Top Informationsteknologi Certificeringer for begyndere

Posted on

 Top 10 it-certificeringer for begyndere

Den mediane årlige løn for IT-personale var omkring $ 84.000 som af 2017, i henhold til US Bureau of Labor Statistics . Det er mere end det dobbelte af den gennemsnitlige årlige løn for alle erhverv tilsammen. Computere spille en rolle i flere funktioner til næsten alle erhverv, og nogen har til at tage sig af dem alle, hvilket gør it-erhverv en voksende én. BLS projekter industrien til at tilføje mere end en halv million arbejdspladser i løbet af årtiet sluttede i 2026.

De fleste af de højeste betalende it-job kræver en vis form for certificering, selv om, så det er vigtigt at vide, hvilken type uddannelse vil være nødvendig afhængigt af den specifikke it-karriere, du forfølger.

CRISC: Certificeret i Risk og informationssystemer Kontrol

Ifølge Information Systems Audit og kontrol Association (ISACA), denne certificering sikrer, at indehaveren er velbevandrede i risici for informationssystemer, derefter designe / implementere løsninger. Denne certificering i henhold til it-kvalifikationer og Løn Report, har en gennemsnitlig løn på $ 119.227 om året og er en god certificering for de interesserede i Information Systems Security positioner.

CISM: Certified Information Security Manager

En anden ISACA certificering, CISM certificering anerkender færdighed i informationssikkerhed management, som en person, der administrerer, design, og vurderer informationssikkerhed for en given organisation. Denne certificering har nogle forudsætninger, såsom eksisterende certificeringer som GIAC. Ifølge rapporten kvalifikationer og Løn, indehavere af denne certificering tjener i gennemsnit på $ 118.348 om året.

CISSP: Certified Information Systems Security Professional

Ligesom CRISC og CISM ovenfor denne certificering anerkender færdighed i sikkerhed og risikostyring, samt udvikling af software sikkerhed. Den gennemsnitlige årlige rapporterede løn for indehavere af denne certificering er $ 110.603.

PMP: Project Management Professional

Med en gennemsnitlig årsløn på $ 109.405, det PMP certificering fra Project Management Institute (PMI) sikrer, at ifølge PMI, ”du taler og forstår det globale sprog af projektledelse.”

CISA: Certified Information Systems Auditor

En anden IASCA certificering, SGK sikrer, at oplysninger Systems revisorer har de nødvendige færdigheder til at vurdere systemer og følge bedste praksis for at ”støtte tillid og værdi fra informationssystemer.” Den gennemsnitlige løn for SGK indehavere er $ 106.181.

CCDA: Cisco Certified Design Associate

Den CCDA  er Ciscos certificering for netværk design. Sørg for, at du er certificeret med en anden Cisco-certificering (såsom CCNP Routing og Switching eller enhver CCIE certificering), da det er en forudsætning for CCDA. Den gennemsnitlige indkomst for en CCDA indehaver er $ 99.701. Denne certificering sammen med CCNP, er godt at have, hvis du er interesseret i at blive en net ingeniør .

CCNP Routing og Switching

På $ 97.038 om året årlig gennemsnitlig løn, CCNP Routing og Switching certificering er godt for en person med mindst et års erfaring med netværk og sikrer, at indehaveren kan indføre og vedligeholde wide area-netværk og arbejde med specialister på løsninger.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft har ændret karakteren af Microsoft Certified Solutions Expert  at være mere af en omfattende certificering med fokus på implementering teknologi over en bred vifte af versioner i stedet for én fokuseret på specifikke fagområder. Men en MCSE er stadig en højt respekteret certificering for at opnå, og den gennemsnitlige løn for MCSE indehavere er $ 96.215 om året.

ITIL v3 Foundation

ITIL v3 certificering-the ITIL Master -recognizes dem, der kan anvende ITIL begreberne kvalitet it-løsninger i den virkelige verden situationer. Den gennemsnitlige årsløn for ITIL Master certificering indehavere er $ 95.434.

CEH: Certificeret Ethical Hacker

CEH er en leverandør-neutral (ikke bundet til nogen mærke) certificering for informationsteknologi arbejdstagere, der ønsker at specialisere sig i “lovligt” hacking ondsindede hackere, ved hjælp af den samme viden og værktøjer, som ondsindede hackere bruger. To års sikkerhed-relaterede erfaring foretrækkes før modtagelsen af ​​en CEH. Den gennemsnitlige årsløn for CEH indehaver er $ 95.155.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *