Ting ikke at sige eller gøre, hvis du er fyret

Posted on

Ting ikke at sige eller gøre, hvis du er fyret

Kom fyret kan være meget traumatisk selv hvis du forventer det, og selvom det kan være svært, så prøv at huske ikke at sige eller gøre visse ting, hvis du er fyret. Læs videre for at få hjælp til at komme igennem denne hård tid i din karriere.

At være Lad gå fra et job kan generere en række negative følelser, herunder chok, vrede, sorg, bekymring, og frygte om fremtiden. Handlinger, som du kan tage under stress af at blive fyret kan være udslæt og få negative konsekvenser, hvis du ikke er meget forsigtig med, hvad du siger og gør. Det er især tilfældet, hvis blive fyret var ikke din skyld.

Selv hvis du var at give slip, fordi du ikke var den perfekte medarbejder, er det stadig gør ondt. Du må ikke selv have en grund til, hvorfor du blev affyret, og du kan ikke få nogen varsel. Der kan være en chance for at blive i stand til at redde dit job og appellere din opsigelse, men det kan være bedre blot at komme videre.

Selvom det er smertefuldt at blive fyret, er der nogle ting, du ikke bør gøre, eller du kan gøre situationen værre. Følgende forslag vil hjælpe dig til at få det bedste ud af en dårlig situation ved at undgå nogle almindelige fejl affyrede medarbejdere gør.

10 ting ikke at sige eller gøre, hvis du er fyret

  1. Ikke storm fra lokaler uden at tage sig tid til at gemme eventuelle dokumenter, som du har brug for fra din arbejdscomputer. Du bør med jævne gemme dokumenter for personlig eller faglig interesse fra dit arbejde computer, fordi du ved aldrig, hvornår du måske uventet mister dit job. Nogle arbejdsgivere vil eskortere opsagt medarbejdere fra arbejdsstedet på det sted, fyring, og du skal sørge for du ikke efterlader nogen vigtige oplysninger bag.
  2. Må ikke begynde at diskutere fratrædelsesordninger spørgsmål forud for at tage noget tid at behandle din fyring, hvis det er muligt. Tid virkelig helbrede, og du vil være roligere, hvis du kan vente, så spørg hvis du kunne mødes i en dag eller to for at have denne samtale. I mellemtiden til forskning virksomhedens politikker og praksis, så du er parat til at forhandle en fornuftig fratrædelsesgodtgørelse pakke, hvis du vil blive tilbudt en. I nogle tilfælde kan virksomheden tilbyde den fratrædelsesgodtgørelse pakke under opsigelse processen.
  3. Må ikke nægte at hjælpe med overgangen, hvis nogen tid vil forløbe før din ophørsdato. Ved at lette en glidende overgang, vil du blive husket som en bedre medarbejder og kan drage fordel ved at modtage positive anbefalinger og henvisninger. At være rart, selv når du er i en dårlig situation, vil hjælpe dig i det lange løb.
  4. Nogle arbejdsgivere vil give dig mulighed for at fratræder stedet for at blive opsagt. Der er fordele og ulemper til en tilbagetræden i stedet for at blive fyret, men du bør gennemgå forskellen mellem at blive fyret og fyret, før du accepterer. Spørg din lokale stat Arbejdsløsheden Office til at undersøge virkningen på dagpenge, før du færdiggør en beslutning.
  5. Vær ikke bange for at bede om en anbefaling som en del af din adskillelse aftale , eller i det mindste afklare hvordan din arbejdsgiver vil feltet forespørgsler om din embedstid. Hvis du har støttende kolleger, spørge, om de kunne give en positiv anbefaling, mens du stadig er i tæt kontakt.
  6. Må ikke impulsivt nedsættende om din supervisor eller skylden kolleger eller underordnede til dine problemer med ydeevnen. Dette er en hård en, hvis du tror, de hjalp koste dig dit job, men fremtidige arbejdsgivere vil foretage grundige baggrundstjek og søge input fra tidligere kolleger på alle niveauer. Eventuelle fjender, du har foretaget med dine afgående kommentarer vil være mere tilbøjelige til at dele beskadige oplysninger. Afskeden indtryk kan være varig og kan påvirke personalet til at se dig som en negativ person.
  7. Gå ikke glip af muligheden for at bede om grundlaget for din arbejdsgivers beslutning. Hvis retfærdig rettergang i overensstemmelse med selskabets politik ikke er blevet fulgt, kan du være i stand til at indgive andragender Human Resources at købe nogle ekstra tid til at forbedre eventuelle mangler, du måtte have. Du kan også have en vis beskyttelse gennem en personlig kontrakt, union aftale eller anti-diskrimination loven. Kontakt en arbejdskraft advokat forud for færdiggør din adskillelse, hvis du tror, du måske har en sag.
  8. Må ikke afslutte din adskillelse uden at udforske andre jobs med din nuværende arbejdsgiver , hvis du kan lide at arbejde der . Indstillinger kan findes for andre positioner, hvis dine foresatte se dig som en medarbejder med en positiv indstilling og en stærk arbejdsmoral. Din arbejdsgiver kan overveje dig til andre job, der er en bedre egnet til dine færdigheder, hvis de lærer du er åben for andre roller.
  9. Må ikke sende din fyring til networking kontakter og venner med det samme. Før du fortælle verden du har mistet dit job, tager sig tid til at gennemtænke dit budskab og hvordan du gerne vil opfattes af kolleger og andre professionelle kontakter. Indram din historie omkring et tema som jobbet ikke er den rigtige pasform til dig. Men du behøver ikke være alt for kritisk over for din arbejdsgiver eller virksomheden generelt. Gem din udluftning af følelser for en begrænset gruppe af venner eller familiemedlemmer.
  10. Vigtigst er det, ikke mister troen på dig selv. En fyring kan være demoraliserende men husk det er kun en arbejdsgivers beslutning, og der vil være andre, mere egnede muligheder for dig. Tag dig tid til at omgruppere og finde et job, der er en bedre egnet til dig og dine interesser. Det kan være, at dette ikke var det rigtige job for dig og et skub til at finde en ny er lige, hvad du har brug for at bevæge sig langs din karriere.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *