Bedste Certifikat programmer, der fører til højt betalte job

Posted on

Bedste Certifikat programmer, der fører til højt betalte job

Mange uddannelser kan medvirke til at øge dine chancer for at finde en højt betalte job. Men mange af disse programmer er dyre, og kan tage år at gennemføre.

Et alternativ til en uddannelse er et certifikat program. Certifikat programmer er kortsigtede uddannelsesprogrammer, der ofte tager mindre tid til at fuldføre end en grad,

Bemærk: Du kan tjene nogle certifikater i så lidt tid som et par months.They også en tendens til at koste færre penge end en uddannelse.

Certifikat programmer kan hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for en bestemt job.1 Der er beviser for job i en lang række industrier, herunder  sundhedsplejeadministration , og  informationsteknologi  (IT).

Disse programmer kan være nyttigt for folk der lige er startet deres karriere, såvel som for folk, der allerede har mange års erfaring og ønsker at øge deres færdigheder eller er på udkig efter  en mid-life karriere forandring . Find det rigtige program for dig, og du vil være på din vej mod en succesfuld karriere.

Hvorfor få et certifikat?

Der er mange fordele ved at udfylde et certifikat program. Hvis du starter din jobsøgning, vil udfylde et certifikat program øge dine færdigheder og evner, og vil gøre dig  skille sig ud på jobmarkedet .

Selv hvis du allerede har en karriere, kan du stadig drage fordel af at udfylde et certifikat program til at finpudse en bestemt færdighed. For eksempel vil en række  IT-certifikat programmer  hjælpe folk udvikle færdigheder og vidensbaser, der er nødvendige for indrejse i it-branchen. Der er også beviser i ledelse, certifikater projektledelse såsom.

Husk dog, at certifikater er ikke det samme som professionelle licenser og certification.2 Licenser er nødvendige for bestemte job, såsom undervisning og kosmetologi. Certificeringer viser, at en person har fået færdigheder i et bestemt område. For eksempel er der tegner certificeringer, der kan hjælpe en revisor bevæge sig op i hans eller hendes karriere. Disse certificeringer indebærer typisk sidder en eksamen. Nogle gange kan du tage et certifikat program til at hjælpe dig med at forberede licensure eller certificering.

Hvordan at finde den rigtige program til dig

Brug CareerOneStop Certificering Finder:  Søg Certificering Finder  ved Certificering navn, organisation, industri, eller Stilling at generere en liste over certificeringer, med oplysninger om det certificerende organisation, hvordan at få certificeret, og eksamen detaljer.

Spørg dine kontaktpersoner:  Hvis du er interesseret i at starte på en bestemt karrierevej, spørge folk på dette område, hvad slags grader og certifikater mennesker i dette område normalt har. Opsæt  informative interviews  at stille disse kontakter til at anbefale, hvad certifikater kan hjælpe dig i din karriere. Hvis en af dine kontakter har gennemført et certifikat program, få deres feedback på både skolen og programmet.

Tal med din nuværende arbejdsgiver:  Hvis du er på udkig efter et certifikat program til at øge din karriere, så tal med din arbejdsgiver. Han eller hun kan have nogle forslag til certifikater, der kunne forbedre dit CV og endda føre til en forfremmelse. Tjek også, om ikke din virksomhed tilbyder at betale (eller delvist tilbagebetaling) et certifikat program, hvis det er relateret til dit nuværende job.

Check lokale skoler:  De fleste certifikat programmer udstedes af skoler (selvom nogle er udstedt af virksomheder og andre organisationer). Når du ved, hvilken slags certifikat, du vil, så tjek din lokale gymnasier, community colleges og faglig-tekniske skoler for at se, hvilke programmer de tilbyder. In-tilstand og community colleges har ofte de billigste certifikat programmer.

Find en godkendt skole:  Sørg for, at skolen, du vælger er akkrediteret af den amerikanske Department of Education eller Rådet for Videregående Uddannelse . For-profit skoler ikke altid akkrediteret, og de undertiden mangler strenge akademikere og / eller nyttige karriere tjenester. Bare fordi en skole genererer en masse reklamer (på tryk, online eller på billboards) betyder ikke, det er den rigtige skole for dig.

Find et program, der virker med din tidsplan:  undersøge, hvad hver program omkostninger, Howlong det tager at gennemføre programmet, og hvad programmet tilbyder (fx on-the-job træning, kurser, eksamener). Vælg et program, der passer til din tidsplan. For eksempel, hvis du ønsker at fortsætte med at arbejde på fuld tid og samtidig føre programmet, skal du sørge for programmets tidsplan er fleksibel.

Hvis det er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er:  Hvis du finder et certifikat program, der synes for let, for billig, eller for hurtige til at komplet, er det sandsynligt er. Gøre nogle forskning for at sikre at programmet er akkrediteret.

Tal med Alumni:  En anden måde at undgå dårlige certifikat programmer er at tale med alumner. De fleste skoler bør være villig til at sætte dig i kontakt med alumner, der kan besvare dine spørgsmål om programmet. Spørg disse alumner, hvad programmet var ligesom, og uanset om det hjalp dem med at sikre et job.

Rådfør dig med Officerer fra din brancheforbund eller EU:  Spørg om certificeringer inden for dit område, der vil øge din omsættelighed og forhøre sig om programmer, der tilbydes eller godkendt af yourassociation.

10 højtlønnede job, der kræver (eller Anbefal) et certifikat

Disse er velbetalte job, der kræver et certifikat eller for hvilke der findes relevante certifikat programmer. For de fleste af disse positioner, kan et certifikat hjælpe nogen tidligt i deres karriere får en god første job.

 1. Web-udvikler

Web-udviklere  skaber og design hjemmesider. De skaber udseendet af stedet og håndtere hjemmesidens ydeevne, hastighed og kapacitet. Web-udviklere kan arbejde for edb-systemer designvirksomheder, eller til markedsføring virksomheder eller afdelinger, eller være  selvstændige . Mens nogle web-udviklere har en associeret grad i webdesign, andre har et certifikat i webudvikling i stedet.

Løn og Employment Outlook: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , webudviklere tjene en median indkomst på $ 69.430 om året og vil se meget-hurtigere end gennemsnittet job vækst på 13% gennem 2028.

 1. Byggeri og Building Inspector

Konstruktion  og bygning inspektører inspicere byggepladser og bygninger for at sikre, at de strukturer opfylder alle nødvendige koder og regler. Mange bygge- og bygningsinspektører har et certifikat fra en lokal eller Community College, selvom andre har en to-årig Tilknyt grad i stedet.

Løn og Employment Outlook: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , konstruktion og bygning inspektører tjene en median indkomst på $ 59.700 om året og vil se hurtigere end gennemsnittet job vækst på 7% gennem 2028.

 1. Arkitektonisk og Civil tegneren

En arkitektonisk og civile tegneren skaber tegninger af de strukturelle træk af bygninger, eller skaber kort over anlægsprojekter (herunder offentlige arbejder, broer og veje). De fleste tegnere har trænet i computerstøttet design og udarbejdelse (CADD), teknik, mekanisk tegning og andre design og tekniske færdigheder. Denne uddannelse kan være fra et certifikat program, et to-årigt program, eller endda et fireårigt program.

Løn og Employment Outlook: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , tegnere tjene en median indkomst på $ 55.550 om året og vil se lidt eller ingen job vækst gennem 2028.

 1. Industrial Engineering Technician

Industrielle teknikere hjælpe industrielle ingeniører med revision driftsmetoder på fabrikker og andre industriområder. De hjælper revidere driftsmetoder, udstyr layout, og mere, for at gøre en fabrik køre mere gnidningsfrit. De fleste industrielle teknikere har enten en associeret grad eller et certifikat fra en faglig-teknisk skole.

Løn og Employment Outlook: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , industrielle teknikere tjene en median indkomst på $ 55.460 om året og vil se lidt eller ingen job vækst gennem 2028.

 1. Pipefitter og Plumber

Blikkenslagere og rørlæggere  installere og reparation rør på kontorer, boliger, fabrikker og andre bygninger. Mange blikkenslagere lærer deres arbejde gennem et certifikat program og / eller en fire- til femårig læretid. Nogle stater kræver også, at blikkenslagere og rørlæggere have licens.

Løn og Employment Outlook: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , rørlæggere og blikkenslagere tjene en median indkomst på $ 53.920 om året og vil se meget-hurtigere end gennemsnittet jobvækst på 14% gennem 2028.

 1. Court Reporter

En  domstol reporter  transskriberer, ord for ord, forskellige retssager såsom depositioner og forsøg. De fleste retsskrivere arbejde i domstole eller lovgivende forsamlinger. Mange retsskrivere har mindst en postsecondary certifikat i retten rapportering fra et Community College eller teknisk skole.

Løn og Employment Outlook: Ifølge Bureau of Labor Statistics, retsskrivere tjene en median indkomst på $ 57.150 om året og vil se hurtigere end gennemsnittet job vækst på 7% gennem 2028.

 1. Tunge køretøjer og mobilt udstyr Mechanic

Tunge køretøjer og mobile udstyr mekanik (også kendt som serviceteknikere) inspicere og reparere køretøjer og maskiner, der anvendes til transport (herunder jernbanetransport), landbrug, byggeri og meget mere. Mere og mere, arbejdsgivere ønsker at ansætte mekanikere, der har gennemført en en til to års certifikat program i diesel teknologi eller tungt udstyr mekanik, da nogle af de nyeste maskiner er meget kompleks.

Løn og Employment Outlook: Heavy køretøj og mobile udstyr mekanik tjene en median indkomst på $ 50.320 om året og vil se job vækst på 4% gennem 2028 – om så hurtigt som gennemsnittet.

 1. Sheet Metal Worker

A metalplader worker konstruktioner og / eller Installationer produkter fremstillet af tyndt plademetal. Dette arbejde kan indebære måling og mærkning dimensioner på plader, bore huller i ark, der bærer store plader, eller svejsning, boltning, nitning, og lodning ark. Mange metalplader arbejdere lærer deres arbejde gennem en læreplads eller et certifikat program fra en teknisk skole.

Løn og Employment Outlook: Ifølge  Bureau of Labor Statistics , metalplader arbejdere tjener en median indkomst på $ 48.460 om året og vil se hurtigere end gennemsnittet job vækst på 8% gennem 2028.

 1. Varme, Aircondition, og Refrigeration mekaniker og Installer

 Disse mekanik og installatører, også kendt som  HVACR teknikere , arbejde med opvarmning, afkøling, ventilation og køleanlæg i boliger, kontorer, og andre bygninger. HVACR teknikere normalt fuldføre en grad eller certifikat program fra en handel eller teknisk skole eller et Community College. Disse programmer kan vare fra seks måneder til et år.

Løn og Employment Outlook: Ifølge Bureau of Labor Statistics, HVACR teknikere tjene en median indkomst på $ 47.610 om året og vil se meget-hurtigere end gennemsnittet job vækst på 13% gennem 2028.

 1. kirurgisk teknolog

Kirurgiske teknologer  hjælpe med operationsstuer på hospitaler. De hjælpe med at forberede operationsstuer, arrangere udstyr, sterilisere patienter, og hjælpe læger under operationer. De har ofte udfylde et certifikat program i kirurgisk teknologi, som kan vare fra et par måneder til to år.

Løn og Employment Outlook:  Kirurgiske teknologer  tjener i gennemsnit på $ 47.300 og oplever hurtigere end gennemsnittet jobvækst på 9% gennem 2028.

Mere Jobs du kan få med et certifikat

 Sundhedspleje job

 • Tandlæge assistent
 • Diagnostisk Medicinsk Sonographer
 • Ambulanceassistent
 • Hospital transcriptionist
 • Licensed Praktisk og Vocational Nurse
 • medicinsk assistent
 • Medicinsk og klinisk Lab Technician
 • Medicinsk Coder
 • medicinsk transcriptionist
 • Defektrice
 • radiologisk Technologist
 • Veterinary Assistant

Industriel Jobs

 • Automotive mekaniker
 • Computerstyrede værktøjsmaskiner Operatør
 • maskinarbejdere
 • Telekommunikationsudstyr Installer og værksted
 • Værktøj og Die Makers
 • Svejser og svejser Fitter

Andre job

 • Computer Support Specialist
 • kosmetolog
 • Brandmand
 • Fitness Trainer og instruktør
 • Frisør
 • manicurist
 • Massage terapeut
 • Netværk og Computer Systems Administrator
 • pedicurist
 • Clerk indkøb
 • Ejendomsmægler

Flere Uddannelse og Træning muligheder

Der er også andre  højt betalte job til rådighed, der ikke kræver en fire-årig grad . For nogle af disse karrieremuligheder, faglig uddannelse eller en to-årig grad kan kvalificere dig til at komme i gang.

Lærepladser  er en af de bedste alternativer til at overveje, da de kombinerer uddannelse med løn og resultat i et legitimationsoplysninger eller certifikat efter afslutningen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *