7 måder at spare penge på under en jobsøgning

Posted on

7 måder at spare penge på under en jobsøgning

Hvor meget koster det faktisk at lande et nyt job? Svaret er desværre, at det afhænger. En CareerBuilder-undersøgelse rapporterer, at 27% af de jobsøgere, der havde afholdt udgifter under en jobsøgning, brugte over $ 200, primært på beklædning (39%), transport (22%) og rejser (21%).

Hvis du leder efter et job i dit felt i dit lokale metroområde, og dit CV er aktuelt og i rimelig god form, slipper du måske med bare at budgettere med gaspenge eller busbillet og omkostningerne ved at udskrive et par ekstra kopier af dit CV.

Men hvis du søger job i en ny by , enten prøver at skifte karriere eller grave i en langvarig jobjagt, kan dine omkostninger være betydelige. Afhængig af din situation kan det være nødvendigt at budgettere for et interview-outfit eller to, transport til og fra samtalen, karriere-coaching-tjenester, genoptage skrivehjælp, jobuddannelse og mere.

Den gode nyhed er, at det ikke er alle omkostninger, der ikke kan forhandles – og med lidt forberedelse og opfindsomhed kan du ofte finde lignende tjenester for mindre penge. Fortsæt med at læse for de syv bedste måder at spare penge på under din jobsøgning

Bliv organiseret

En af de bedste måder at spare penge på under en jobsøgning er at spare tid ved at blive organiseret . Du behøver ikke at udskifte for dyre software eller arrangører for at gøre dette. Chancerne er, at du allerede ejer mange produktivitetsværktøjer, der er perfekte til at organisere din jobsøgning. Opret et job-applikations-regneark i Microsoft Excel eller Google Drive. Brug din smartphones indbyggede apps og funktioner til at holde styr på dine frister eller oprette advarsler og aftaler i Google Kalender. Download gratis jobsøgning apps fra faktisk , Glassdoor, CareerBuilder og mere.

Låne interviewtøj fra venner og familie

For at gøre et godt førsteindtryk ved en jobsamtale er det vigtigt at klæde sig passende. Selv hvis interviewprocessen er fjern, og du interviewer via Zoom eller Skype , skal du klæde delen. Afhængig af virksomhedskulturen kan dette betyde alt fra business casual beklædning til en pakke og dress sko.

Tip : Det lønner sig at gøre din research. Selvom det er bedst at fejle på siden af ​​at pynte sig mere end mindre, vil du ikke gå for langt i begge retninger. For eksempel, hvis du interviewer ved en opstart, kan en forretningsdrag give det forkerte indtryk.

Hvis du ikke har det perfekte interviewtøj i dit skab (eller i din nuværende størrelse), skal du ikke antage, at du sidder fast ved at købe noget nyt. Netværk din vej ind i et nyt tøj ved at spørge venner og familie, om de har passende tøj at dele.

Tjek online mode- og forsendelseswebsteder som Poshmark, ThredUp og TheRealReal for at købe lejlighedsklædte modetøj. I modsat fald skal du slå din lokale sparsommelige butik eller forsendelsesbutik op. Du kan blive overrasket over, hvad du finder.

Undgå at betale ud af lommen for rejseudgifter

En af de største udgifter til jobsamtaler uden for byen er rejser og indkvartering. Flybillet, togbilletter, gas, biludlejning og hotelreservationer kan hurtigt blive store penge. Du kan muligvis ende med at betale hundreder eller endda tusinder af dollars, før du endda har sat foden på virksomhedens kontorer.

Men du er muligvis ikke nødt til at betale hele regningen selv. Nogle virksomheder betaler for rejse- og opholdsudgifter. Nervøs over at spørge, hvem der betaler? Overvej at spørge, om virksomheden vil arrangere rejsearrangementer på dine vegne. Hvis de siger nej, kan du tænke over, om du skal forhandle om refusion.

Hvis det er tidligt i interviewprocessen, og arbejdsgiveren ikke henter fanen, kan du også spørge, om de vil overveje et videointerview eller telefonopkald på dette tidspunkt. Så hvis det går godt, ved du, at din investering i rejseudgifter til den næste samtale sandsynligvis vil betale sig.

Bemærk : Mange arbejdsgivere gennemfører ansættelsesprocessen – fra interview til onboarding – online. Du kan endda være i stand til at blive ansat til et job, du udfører personligt uden at pådrage dig ekstra omkostninger.

Prøv først jobsøgningssider først

Jobsøgemaskiner og jobbrætter er nyttige kilder til lister for mange jobsøgende – og mange er gratis at bruge. Fokuser først onlinedelen af ​​din jobsøgning på disse gratis websteder, og spar dig selv omkostningerne ved månedlige abonnementsgebyrer. Prøv nogle af de bedste jobsteder for at se hvilke der giver de fleste muligheder, der passer til dine interesser.

Vil du have oversigtsoversigter på et nichearkemarked? Mange websteder, der opkræver et gebyr, tilbyder en gratis prøveperiode for nye brugere. Bare sørg for at notere i din kalender for at annullere din konto, så du ikke ender med at betale for et abonnement, du ikke længere har brug for.

Opskul dig selv gratis

Hvis du har arbejdet i et stykke tid og ikke har meget held, kan det være tid til at tilføje nogle nye færdigheder til dit CV. Og du behøver muligvis ikke at påtage dig en heftig undervisningsregning for at gøre det.

Vigtigt  : Dit første skridt skal være at identificere de færdigheder, der vil imponere arbejdsgiverne mest og få den største positive indvirkning på din bundlinje. En måde at gøre dette på er at gennemse kvalifikationerne fra dine jævnaldrende inden for dit felt, enten ved at se på deres LinkedIn-profiler eller scanne jobannoncer for din målrettede jobtitel.

Når du har bestemt, hvilke færdigheder du har brug for at lære, skal du søge efter gratis onlinekurser via organisationer som Coursera eller edX.

Vil du lære mere om træningsprogrammer, lærepladser eller certificeringer? CareerOneStop er det amerikanske arbejdsministeriums karriere- og træningscentre med links til ressourcer, der kan hjælpe.

Nå ud til din skole

Karriere coaching, hjælp til at skrive en CV og følgebrev, hjælp til at finde job Leads, karriere netværk ressourcer og praksis interviews kan hjælpe dit job jagt være meget mere succesfuld end hvis du gør det på egen hånd.

Tip : Hvis du er uddannet for længe siden, er dit college-karrierecenter muligvis ikke din første tanke, når du søger job – men det skulle være.

Karriereservicecentre leverer ofte gratis netværksressourcer, hjælp til genoptagelse og samtale og karrierevurderingsydelser til alumner, selvom de ikke er nyere karakterer. Din skoles websted skal indeholde flere oplysninger om fjerntjenester til alumner, og hvordan du kommer i kontakt.

Spar penge på teknologi 

Få jobansøgere kan klare sig uden teknologi i disse dage, selvom de er inden for mursten og mørtelindustrier, der er meget afhængige af netværksforbindelser. Men hvis du leder efter et sted at spare penge under din jobsøgning, er det nu et godt tidspunkt at gennemgå dine månedlige udgifter til mobiltjeneste, internet og andre vigtige teknologier.

Spar penge på din mobiltelefontjeneste ved at bruge forudbetalte planer, bundtningstjenester eller skifte din plan til en, der mere matcher dine brugsmønstre. Bund dit internet og dit kabel – eller klip ledningen og grøft fastnet. Du kan ringe til dine nuværende tjenesteudbydere og spørge om rabatter til veteraner, studerende, AAA, AARP og andre organisationer.

Bare vær sikker på, at du ikke foretager nogen ændringer, der bringer din evne til at oprette forbindelse til potentielle arbejdsgivere i fare, som f.eks. At skifte til en mindre pålidelig celtjeneste. Du ønsker ikke at slippe et opkald med en ansættelsesleder, bare når de afgiver et jobtilbud .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *