Hvordan man skriver en personlig følgebrev

Posted on

Hvordan man skriver en personlig følgebrev


Jeg har hørt fra mere end et par ansætte ledere, der spekulerer hvis følgebrev skrivning er en tabt kunst. En af dem fortalte mig, at han har modtaget en masse følgebreve, der er kortere end tweets herunder et følgebrev, der bare sagde “Hav en god dag.” og en anden, der sagde: “Se venligst mit CV.”

Cover brevskrivning er ikke meningen at være en tabt kunst. Arbejdsgiverne stadig forventer dem. Ansættelse ledere på de undersøgte ved Saddleback College selskaber, som kræver følgebreve (53%) ønsker mere end blot en grundlæggende følgebrev.

Hvilke arbejdsgivere forventer i en følgebrev

Ifølge de adspurgte virksomheder, her er hvad de forventer at se i følgebreve:

  • Skræddersyede færdigheder fra jobbeskrivelsen – 33%
  • Klarhed (angivelse af job anvendt på) – 26%
  • Detaljer fra CV – 20%
  • Din (personlige) værdi – 19%

Som du kan se, arbejdsgivere forventer personlige følgebreve, der viser dem, hvorfor du er en stærk pasform til stillingen og en værdifuld kandidat værd at tage sig tid til at interviewe.

Når det er sagt, til forsvar for ansøgere, der sender følgebreve, som om de var 140 karakter tweets, det kan være svært at retfærdiggøre at tage sig tid til at skrive en tilpasset følgebrev, især når du ikke høre tilbage fra arbejdsgiverne efter afsendelse ud, i nogle tilfælde, hundredvis af følgebreve og CV’er.

Det er hårdt, når du lægger kræfter i at anvende – igen og igen – og dine programmer fare vild i den “sorte hul” af internettet.

Tip : Den nederste linje er dog, at hvis en arbejdsgiver anmoder om et følgebrev, skal du sende en – en rigtig følgebrev, ikke en sætning eller to.

Det er i din bedste interesse at sende en, selv om det ikke er et krav.

Hvordan man skriver en personlig følgebrev

Start med en skabelon: En måde at gøre dække brevskrivning lidt lettere er at starte med et følgebrev skabelon. Derefter tilpasse det til at omfatte nogle grundlæggende oplysninger om dine evner og erfaring. Gem dit følgebrev som et Word-dokument med et filnavn, der er let at genkende dvs. coverlettertemplate.doc.

Hver gang du søger job, skal du åbne dit følgebrev skabelon dokument og oprette en ny version af dit følgebrev. Tilpas, hvad der nu dit følgebrev skabelon til at passe jobbet krav i de positioner, du anvender på. Her er hvad du skal bruge til at tilpasse og opdatere på følgebrevet skabelon:

Kontaktoplysninger:  Rediger sektion kontaktoplysningerne at medtage oplysninger for den nye arbejdsgiver. Rediger hilsen med den nye ansættelse lederens navn, hvis du har det.

Den specifikke opgave:  Rediger første afsnit af Deres brev at afspejle det job, du anvender til og hvor du fandt udstationering. I første afsnit af følgebrevet, kan du også dele – kort – hvorfor du brænder for stillingen og ville være en god pasform. For eksempel, “Med mine X års erfaring i [industri] og passion for [xyz centrale jobfunktioner / færdigheder], jeg tror jeg er en stærk kandidat til denne stilling.”

Hvis du er blevet henvist til den position eller kender nogen i virksomheden, første afsnit er det perfekte sted at nævne forbindelsen. (Bemærk: Altid bekræft med din forbindelse før slippe deres navn.)

Dine evner og erfaring: Tilpas kroppen af følgebrevet og relatere dine evner til jobbeskrivelsen. Mest sandsynligt, vil dette være den mest udfordrende del af processen. Det er også den vigtigste del af følgebrevet. Det er her, du vil gøre tilfældet for din kandidatur. På dit CV, har du listet ud af dine evner og erfaring. Nu, i dit følgebrev, du ønsker at gå dybere, og vise, hvorfor netop din blanding af færdigheder og erfaring vil give dig mulighed for at være den ideelle medarbejder.

 Tag lidt ekstra tid til at fremvise din personlighed, så organisationen kan se, hvorfor du er en stærk kandidat.

Lukningen: Du behøver ikke at justere din sidste afsnit, lukning, og underskrift. Disse kan forblive den samme.

Gem din Brev: Sørg for at gemme dit følgebrev med et nyt filnavn (File Save As), så du har en kopi af hver følgebrev, du sender til arbejdsgiverne.

Tip : Tweaking er nemmere end at starte fra bunden. Med skabelonen på plads, vil det ikke tage lang tid at skrive en skræddersyet følgebrev. Du vil være sikker på at gøre et meget bedre indtryk med din personlige følgebrev, end hvis du blot skrive: “Her er mit CV.”

Følgebrev Sample

Dette er et eksempel på en personlig følgebrev.

Ansøger Navn
123 Main Street
Anytown, Californien 12345
555-555-5555
applicant.name@email.com

September 1, 2018

Bruce Lee
direktør, Human Resources
Sunny Days daginstitution
123 Forretning Rd.
Business-City, NY 54321

Kære Mr. Lee,

Jeg skriver om åbningen, du har angivet for en bly lille barn lærer på Sunny Days daginstitution. Jeg var glad for at se du har en åbning, fordi jeg for nylig har afsluttet min bachelor i grundskolen. Dog ville jeg foretrække at fokusere på pre-skoleelever.

Mens hun gik vestlige College arbejdede jeg på deltid på Pumpkin Patch, en daginstitution nær kollegiet. I løbet af denne tid, jeg udviklede undervisningen færdigheder til at arbejde med unge børn, herunder tålmodighed og evnen til at skabe simple lektionsplaner. Jeg var i stand til at arbejde godt sammen med mine kolleger lærere. Desuden fik jeg en midlertidig førende position i den præ-K sektion, mens den regelmæssige bly var på barselsorlov, så jeg ved, jeg er klar til det ansvar, som denne rolle.

Jeg har vedhæftet mit CV, og du kan kontakte mig via e-mail (aubrey.applicant@email.com) eller via mobiltelefon (555-555-5555). Jeg ser frem til at mødes med dig om denne spændende mulighed.

Med venlig hilsen

Ansøger Navn

E-mail følgebrev eksempel

Emne: Fornavn Efternavn – Store Manager Position

Jeg skriver for at søge stillingen af ​​butikschef hos Video Game One, som er anført på karriere side på dit websted. Jeg var spændt på at se denne mulighed, fordi jeg har to års erfaring som assisterende manager i en frosset fast yoghurt Shop.

De noteringskrav passer mine skillset perfekt. Jeg har gode kommunikations- og folk færdigheder og jeg har formået tidsplaner og medarbejdere i to år.

Hertil kommer, at mens det i kollegiet jeg arbejdede på deltid på en computer og spillekonsol værksted og jeg var på skolens League of Legends hold i tre år. Jeg har vedhæftet mit CV for dine overvejelser.

Du kan kontakte mig via e-mail på myname@myemail.com og jeg vil kontakte dig i næste uge for at se, om vi kan finde en tid til at diskutere denne mulighed.

Med venlig hilsen

Fornavn Efternavn
Din adresse
Din email
Dit telefonnummer

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *