Paralegal Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Paralegal Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Paralegals er uddannet til at hjælpe advokater i leveringen af ​​juridiske tjenesteydelser. De kan arbejde for advokatfirmaer, virksomheder, regeringen, eller i andre praksis miljøer, men altid under opsyn af en advokat. Paralegals kan ikke yde juridisk rådgivning. De kan ikke repræsentere klienter i retten, etablere advokatomkostninger, eller underskrive dokumenter, der vil blive indgivet til retten.

Ca. 285.600 paralegals var ansat i USA i 2016, med 73 precnt af dem ansat i advokatfirmaer og selskaber, der leverer juridiske tjenesteydelser.

Paralegal Pligter og Ansvar

Ikke alle paralegals påtage sig nøjagtig samme pligter. Det afhænger i høj grad af, hvem de arbejder for, og hvilken form for juridisk bistand deres arbejdsgiver giver. Nogle opgaver er almindelige, men:

 • Arrangere mægling eller ekspert psykologiske evalueringer i familieret skilsmisse og forældremyndighed spørgsmål
 • Bidrag til retssagen forberedelse i retssager praksis
 • Forudsat bag kulisserne støtte i retssalen ved høringer og retssager, eller i voldgift, mægling, administrative procedurer, og lukninger
 • Udarbejdelse juridiske dokumenter og indlæg, herunder deposition meddelelser, stævninger, bevægelser, certificeringer, kontrakter, trusser og klager
 • Undersøgelse de faktiske omstændigheder i en sag ved at interviewe kunder og vidner og udføre juridisk forskning i retspraksis og fortilfælde
 • Håndtering opdagelse-udveksling af visse oplysninger mellem stridende parter til en retssag
 • Organisering og styring af filer, dokumenter og udstillinger
 • Arkivering dokumenter med føderale og statslige domstole

Selv hvad en advokatfuldmægtig  ikke kan  gøre, er oprettet ved lov, hvad de kan gøre, er meget afhængig af deres arbejdsgivere. Nogle advokater finde uddelegere opgaver nemmere end andre gør. En advokatfuldmægtig primære formål er at frigøre advokater tid, så de advokater kan gøre disse ting kun advokater kan gøre, ligesom rådgive klienter og møde i retten.

paralegal Løn

Paralegal løn kan afhænge af mange faktorer, herunder erfaring, uddannelse, praksis miljø, og geografisk placering. De, der arbejder for den føderale regering tendens til at være den mest kompenseret.

 • Median årlige Løn: $ 50.940 ($ 24.49 / time)
 • Top 10% Årlig Løn: Mere end $ 82.050 ($ 39.45 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn: Mindre end $ 31.400 ($ 15.10 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Bemærk : Paralegals, der arbejder for virksomheder i storbyområder typisk tjene mere end dem, der arbejder i mindre byer og steder mere landlige. Nogle erfarne paralegals med særlige færdigheder eller ledelsesopgaver kan tjene i de seks tal årligt i de store byer, mens entry-level paralegals i landdistrikterne kan tjene i omegnen af $ 25.000 om året.

Uddannelse, og certificering

Nogle paralegals besidder nogen formel uddannelse. De lærer på jobbet under tilsyn af advokater, ofte antager positionen for paralegal og yderligere ansvar efter at have afsonet som advokatsekretær eller i et andet støtte rolle for en periode. Dette er ikke altid tilfældet, dog.

 • Uddannelse: Mange paralegals har to-årige associate grader eller fireårig bachelorgrader. Mange junior colleges tilbyder kurser mod en advokatfuldmægtig certifikat.
 • Uddannelse: Selv hvis de ikke får det i et klasseværelse indstilling, skal paralegals have et solidt kendskab til juridisk terminologi, føderale og statslige regler for juridisk procedure, og den materielle ret. Paralegals kan få denne viden ved at arbejde sig op fra en entry-level position med et advokatfirma eller andre juridiske tjenesteydelser.
 • Certificering: Dette erhverv er ikke stærkt reguleret, så har professionelle certificering kan virkelig hjælpe et job kandidat skiller sig ud fra andre ansøgere.
 • Licens: Meget få stater har krav til paralegals licens eller registrering.

Paralegals med bachelorgrader i paralegal undersøgelser, eller en universitetsuddannelse på ethvert område kombineret med en advokatfuldmægtig certifikat, generelt har de bedste karrieremuligheder.

Paralegal Skills & Kompetencer

Ikke alle er i stand til at være en advokatfuldmægtig. Nogle iboende evner og karaktertræk kan gøre hele forskellen mellem succes og brænder ud.

 • Organisatoriske færdigheder: Paralegals skal have gode organisatoriske evner til at håndtere voluminøse filer og udstillinger, som kan nummer i hundredvis for en enkelt sag.
 • Kommunikationsevner: Paralegals skal interagere regelmæssigt med kunder, eksperter, retspersonale og andre end deres arbejdsgivere advokater.
 • Stærke forskning og skrivefærdigheder: Disse færdigheder er nødvendige for udarbejdelse processkrifter, forskning notater, korrespondance og andre dokumenter.
 • Nerver af stål: En evne til at håndtere pres og truende deadlines kan være afgørende i nogle specialer, der involverer en stor del af retssager.
 • En evne til at multitaske: Dette er en deadline-tung erhverv, og flere sager kan kræve handling inden for de samme begrænsede perioder. Du har måske til at udføre forskellige opgaver på mere end én sagen næsten samtidig, at tage et telefonopkald på én sag, mens sortering gennem forsøg udstiller på en anden-og begå fejl, fordi du er overvældet eller distraheret er ikke en mulighed.

Job Outlook

Stigende antal klienter har tilskyndet advokater til at uddelegere opgaver hidtil har været forbeholdt advokater, skabe flere muligheder for paralegals. Den Bureau of Labor Statistics forventer, at advokatfuldmægtig holdninger vil stige med 15 procent fra 2016 gennem 2026, som er meget hurtigere end gennemsnittet.

Dette job vækst kan være i det mindste delvis tilskrives det faktum, at advokater kan passere mere arbejde til deres paralegals til en lavere timeløn end de personligt ville opkræve for deres tid som klienter modstå høje advokatomkostninger.

Arbejdsmiljø

Paralegals tendens til at arbejde sammen med andet personale, såsom advokater og hjælpepersonale, så bliver en advokatsekretær er noget af en mennesker erhverv. Klient interaktion er også meget almindeligt i visse områder af loven.

Langt størstedelen af ​​dette arbejde udføres i kontorer, men paralegals kan lejlighedsvis blive opfordret til at deltage i retssager med deres advokat arbejdsgivere, eller at rejse til andre årsager, såsom information til fil dokumenter eller samle.

Arbejdsskema

At være en advokatfuldmægtig er generelt en fuldtidsstilling udført inden for normal arbejdstid, men overarbejde og aftentimerne er ofte nødvendig, når frister væven og forsøg er nært forestående, kræver omfattende forberedelse.

Sådan får du job

Bliv certificeret

Tag National certificeret juridiske assistent / Paralegal Undersøgelse (CLA / CP eksamen), efter at du har modtaget din associeret grad eller oparbejdet et certifikat.

VÆLG en specialitet

Det er ikke ualmindeligt, at en advokatfuldmægtig at etablere en specialitet eller et område af ekspertise , efter at deltage i en virksomhed i en entry-level kapacitet. Hun kunne blive dygtige på visse områder ved on-the-job træning. I sidste ende kan det komme ned til, der interesserer dig, og hvilken type af lov og pligter du er mest komfortabel med. Du kan derefter søge job i denne sektor.

Forbered dit første interview

Du kan kontakte den nationale sammenslutning af juridiske assistenter eller National Federation of Paralegal Foreninger for mere information om advokatfuldmægtig karriere.

Sammenligning Lignende stillinger

Der er interesseret i juridiske karriere kan også overveje disse erhverv:

 • Krav Adjuster: $ 65.670
 • Mediator: $ 62.270
 • Advokat: $ 120.910

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *