Praktik Succes Guide: Sådan være det perfekte Intern

Posted on

Praktik Succes Guide: Sådan være det perfekte Intern

Arbejdsgivere typisk søger kandidater, der besidder tidligere erfaring på området, men du behøver ikke at vente, indtil du er fuldt ansat til at få værdifulde færdigheder. Med tre somre og otte kollegium semestre til rådighed under dit college karriere, er det meget muligt at færdiggøre to eller tre praktikophold før eksamen. For dem, der er indstillet på en bestemt karriere, færdiggøre en eller to praktikophold med forskellige virksomheder eller organisationer kan størkne et kald. For dem, der ikke har nogen idé i hvilken retning de ønsker at gå, kan udsættelse for forskellige brancher hjælpe beslutningen.

Da en af ​​de vigtigste mål for at udfylde en praktikplads er at sikre et job, er det vigtigt at vide, hvordan til at skinne på arbejdspladsen. Første indtryk er afgørende, men så opretholder høje faglige standarder gennem konsekvent hårdt arbejde, et stort engagement, og undgå at blive fanget i embedet sladder. Her er nogle tips til en vellykket praktik.

Overvej job shadowing

Job shadowing er en aktivitet universitetsstuderende kan engagere sig i at finde ud af mere om specifikke karriere. Job shadowing indebærer observere en anden professionel på jobbet, og shadowing opgaver normalt varer en dag til flere uger.

Start din søgning tidligt

At finde den perfekte praktikplads er ikke altid let. Der er stærk konkurrence til sommer praktikophold. En af de bedste måder at sikre, at du får en sommer praktikplads på dit område er at begynde at kigge tidligt. Muligheder i finansiering, journalistik, og regeringen har ofte ansøgningsfrister allerede i oktober. Ved at forberede dit cv og dække brev i forvejen, vil du være klar til at sende din ansøgning som praktikophold er udstationeret.

Forskning Din Industri og Selskabet

Før du deltage i et interview, lære så meget om virksomheden, som du kan ved at besøge virksomhedens hjemmeside og dens LinkedIn side. forskning også virksomhedens medarbejdere. Ved hjælp af knappen Avanceret på øverst til højre på din LinkedIn-side, kan du endda finde alumner fra din skole, som du kan forbinde med før interviewe eller starte dit praktikophold eller job.

være forpligtet

Ved at vise op på arbejde til tiden og ikke fastboltning ud af døren i slutningen af ​​dagen, er du viser din vilje til at gøre et godt stykke arbejde i stedet for bare at presse et tidspunkt kort. Nyd dit job, og finde bedre måder at udføre opgaver. Dette vil få dig bemærke af tilsynsmyndighederne.

Da praktikophold er en glimrende måde at træne og evaluere potentielle fremtidige medarbejdere, er det vigtigt, at du beder om feedback til at måle din præstation. Oplysningerne vundet vil hjælpe dig med at foretage forbedringer. Som praktikant, forventes du at stille spørgsmål. Ved at gøre dette, er du viser din arbejdsgiver, at du er motiveret og klar til at tage initiativ og anvende denne viden.

Være en holdspiller

Selvom arbejdsgiverne ønsker at se hårdt arbejde og en stærk arbejdsmoral, de kræver også mennesker, der får sammen med deres vejledere og kolleger. Det er i løbet af frokost og andre mere sociale oplevelser, hvor du kan begynde at udvikle relationer, der gør for en gladere og sjovere arbejdsplads. Når du lejer, ledere ser for personer, der de anser en god pasform national som dem, der besidder den viden og færdigheder til at udføre opgaven.

Byg stærke faglige relationer og finde dig en mentor

Opbygning af et stærkt fagligt netværk er nøglen til at få frem i din karriere. Nogen du tidligere arbejdet kan på et tidspunkt give støtte og information om din potentielle næste job. Find dig selv en mentor, der kan støtte dig i at komme videre i dit nuværende eller fremtidige job. At finde en god mentor kan gøre dine første år på jobbet mindre stressende og gør det muligt at udnytte den visdom og erfaring med nogen allerede en succes i marken.

Undgå Office Politik og Gossip

Undgå sladder enten i eller uden for kontoret. Justering dig selv med en udvalgt gruppe af medarbejdere indstiller du op for potentielle problemer med andre medlemmer af gruppen. Som en moden medarbejder, der ønsker at komme foran, forblive neutral og ud af politik.

Hold kontakten Når dit praktikophold Is Over

Det første, en praktikant bør gøre, når deres praktik er overstået, er at sende en tak note til deres vejleder og alle andre, der spillede en central rolle i at gøre deres praktik en succes. Holde kontakten med disse kontakter, når du vender tilbage til college er også en rigtig god idé at få hjælp vedligeholde vigtige kontakter og for at holde sig ajour med kommende åbninger.

Den Praktik Succes Guide indeholder yderligere oplysninger om ting, du kan gøre for at sikre, at dit praktikophold er en succes.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *