Ungdom Sport Officiel / dommer Jobs Beskrivelser – Løn, nødvendige færdigheder, & More

Posted on

Ungdom Sport Officiel / dommer Jobs Beskrivelser - Løn, nødvendige færdigheder, & More

Officialgruppen sport på ungdoms- eller high school-niveauer giver en fantastisk afsætningsmulighed for dem, der bekymrer sig om skolastiske sport, men måske ikke har tid til at afsætte til en fuldtidsstilling coaching stilling. Mens jobbet kan belønne og endda give ekstra indtægt, det tager en speciel person at udmærke sig i disse positioner. Tjenestemænd skal træffe hurtige beslutninger, resolve konflikter og håndtere pres.

Som mere skolastiske sport udbydes og flere spillere deltager, vil der fortsat være behov for embedsmænd. Det anslås, at 300.000 mennesker virke i USA. Officialgruppen kan også blive en karriere, hvis du lykkes på ungdoms niveau og kandidat til at kalde kollegiale og faglige spil, eller det kan være en stor side trængsel, der holder dig forbundet med sport, indtil du er klar til at forfølge en karriere andre steder i branchen.

Ungdom Sport Officielle / Umpire Pligter og Ansvar

Som en del af deres dagens regelmæssige pligter og opgaver, en ungdom sport embedsmand / opmand kan udføre nogle af eller alle følgende:

 • Formel rolle og kontrol spil, events og konkurrencer i en selvsikker, hensigtsmæssig måde.
 • Kontroller, at alle deltagerne til at forstå og overholde spillereglerne og vurdere straf når det er nødvendigt.
 • Foretag game opkald med tillid og kendskab til liga regler.
 • Hold styr på begivenheden starttider, og starte eller stoppe afspilning efter behov.
 • Sørg for, at holdene har det rette udstyr og inspicere både spillere og udstyr til eventuelle problemer.

A sports officielle fungerer som en formidler af en slags mellem spillere i uenigheder, og deres viden og retfærdig anvendelse af spillets regler holder gameplayet kører glat. Spillet officielle fungerer som uvildig tredjepart til at afgøre eventuelle krav eller uenighed om overtrædelser.

Embedsmænd også holde og opdatere game poster, herunder, men ikke begrænset til, hændelser og havarier med rapporter, tid-kort, og enhver kommunikation lavet med rekreative koordinator.

Ungdom Sport Officielle / Umpire Løn

Embedsmænd arbejder typisk som selvstændige entreprenører. Pay varierer baseret på sport og det niveau, men er ofte givet på en per-spil basis i størrelsesordenen $ 40 til $ 150 spil. Pay kan også gå op til eftersæson spil, muligheder, der typisk bliver tildelt topembedsmænd.

Den amerikanske Bureau of Labor og statistik giver løn estimater for dommere, dommere og andre sportsgrene embedsmænd, som følger:

 • Median årlige Løn:  $ 27.020 ($ 12.99 / time)
 • Top 10% Årlig Løn:  Mere end $ 59.240 ($ 28,48 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn:  Mindre end $ 18.220 ($ 8,76 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Vigtigt : Working som en opmand på kontraktbasis ofte betyder, at du bliver nødt til at dække rejseudgifter til og fra spil, udgifter til udstyr, enhver sammenslutning afgifter, og andre jobrelaterede udgifter. Tal med en skat professionel over, om du kan fratrække disse omkostninger på din selvangivelse.

Uddannelse og certificering

Den sportsforeninger officielle / opmand position indebærer tilfredsstillende uddannelse og uddannelseskrav som følger:

 • Uddannelse : Typisk ansøgere deltage i undervisningen, der tilbydes af gymnasiet forening eller en embedsmænd forening at komme i gang med uddannelse. Nye embedsmænd arbejder normalt lavere niveau spil, måske midt skole eller freshman spil i modsætning til varsity, som de arbejder sig op og få erfaring. Nogle high school embedsmænd til sidst begynde at arbejde college spil.
 • Erfaringer : Ikke alle embedsmand har spillet sporten de arbejder, men de sætte i bestræbelserne for at forstå reglerne og hvordan man anvender dem i spillets flow. Dommere og andre embedsmænd skal have et indgående kendskab til sporten og reglerne i spillet til at udføre deres job med succes.
 • Tilmelding : Dommere skal normalt registrere med staten eller lokale agentur, der fører tilsyn med den atletiske program.

Youth Sports Officielle / Umpire Skills & Kompetencer

Ud over uddannelse og andre krav, kan kandidater, der besidder følgende færdigheder kunne udføre mere held i jobbet:

 • God vision : Dommere og andre embedsmænd skal kunne se krænkelser og overtrædelser præcist under spillet.
 • Interpersonelle og kommunikationsevner : Dommere og andre embedsmænd skal kommunikere reglerne klart i en ikke-konfronterende måde, og bilægge tvister mellem spillere.
 • Beslutningsdygtighed : Embedsmænd skal ofte træffe hurtige beslutninger om overtrædelser og andre opkald.
 • Solid karakter : Oprethold stærk karakter og ubestridelige integritet.
 • Teamwork : Tjenestemænd arbejde med andre for at komme til en gensidig beslutning om afgørelser, og bidrage til udvikling og uddannelsesmæssige erfaringer af teamets medlemmer.

Job Outlook

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, jobbet vækstudsigter for dommere, dommere og andre sportsgrene embedsmænd 2016-2026 er gennemsnitlig, drevet af øget sport indskrivning, men opvejet af faldende bevillinger til sportsprogrammer.

Beskæftigelsen forventes at vokse med omkring 8%, hvilket er lidt højere vækst end gennemsnittet på 7% for alle erhverv mellem 2016 og 2026.

Arbejdsmiljø

Dommere og andre embedsmænd kan tilbringe noget tid i et kontormiljø, men tilbringer størstedelen af ​​deres tid på spillet felt med spillerne. I nogle tilfælde kan de nødt til sprint, stativ, eller jogge i længere perioder under spillet.

På grund af overtrædelsesprocedurer kendelser, kan jobbet indebære stressende interaktioner mellem det officielle og spillere, trænere eller forældre.

Arbejdsskema

Mange dommere og andre embedsmænd arbejder uregelmæssig, ofte på deltid timer. De kan være nødvendigt at arbejde om natten, weekender, og i nogle tilfælde, ferier.

Sådan får du job

EVALUERE JOB

Den nationale sammenslutning af Sports Tjenestemænd foreslår overvejer disse faktorer, før han bliver en officiel:

 • Sport embedsmænd er placeret i stærkt ladede situationer. De har brug for at holde hovedet koldt, selv om andre omkring dem mister perspektiv og kontrol.
 • Det tager en tid forpligtelse til at blive en top embedsmand. Der er mere involveret end at læse en regel bog. Top embedsmænd deltage i møder, holde sig opdateret om ændringer i sporten, og deltage i klinikker for at forbedre.
 • Gennem det hele, embedsmænd er i stand til at have det sjovt gør deres arbejde, overbevist om, at de har lagt i den tid til at give deres bedste indsats.

ANSØGE

Kig på jobsøgning ressourcer såsom Indeed.com, Monster.com, og Glassdoor.com til rådighed ungdom officielle holdninger. Besøg hjemmesiderne for skoler, parker og andre organisationer til at gælde for åbne stillinger. Spil op nogen nyttige erfaringer, der sætter dig ud, såsom andre erfaringer, der arbejder med unge eller flydende i flere sprog. Tjek den nationale sammenslutning af Sports Tjenestemænd for yderligere jobopslag.

TARGET yderligere muligheder

Hvis du starter som ung embedsmand og elsker rollen, kan dit mål blive at stige gennem de forskellige niveauer, indtil du når det faglige niveau. Løn på dette niveau er indbringende. For eksempel, Major League Baseball dommerne arbejde i et unionized miljø med løn starter ved $ 120.000 om året, og topping ud på $ 350.000 om året. NBA tjenestemændenes lønninger sigende spænder fra $ 200,00 til $ 500.000 om året.

Der er kun få af disse positioner til rådighed hvert år. Mens jobbet er glamourøse og høj profil, rejse krav og lange timer udgør en anden livsstil end officiating i et lokaliseret område.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *