicinske assistenter udfører en række kliniske og administrative opgaver i sundheds praktiserende kontorer. Opgaver kan variere fra at hjælpe med patientundersøgelser til planlægning patient udnævnelser.

Medicinske assistenter typisk skal have en studentereksamen og on-the-job træning, men der er ingen nødvendige licens eller certificering. Ligesom bioanalytikeren positioner, medicinsk assistent positioner er i øjeblikket på vej op.

Gennemsnitlig medicinsk assistent Løn: $ 15,61 / time

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *