Sådan Bliv stewardesse

Posted on

 Sådan Bliv stewardesse

I lang tid den offentlige tanken om kabinepersonalet, engang kaldte stewardesser, som blotte “servitricer i himlen.” Selv om det er sandt, de tjener og sælger forfriskninger til passagerer på flyvninger, samt en tendens til deres komfort, der er meget mere til denne karriere.

En stewardesse primære opgave er at holde flypassagerer og besætning sikker. Han eller hun reagerer på eventuelle nødsituationer, der opstår på luftfartøjet og sikrer, at alle følger Federal Aviation Administration (FAA) regler. 

Lær om uddannelse og certificering kabinepersonalet er forpligtet til at få. Tag derefter  stewardesse quiz  for at finde ud af, om denne karriere er et godt match for dig.

En oversigt over, hvad du har at gøre, før du kan arbejde som stewardesse

  1. Få hyret af et luftfartsselskab til at være en stewardesse
  2. Komplet flyselskab-forudsat formelt træningsprogram (3 til 6 uger)
  3. Få FAA s Certificate of Demonstreret Proficiency

Få ansat af et luftfartsselskab

I mange erhverv, den krævede uddannelse kommer før du kan få et job, men ikke for kabinepersonalet. Hvis du ønsker at blive en stewardesse, vil din træning kommer efter et flyselskab ansætter dig. Selskabet vil, i løbet af en 5:57 ugers periode, give al den forberedelse du skal gøre dit job.

Flyselskaber kræver jobansøgere at have mindst en high school eller ækvivalensen (GED) diplom. Mange vil dog kun ansætte kandidater, der har taget eksamen fra college, ofte med associeret virksomhed eller bachelorgrader i gæstfrihed, kommunikation, turisme, og public relations. 

Arbejdsgivere foretrækker også job kandidater, der har arbejdet på et relateret job. Hvis du ønsker at blive en stewardesse, overveje at få erfaring ved at arbejde på et hotel eller resort, eller en restaurant.

kabinepersonalet skal opfylde meget specifikke fysiske krav så godt. For at få accepteret i et flyselskabs stewardesse træningsprogram, skal du være mindst 18 år gammel, i fremragende fysisk sundhed, og høj nok til at nå de faste bagage skraldespande. Dit syn skal være correctable til mindst 20/40. Din vægt kan også være et problem. Mens flyselskaberne ikke sige at de ikke vil ansætte en person, der er overvægtige, de angiver, at ens højde og vægt skal stå i forhold. 

Følgende er specifikationer fra job meddelelser for kabinepersonalet (Indeed.com):

  • “Stand til at stå i længere perioder med begrænset hviletid”
  • “Stand til at passere en tiårig baggrundskontrol, præ-beskæftigelse narkotika-test, og kriminelle fortid optegnelser tjek”
  • “Evnen til at håndtere en lang række forskellige situationer, mens i kontinuerlig kontakt med offentligheden”
  • “Ansvarlig for at levere et indbydende miljø til flyselskab kunder under deres flugt”
  • “Evnen til effektivt at markedsføre og sælge ombord produkter og generere ekstra indtægter fra kunder”
  • “Skal have to års erfaring med kundeservice, gæstfrihed, og / eller salg / merchandising industri”
  • “Skal præsentere et professionelt billede, må ikke have synlige tatoveringer, ansigtsbehandling, flere, eller øvre øre piercing, eller ekstrem hår farve eller stil”

Komplet Airline-Forudsat stewardesse Training Program

Når et flyselskab ansætter dig, vil selskabet give formel uddannelse på sin flugt uddannelsescenter. I løbet af de tre til seks uger vil du tilbringe der, forvente at modtage klasseundervisning på fly- regulativer, job opgaver, og virksomhedens drift.

Sammen med de andre nye medarbejdere, vil du lære at håndtere nødsituationer, herunder procedurer for evakuering af en flyvemaskine og drift nødudstyr såsom evakueringsslisker, iltmasker og flydeudstyr. Som du nær slutningen af ​​din klasseundervisning, vil du tage praksis flyvninger.

Få Certificate of Demonstreret Proficiency

Når du er færdig arbejdsgiver-sponsorerede uddannelse, vil direktøren for Operations i flyselskabet ansøge om din  Certificate of Demonstreret Proficiency fra Federal Aviation Administration (FAA). Når agenturet bekræfter din rekord, vil du være berettiget til at arbejde på en flyvning.

En separat certifikat for Demonstreret Proficiency er nødvendig for hver flytype. Desuden skal stewardesser modtage årlige træning for at holde deres certificering up-to-date.

Dine første år som stewardesse

Med din træning komplet og dit certifikat i hånden, kan du tror, du vil snart blive jetting hele verden og tjene til livets ophold på samme tid. Ikke så hurtigt. Mens der vil være nogle muligheder for at arbejde, vil du ikke have en regelmæssig tidsplan endnu, og det vil være et stykke tid, før du kommer til at flyve nogle af de mere eftertragtede ruter. 

Nye kabinepersonalet tilbringe mindst et år, og muligvis op til syv år, på hvad der er kendt i luftfartsindustrien som “reserve status.” Hvad betyder det? At være på “reserve status” er som at være på vagt. Du bliver nødt til at holde din anfordring taske pakket, da du bliver nødt til at rapportere til arbejde på et øjebliks varsel, når du er indkaldt til at erstatte fraværende besætningsmedlemmer eller dækning af ekstra flyvninger. Til sidst, vil du være i stand til at byde på månedlige opgaver, men der kommer kun med anciennitet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *