Sådan annonceres dine bedrifter på dit cv

Posted on

Sådan annonceres dine bedrifter på dit cv

Når du begynder at skrive dit cv til en ny position, skal du være opmærksom på, at der er en almindelig fejl jobsøgende ofte gør i formatering deres genoptage tekst. Ofte folk simpelthen liste hvad de har gjort i tidligere job uden at pege på konsekvenserne af deres resultater og bidrag.

Dit CV skal ikke læses som et sæt af jobbeskrivelser, som formidler kun, hvad dit ansvar var i tidligere job. I stedet bør der være fokus på, hvordan du gjorde et godt indtryk på arbejde og gjort en forskel for din afdeling og organisation.

Det er vigtigt at vise, hvad du har opnået i dit cv, i stedet for blot at præsentere en liste over opgaver.

Dit CV skal kommunikere, hvordan du har været et aktiv for de seneste organisationer, med hvem du har været tilknyttet. Disse oplysninger om dine specifikke resultater vil hjælpe dig til at skille sig ud fra dine konkurrenter.

Sådan Medtag resultater på et CV

Her er tips til at indarbejde resultater i dit cv. Følg processen for hver af de job, du har afholdt, så du kan fremhæve, hvad du har opnået i hver position på dit cv.

Definer Hvordan Succes blev målt
Identificer bundlinjen for hver af de afdelinger eller funktionelle enheder, hvor du har arbejdet. Spørg dig selv, hvordan man ville måle succesen af disse enheder. Det betyder, at vide, hvordan at inkludere numre på dit cv, når det er muligt.

For eksempel kan en rekruttere afdeling måles ved, om det fremskaffede de rigtige medarbejdere. En regnskabsafdeling kan sorteres efter hvor rent deres revisioner var. En indkøbsafdeling kunne bedømt af de penge, det gemt. En restaurant kan måles med antallet af gentagne kunder eller kvaliteten af ​​deres online anmeldelser.

Fremhæv hvordan du Påvirket Succes
itemize hvordan din rolle var forbundet til den nederste linje i hver af dine erfaringer. For eksempel kan en personalekonsulent opmærksom på, at hun var ansvarlig for at udvælge de bedste feeder skoler for entry-level kandidater.

En indkøber kunne have evalueret de bedste sælgere til computerhardware. En tjener kan fokusere på kvaliteten af ​​den service, som han har leveret til restaurant lånere.

Identificer og dokumenter eventuelle baseline indikatorer relateret til de bundlinjer til dine afdelinger på det tidspunkt, du tog på dine roller. For eksempel, som en revisor, hvor mange revision fund var der for dit ansvarsområde før din antager, at rollen?

Som en personalekonsulent, hvad der var den gennemsnitlige pris pr leje før din ankomst? Som produktionschef, hvad var den gennemsnitlige nedetid for samlebåndet, før du overtog denne rolle?

Kvantificere dine resultater
Skøn niveauet for forandring, som du hjalp med til ingeniør i din rolle og kvantificere det, hvis det er muligt. For eksempel kan du angive, at du reducerede negative revisionsresultater med 50%. Måske du skære rejseudgifter i din afdeling med 20% eller nedsat personaleomsætning med 25%. Det er en smart strategi for at fremhæve disse procentsatser i fed skrift, så de ”pop” på siden.

Kvalificer dine bedrifter
Hvis ændringen ikke let kan udtrykkes kvantitativt, anvende kvalitative sprog, der på passende vis peger på størrelsen af ændringen. For eksempel kan man sige:

 • Signifikant forøget moral.
 • Løst kundeklager meget hurtigere.
 • Stærkt reduceret personaleomsætning.
 • Øget svartid betydeligt.

Medtag Action Words
Udnyt action ord på dit cv, som indebærer en realisering eller nogle resultater, som du har produceret. For eksempel begynder dine udsagn med ord som:

 • øget
 • er faldet
 • reduceret
 • forbedret
 • opgraderet
 • sat i gang
 • skabt
 • reorganiseret
 • elimineret
 • anlægges
 • etableret
 • accelereret
 • fremskreden
 • sat i gang
 • overgået
 • overtalt

Realisering udsagn vil være mere overbevisende, hvis du indeholde henvisninger til, hvordan du genererede resultaterne. Peg på de færdigheder eller strategier du ansat til at opnå hver succes.

Eksempler på, hvordan det ville se ud på dit cv:

 • Forbedret personale produktivitet ved at etablere incitamenter til at nå volumen mål.
 • Øget procentdelen af ​​positive kundeanmeldelser ved at installere et system, der spores kommentarer fra medarbejder.
 • Evalueret alternativer til løn sælgere og valgt en ny partner, hvilket resulterer i en besparelse på 15% .

Sådan tilføje værdi til de resultater noteret på dit cv

Resultater behøver ikke at være monumentale for at vise en arbejdsgiver, hvordan du kan tilføje værdi på dit cv. Tænk på, hvordan du har gjort tingene bedre, i selv en mindre vej.

For eksempel kan en menneskelige ressourcer degnen sige, “Anbefalede ændringer for behandling af nye applikationer, der reducerede svartiden på kandidater.” En detail sælger måske sige, “flyttes produkt skærme til mere effektivt at bevæge dateret merchandise.”

En anden måde at validere en realisering, er at citere anerkendelse af en supervisor, arbejdsgiver, kunde, eller en anden interessent.

For eksempel kan en server sige, “Valgt som månedens medarbejder baseret på fremragende kundeservice.”

En Human Resources professionel måske sige, “Forfremmet til assisterende direktør for Human Resources bygger på vellykket rekruttering af kandidater til it-job.” En vejleder kan sige, “anerkendt under udførelsen gennemgang for at øge medarbejdernes moral.”

Når du har besluttet, hvilken af ​​din karriere resultater bør du fremvise, gennemgå nogle genoptage skabeloner og bygherrer for at se, hvilket format ville bedst hjælpe med at opstille dem ud til deres bedste fordel.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *