Alt du behøver at vide at fratræde dit job

Posted on

Hvordan at forlade dit job - Alt du behøver at vide at fratræde dit job
Afslutning er ikke altid let, selv hvis du hader dit job eller chef eller kan ikke vente med at starte en ny position. Selv hvis du er ved at blive fyret, kan det være svært at træde tilbage taktfuldt. Hvis du tænker på at forlade dit job, her er nogle vigtige punkter at tænke igennem, før du tænder i din fratræden.

Først og fremmest være sikker på at du virkelig ønsker at holde op. Der er et par advarselstegn, at det er tid til at gå, herunder nedsat produktivitet, fysiske skavanker, og finde din samtale derhjemme domineret af arbejdsrelaterede emner. (Bemærk, at du måske ønsker at beholde disse spørgsmål til dig selv på din næste jobsamtale den ansættende leder behøver ikke at vide, hvor meget du hader din gamle job -.. Bare hvor begejstret du er ved det nye job foran dig)

Selv hvis du har al mulig grund i verden til at træde tilbage, kan det ikke være en god idé at forlade dit job med det samme. Sørg for, at du forlader for de rigtige grunde, snarere end at holde op, fordi du har en dårlig uge, og det virker som om det ikke vil få bedre enhver tid snart.

Når du er sikker på, at du ønsker at holde op, håndtere din afgang som omhyggeligt, som du ville håndtere enhver anden virksomhed bestræbelse. Det er altid klogt at ikke brænde broer. Du ved aldrig, hvornår du får brug for dine tidligere arbejdsgivere for en henvisning.

Gennemgå Udmeldelse Fordele og ulemper

Før du træffe beslutning om at holde op, være helt sikker på, at det er den rigtige beslutning. Du ved ikke, hvor lang tid det vil tage for en arbejdsgiver at gå videre og udfylde din position, hvis du skifter mening.

Hvis du stadig er på hegnet om den næste stilling, du overvejer at tage, spørg hvis du kan tilbringe en dag på kontoret “skygge” personale. Det kan styrke din beslutning om at tage stilling eller hjælpe dig med at beslutte, du ikke ønsker det nye job alligevel.

Afveje Indstillinger

Har du en anden jobtilbud? Hvis det er tilfældet, afveje fordele og ulemper ved den nye position kontra din aktuelle position. Tænk arbejdsmiljøet, fleksibilitet, løn og fordele ud over de job ansvar. Hvad med muligheder for at gå videre? Hvis det nye job kommer ud forude på alle punkter, og du er sikker på, at dette er den rigtige forandring at gøre, tøv ikke.

Advarsel : Hvis du ikke har en anden position linet op, overveje det grundlæggende før du afslutter. Det vil tage omkring tre til seks måneder, nogle gange længere, for at finde et nyt job. Medmindre du holde op for en god sag, kan du ikke være berettiget til dagpenge.

Har du nok opsparing eller andre indtægter til at håndtere økonomisk? Selv hvis din beskæftigelsesmæssige situation er ikke den bedste, kan du overveje at hænge på til det job, du har, samt din lønseddel, og start din jobsøgning, før du træde tilbage. Den gamle siger, at “det er nemmere at finde et job, når du har et job” betyder holder stik.

Giv passende varsel

Hvis du har en ansættelseskontrakt, der angiver, hvor meget varsel du skal give, overholde den. Ellers er det hensigtsmæssigt at tilbyder to ugers varsel.

Men i nogle tilfælde, kan du føle, at du er i stand til at bo i en anden par uger. Når det sker, er det vigtigt at opfører dig professionelt i enhver anden måde – sende en formel opsigelsesbrev, tilbyder at hjælpe efter bedste dine evner, og holde tingene positiv indtil du går.

Du er ikke forpligtet til at blive længere

Hvis din arbejdsgiver beder dig om at blive længere end to uger (eller den tidsperiode i din kontrakt) du har ingen forpligtelse til at forblive. Din nye arbejdsgiver vil forvente dig at starte som planlagt, og i rette tid. Hvad du kan gøre, er at tilbyde at hjælpe din tidligere arbejdsgiver, hvis det er nødvendigt, efter timer, via e-mail eller på telefonen.

Sådan Afslut Gracefully

Den formelle måde at træde tilbage er at skrive et opsigelsesbrev, og til at fortælle din vejleder i person, du forlader. Men afhængig af omstændighederne, kan det være nødvendigt at holde op over telefonen eller for at holde op via e-mail.

Skriv en opsigelsesbrev

Uanset hvordan du træde tilbage, skriver en opsigelsesbrev. En opsigelsesbrev kan hjælpe dig med at opretholde et positivt forhold til din gamle arbejdsgiver, mens bane vejen for dig at komme videre. Du ved aldrig, hvornår du får brug at gamle arbejdsgiver til at give dig en henvisning, så det giver mening at tage sig tid til at skrive en poleret og professionel opsigelsesbrev.

Hvad skal Sig til din chef

Må ikke sige meget mere, end du forlader. Understreg det positive og tale om, hvordan virksomheden har gavnet dig, men også nævne, at det er tid til at komme videre. Tilbyd at hjælpe i overgangsfasen og bagefter.

Må ikke være negativ. Der er ingen mening – du forlader og du ønsker at forlade på god fod. Uanset hvorfor du forlade dit job, skal du sørge for at sige de rigtige ting i dit opsigelsesbrev: tilbyde en kort forklaring på, hvorfor du forlader, takke dem for muligheden, og lad dem vide, hvornår din sidste dag vil være. Også, gør dit bedste for at ikke sætte din fod i munden. Vær forberedt, så godt, at håndtere en exit interview.

Bed om en reference

Før du forlader, bede om en anbefaling fra din leder. Som tiden går, og folk komme videre, er det nemt at miste overblikket over tidligere arbejdsgivere. Med et brev i hånden eller en LinkedIn anbefaling online, har du dokumentation af dine legitimationsoplysninger til at dele med potentielle arbejdsgivere.

Glem ikke de Detaljer

Find ud af om de personalegoder og løn, du er berettiget til at modtage når de forlader. Spørg om indsamling af ubrugt ferie og sygedagpenge, og holde, indkassere i, eller rullende over din 401 (k) eller en anden pensionsordning.

Bemærk: Du kan blive bedt om at deltage i en exit interview før din afrejse. Gennemgå prøve exit interview spørgsmål for at få en idé om, hvad du vil blive bedt om i løbet af en exit interview. Før du tænder i din fratræden, gennemgå disse tilbagetræden huskeliste og hvad og træde tilbage som yndefuldt som muligt.

Retur Company Ejendom

Retur enhver virksomhed ejendom, du har – herunder nøgler, dokumenter, computere, telefoner og alt andet, der ikke tilhører dig. Selskabet ønsker ikke at jage dig at få det tilbage, og du ikke ønsker at blive holdt ansvarlig, hvis det ikke er vendt tilbage i tide.

Bundlinjen

Vær sikker på du virkelig ønsker at holde op: Må ikke forlade efter en dårlig dag eller uge, og sørg for at line op et andet job eller sikre besparelser.

Giv Passende Bemærk: Hvis du ikke har en ansættelseskontrakt, der siger noget andet, to ugers varsel er standard.

Være Professionel: Skriv en opsigelsesbrev og lad den de bedst mulige vilkår.

Må ikke give for meget information: Du behøver ikke at give megen detaljer om, hvorfor du fratræder.

Tie løse ender: Bed om en henvisning, finde ud af om fordele og tjente tid, og returnere enhver virksomhed ejendom.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *