Hvor finder man Berettiget Micro Jobs

Posted on

Hvor finder man Berettiget Micro Jobs

Når du surfer hjemmesider for legitime mikro jobs-små opgaver, som du gør for betalings-være på udkig efter tegn på arbejde-at-home svindel. (For eksempel, har du nødt til at betale for at tilmelde dig?) Der er troværdige websteder, der tilbyder remote job, også kendt som crowdsourcing, og over tid disse har vist sig at være pålidelige og nemme måder at tjene ekstra penge.

Amazon Mechanical Turk

En af de oprindelige mikro job arbejdsgivere, Amazons Mechanical Turk lister menneskelig intelligens opgaver (hits), der eksterne medarbejdere vælger og fulde for et gebyr, der er fastsat af rekvirenten. Ledige opgaver omfatter billed- og videobehandling, verifikation af data og oprydning, informationsindsamling, databehandling, og mere.

Appen

Appen er en oversættelse og sproglige løsninger firma, der også byder på fjernbetjening mikro job, som den kalder “crowdsourcing”. Projekterne er alle gjort ved hjælp af en computer og spænder fra at transskribere lyd til brugeroplevelsen forskning til indhold evaluering.

Clickworker

Clickworker bruger en crowdsourcing platform til at distribuere opgaver til fjerntliggende freelance arbejdere. Opgaver kan gøres fra en computer eller mobil enhed, og omfatte data kategorisering, kopi redigering, korrekturlæsning, web forskning, tage undersøgelser, og mere.

ySense

Arbejdere på ySense (tidligere kendt som ClixSense) er tildelt simple opgaver at fuldføre online, sammen med instruktioner. Disse opgaver kan omfatte udføre Google-søgninger, kategorisere billeder og mere.

EasyShift

Brugere kan downloade EasyShift app på deres mobile enhed og komplette derhjemme eller placering-baserede “skift.” De fleste af de forskydninger omfatter at tage billeder af genstande i butikker for mærkevarer, der ønsker at spore deres produkter, og den behandlingstid er normalt 24 timer.

Figure Eight

Tidligere kendt som CrowdFlower, Figur Otte siger dens mission er “bemyndigelse data videnskabsfolk til tog, teste og tune deres maskine læring for en menneskelig verden.” Dens fjerntliggende bidragsydere vælge projekter fra en opgave mur, der er regelmæssigt opdateret. Nogle eksempler på de opgaver omfatter kategorisering af sociale medier indlæg, indhold mådehold, og audio transskription.

Fiverr

Tilmeld dig som en “sælger” på Fiverr og blive en del af sin samfund af freelancere, der tilbyder on-demand-tjenester såsom grafisk design, digital markedsføring, skrivning, oversættelse, videoproduktion, voiceover artisteri, programmering, og meget mere. Køberne er typisk iværksættere og små virksomheder, der har brug for hjælp bygge og voksende deres virksomheder.

Field Agent

Agenter hente den mobile app, vælge et job, der er i nærheden af ​​dem, og derefter fuldføre det inden for to timer. Jobs kan omfatte pris- og vise kontrol af produkter i butikker, mystery shopping, verifikation af virksomheders beliggenhed, og undersøgelser.

Gigwalk

For at blive en Gigwalker, hente den mobile app og gælder for koncerter i dit område, der passer til dine evner og interesser. De fleste koncerter involverer at verificere, at produkterne vises og prissat korrekt på detailhandlere, eller at markedsføring begivenheder er færdig præcist og til tiden.

Quicktate og iDictate

Transskribere lydfiler, der er under fem minutter hver med Quicktate eller transskribere længere lydfiler med iDictate; de er begge en del af det samme selskab. Medicinske transskription job betale mere end de generelle dem.

Scribie

Scribie er en anden lyd transskription tjeneste. Transcribers arbejder eksternt på filer, der er 6 minutter eller mindre med en 2-timers ekspeditionstid.

Skyword

Forfattere, videographers, designere og fotografer kan deltage Skyword pulje af indhold skabere og uploade en portefølje af arbejde. Du skal være accepteret i en kanal, før du kan kræve opgaver eller indsende ideer. Lønsatser bestemmes af kanal ejere.

Smart Crowd

Tidligere VirtualBee, Smart Crowd fra Lionbridge beder potentielle medarbejdere til at melde sig, besvare spørgsmål, og tage evalueringer for at bestemme deres færdigheder. Virksomheden kontakter dig, når arbejdet er til rådighed; accepterer du opgaver, som du ønsker, og udfylde dem online. Opgaverne omfatter data forskning, indtastning af data, afprøvning, og mere.

TaskRabbit

Størstedelen af ​​denne populære opgave websted koncerter er i-personers aktiviteter såsom at lave leverancer, rengøring og forefaldende arbejde. TaskRabbit har en langt mere omfattende ansøgningsproces end andre mikro job (som normalt har meget lidt), men jobbene betale mere.

TryMYUI

TryMYUI testere tjek hjemmesider ved hjælp af en skærm optager og give feedback på deres erfaringer. Hver test, der varer omkring 20 minutter, betaler en fast sats på $ 10. Job stilles til rådighed for testere baseret på deres demografi, og de kan forvente at få et par opgaver om ugen.

Bruger Test

Svarende til TryMYUI, er testere til Bruger Test betalt $ 10 til at bruge 10 til 20 minutter at navigere en hjemmeside og give feedback ved hjælp af en skærm og diktafon. Job tilgængelighed er baseret på demografien af ​​testeren.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *