Hvordan man skriver en følgebrev – Cover Letter Prøver & Skrivning Tips

Posted on

Hvordan man skriver en følgebrev - Cover Letter Prøver & Skrivning Tips

Har du brug for at skrive et følgebrev til at søge et job? I de fleste tilfælde er svaret ja. Din følgebrev kan gøre forskellen mellem at få en jobsamtale eller har dit cv ignoreret, så det giver god mening at afsætte den nødvendige tid og kræfter på at skrive effektive dække breve.

Her er alle de oplysninger du har brug for at skrive et følgebrev, der vil få din ansøgning bemærket. Gennemgå disse tips til hvad der skal medtages i et følgebrev, hvordan man formatere den, og eksempler på mange forskellige professionelt skrevet følgebreve.

Hvad er en følgebrev?

Før du begynder at skrive et følgebrev, skal du gøre dig bekendt med dokumentets formål. Et følgebrev er et dokument, der sendes med dit CV til at give yderligere oplysninger om dine evner og erfaring.

Brevet indeholder detaljerede oplysninger om, hvorfor du er kvalificeret til det job, du søger. Ikke blot gentage, hvad der er på dit cv – snarere, indeholde specifikke oplysninger om, hvorfor du er en stærk kamp for arbejdsgiverens jobkrav. Tænk på dit følgebrev som en salgstale, der vil markedsføre dine legitimationsoplysninger og hjælpe dig med at få interviewet. Som sådan, du vil være sikker på dit følgebrev gør det bedste indtryk på den person, der er ved at gennemgå det.

En følgebrev typisk ledsager hver genoptage du sender ud. Arbejdsgivere bruger følgebreve som en måde at screene ansøgere til ledige job og at bestemme, hvilke kandidater, de gerne vil interviewe. Hvis en arbejdsgiver kræver et følgebrev, vil det blive opført i jobannonce. Selv om selskabet ikke bede om en, kan du ønsker at inkludere en alligevel.

Det vil vise, at du har lagt nogle ekstra kræfter ind på din ansøgning.

De forskellige typer af Cover Letters

Der er tre generelle typer af følgebreve. Vælg en type brev, der matcher din grund til at skrive.

  • Den ansøgning brev , som reagerer på en kendt job åbning ( se følgebrev prøver )
  • Den efterforskning brev , der spørger om mulige positioner ( se undersøgelse brev prøver )
  • Den netværk brev , der anmoder om oplysninger og bistand i din jobsøgning ( se networking brev eksempler )

Når du ansøger om et job, der er blevet indsendt af en virksomhed, der ansætter, vil du bruge den ”ansøgning bogstavet” stil.

Hvad skal medtages i dit følgebrev

Et følgebrev bør supplere, ikke overlappe, dit cv. Dens formål er at fortolke data-orienterede, faktuelle cv og tilføje et personligt præg på din ansøgning om beskæftigelse. Læs mere om forskellene mellem et CV og et følgebrev for at sikre du begynder at skrive dit følgebrev med den korrekte fremgangsmåde.

Et følgebrev er ofte din tidligste skriftlige kontakt med en potentiel arbejdsgiver, hvilket skaber en kritisk første indtryk. Noget, der kan virke som en lille fejl, som en tastefejl, kan få din ansøgning med det samme bankede fra listen. På den anden side, selv hvis dit følgebrev er fejlfrit og perfekt skrevet, hvis det er generisk (og ikke henviser til selskabet, eller til eventuelle særlige forhold i jobbeskrivelsen) Det er også sandsynligt, at blive afvist af en ansættelse Manager.

Effektive følgebreve forklare årsagerne til din interesse i den konkrete organisation og identificere dine mest relevante færdigheder eller oplevelser. Bestem relevans ved omhyggeligt at læse jobbeskrivelsen, evaluering af færdigheder, der kræves, og matche dem til dine egne evner.

Tænk på tilfælde, hvor du anvendte sådanne færdigheder, og hvordan du ville være effektiv i stillingen til rådighed.

Gennemgå en liste over, hvad der skal medtages i et følgebrev til et job, før du går i gang.

Hvad skal Efterlad Off Your følgebrev

Der er nogle ting, som du ikke har behov for at medtage i de følgebreve, du skriver. Brevet handler om dine kvalifikationer til jobbet, ikke om dig personligt. Der er ingen grund til at dele personlige oplysninger om dig selv eller din familie i det. Hvis du ikke har alle de kvalifikationer arbejdsgiveren søger, ikke nævner det. I stedet fokusere på de legitimationsoplysninger, du har, der er et match. Må ikke nævne løn medmindre selskabet beder om dine krav løn. Hvis du har spørgsmål om jobbet, løn, tidsplanen, eller de fordele, er det ikke hensigtsmæssigt at nævne dem i brevet.

En ting, der er meget vigtigt, er at ikke skrive for meget. Hold dit brev fokuseret, kortfattet, og et par stykker i længden. Det er vigtigt at formidle netop nok oplysninger til at lokke leje manager til at kontakte dig til en samtale.

Hvis du skriver for meget, er det sandsynligvis ikke vil blive læst.

Tilpas dit følgebrev

Det er meget vigtigt, at dit følgebrev skræddersys til hver stilling, du søger til. Det betyder mere end blot at ændre navnet på det selskab i selve brevet.

Hver følgebrev du skriver bør tilpasses til at omfatte:

  • Hvilket job du ansøger om (inkluderer jobbet titel i din indledende afsnit)
  • Hvordan du lært om jobbet (og en henvisning, hvis du har en)
  • Hvorfor du er kvalificeret til jobbet (være specifik)
  • Hvad du har at tilbyde arbejdsgiveren, og hvorfor du ønsker at arbejde på denne specifikke virksomhed (matche dine evner til jobbeskrivelsen, og læse op på organisationens mission, værdier og mål for at nævne i dit brev)
  • Tak for i betragtning til jobbet

Cover Retningslinjer Brevskrivning

Her er en oversigt over de elementer, der bør indgå i enhver følgebrev. Før du går i gang, kan det være nyttigt at gennemgå nogle følgebrev prøver, bare så du har en visuel af, hvordan alting passer på siden.

Disse følgebrev eksempler, både skriftligt og e-mail, er designet til en bred vifte af forskellige typer af jobansøgninger og forespørgsler beskæftigelse. Må være sikker på at tage sig tid til at tilpasse dit brev, så det er en stærk påtegning af din evne til at gøre det job, som du anvender.

Header
En følgebrev bør begynde med både din og arbejdsgiverens kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail) efterfulgt af datoen. Hvis dette er en e-mail i stedet for en egentlig brev, inkludere dine kontaktoplysninger i slutningen af brevet, efter din signatur.

Dine kontaktoplysninger bør omfatte:
Først og efternavn
Street Adresse
By, stat Zip
Telefon
Email

Salutation
Begynd dit følgebrev hilsen med “Dr./Mr./Ms. Efternavn.” Hvis du er usikker, hvis din kontaktperson er mand eller kvinde, kan du skrive deres fulde navn. Hvis du ikke kender arbejdsgiverens navn, skal du blot skrive: “Kære leje manager.” Dette er bedre end den generiske og formelle, ”Til hvem det måtte vedrøre.”

Gennemgå oplysninger om, hvordan man vælger den rigtige følgebrev hilsen for at vælge en, der virker for jobbet og virksomheden du anvender til.

Introduktion
Begynd din introduktion ved at erklære, hvad job, du søger efter. Forklar hvor du hørte om jobbet, især hvis du har hørt om det fra en kontakt i forbindelse med virksomheden. Kort nævne, hvordan dine evner og erfaring matcher virksomheden og / eller position; dette vil give arbejdsgiveren et preview af resten af dit brev. Dit mål i indledningen er at få læserens opmærksomhed. For at komme i gang, se eksempler på engagerende åbning sætninger til følgebreve.

Krop
I et afsnit eller to, forklare, hvorfor du er interesseret i jobbet, og hvorfor du gør en fremragende kandidat til stillingen. Nævn specifikke kvalifikationer, der er anført i jobbet udstationering, og forklare, hvordan du opfylder disse kvalifikationer. Må ikke blot gentage dit cv, men giver konkrete eksempler, der viser dine evner.

Husk, handlinger taler højere end ord, så ikke bare ”fortælle” læseren om, at du er for eksempel en stor holdspiller med stærke kommunikationsevner og en fremragende sans for detaljer. Brug i stedet konkrete eksempler fra din erhvervserfaring til ”Vis” disse træk i aktion. Her er mere information om, hvad der skal medtages i den del af et følgebrev krop.

Lukning
I det afsluttende afsnit af dit følgebrev, gentage, hvordan dine evner gør dig en stærk pasform til virksomheden og / eller position. Hvis du har plads (husk, ligesom dit cv, bør dit følgebrev være længere end én side – her er mere information om, hvor lang tid et følgebrev bør være) du kan også diskutere, hvorfor du gerne vil arbejde på, at specifikke virksomhed.

Stat, som du gerne vil have mulighed for at interviewe eller diskutere beskæftigelsesmuligheder. Forklar, hvad du vil gøre for at følge op, og hvornår du vil gøre det. Tak arbejdsgiveren for hans / hendes overvejelser.

Signatur
Brug en gratis tæt, og derefter afslutte dit følgebrev med din underskrift, håndskrevne efterfulgt af din indtastede navn. Hvis det er en e-mail, omfatter blot dit indtastede navn, efterfulgt af din kontaktinformation, efter den gratis tæt på.

Formater dit følgebrev

Din følgebrev skal være formateret som en professionel virksomhed brev. Skrifttypen skal matche den skrifttype, du brugte på dit cv, og skal være enkel og let at læse. Grundlæggende skrifttyper som Arial, Calibri, Georgien, Verdana og Times New Roman fungerer godt. En skriftstørrelse på 10 eller 12 point er let at læse. Standard margener er 1” på toppen, bunden, og venstre og højre side af siden.

Tilføj et mellemrum mellem headeren, hilsen, hvert afsnit, lukning, og din signatur. Du kan reducere skrifttype og margin størrelser for at holde dit dokument på en enkelt side, men vær sikker på at efterlade nok hvid plads til dit brev at være let at læse.

Rediger og Korrekturlæst dit følgebrev

Husk at redigere og bevis dit følgebrev før du sender den. Det lyder måske fjollet, men sørg for at inkludere de korrekte arbejdsgiver- og firmanavne – når du skriver flere følgebreve på én gang, er det let at lave en fejl. Udskrivning ud og læse brevet højt er en god måde at fange små stavefejl, såsom manglende ord eller sætninger, der lyder mærkeligt.

Altid dobbelttjekke stavningen af ​​din kontaktpersonens navn, samt navnet selskab. Her er flere tips til korrekturlæsning et følgebrev. Hvis det er muligt, hverve en ven eller et familiemedlem til at hjælpe med at læse korrektur på dit følgebrev, som to par øjne er bedre end én, og selv professionelle korrekturlæsere ikke altid fange deres egne fejltagelser.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *